*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (256)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Nicoleta, , asa e, ai zis ca ai fost la pediatra. Bun, daca nu a mai facut febra semnele sunt bune, deie Domnul sa nu mai fie nimic.
Dar sa mai indrazneasca vreun pediatru sa garanteze ca ROR-ul nu da reactii...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Naty, eu stiam de reactii de la Stefan... Banuiam ca vor fi si acum... Dar pediatra mea m-a sfatuit sa i-l fac si am incalecat pe-o sa...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

naty se intelege era ora 1 noaptea

LA MULTI ANI SIMONETTE

v-am citit pe diagonala..am vazut ca mateias tot mai are febra,naty nu a avut parte de plimbacit,naspa si pe mine ma enerveaza vreamea asta...criss vine la craiovasi pe la mine nu vrea sa treaca..kya pleaca in greciaSUNTVERDE SUNTVERDE...alice cu thea minciunica..luny vine acasa..zoze pleaca la italieni mihaitza care face dracovenii...

hai sa va zic faza ieri , m-a sunta sotiorul pe la ora 16 sa-mi dea o veste proasta,am intepenit cu telefonul la ureche..era sa dam de belea..a fost la banca sa scaoata niste banuti dupa cardul firmei si cand sa plece a luat banii si cardul la uitat in bancomat..si-a adus aminte dupa vreo ora...era terminat cand m-a sunat...s=a dus la banca si la gasit neatins si nevatamat...i la returnat o doamna de la banca...am avut noroc ca altfel o pateam...off...e cu capu'n nori dar il cred ca se ocupa de prea multe si serviciu si firma si eu taca taca si mama soacra si tata socru...

acu'va las ca am niste cartofi pe foc ..vreau sa fac o salata orientala...pup

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Hello, pup crenguta toata.

Rebecca doarme, s-a matait rau dupa o ora, credeam ca asta a fost tot somnul si cand sa cedez si sa o iau din patut s-a culcusit la loc. Asa ca o sa doarma pana pe la 16 cred.

In parc un baietel i-a zis ca este rea! El se juca cu bakugani si Rebecca ii cunoaste bine de la Razvan ca are acasa vreo 6 . Si cum ziceam ea stie exact ce sa faca cu ei sa se deschida si ca atare s-a repezit la ei si baiatul s-a suparat.. Eu ca sa-l impac i-am zis: hai, lasa ca ea e mica nu stie ce face si el atunci suparat: e mica si rea! Bineinteles ca am luat-o repede de acolo, nu am lasat-o sa-i faca stricaciuni baiatului dar el tot s-a suparat.

Alice, ce bine ca ai aparut, chiar mai devreme ma gandeam la voi. Mai, dar ce bine se descurca piticuta ta, s-a scos imediat!

Naty, Rebecca n-a mai dormit legat dupa noaptea aceea minunata, dar nici chin mare nu mai e. Se miorlaie de vreo 2 ori pe noapte dar nu mai facem nimic. Ne auzim una pe alta si ne culcam la loc. Si mananca direct la 6 dimineata dupa masa de seara.

Luny, ce distractie pe voi.

Mergi la inceput

LA MULTI ANI SIMONETTE, SA-TI DEA DUMNEZEU TOT CE E MAI BUN PE LUME SI SA FII FERICITA ALATURI DE FAMILIA TA FRUMOASA. sI ACUM SA VINA O BEBELINA FRUMOASA CA TINE.

Mergi la inceput

LA MULTI ANI BIANCA DE MAMI DEEA!.

Fetelor, Bianca este ultimul puiut de randunica care a implinit 1 anisor! De-acum nu mai avem bebelusi pe crenguta, avem pui mari!

Mergi la inceput

ce repede a trecut timpul....parca ieri o sarbatoream pe iulia iar azi sarbatorim ultimul puiutz care implineste 1 anisor...doamne ajuta sa fie sanatosi si sa ne bucuram de ei in fiecare zi,sa fim cele mai fericite mamici din lume...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui clauclau

LA MULTI ANI BIANCA DE MAMI DEEA!.

Fetelor, Bianca este ultimul puiut de randunica care a implinit 1 anisor! De-acum nu mai avem bebelusi pe crenguta, avem pui mari!

BUUUN!!
Pai hai fetelor, grabiti trimiterea pozelor la Mihutza si cand o avea ea timp sa mestereasca acel montaj care sigur va stoarce muulte lacrimi de emotie!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Kya, noi merem la mai ieftin si mai aproape, la Olympic Beach. 100 euro/pers pe 8 nopti, vom sta cate 2 in camere de 3 locuri. mergem cu masina noastra -max 10 ore de condus.
Eu am mai fost acum 3 ani exact langa O.B. exact in perioada asta si a fost f fain. Din pacate fara curte, dar pt o saptamana, mere. Vila e noua/curata/frumoasa. poate pe viitor, cand voi mere cu 2 tzanci, mai intreb pe ici pe colo de un loc cu curte.

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum cu Ana Miruna tiker DPN 8 sept

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sovietica

Kya, noi merem la mai ieftin si mai aproape, la Olympic Beach. 100 euro/pers pe 8 nopti, vom sta cate 2 in camere de 3 locuri. mergem cu masina noastra -max 10 ore de condus.
Eu am mai fost acum 3 ani exact langa O.B. exact in perioada asta si a fost f fain. Din pacate fara curte, dar pt o saptamana, mere. Vila e noua/curata/frumoasa. poate pe viitor, cand voi mere cu 2 tzanci, mai intreb pe ici pe colo de un loc cu curte.

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum cu Ana Miruna tiker DPN 8 sept

doar 100 euro/pers pe 8 nopti..uau e super bine...eu am fost in 2005 la olympic beach,mi-a placut f mult ,e liniste si f frumos...paralia aproape ai ce sa faci ...ma gandeam ca e mai scump dar vad ca nu e asa..distractie placuta....si eu imi doresc sa mai ajung in grecia,mi-a intrat la suflet..anul asta nu servim,ramanem in romania..poate in anii urmatori sa se faca si andru mai marisor...

Mergi la inceput