*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (256)
Raspunsuri - Pagina 10
luny spune:
neatza la pranz..
Am Mufa intarcat, dar tot nedormicios...a dormit bine pana la 2,30 cand i-am dat bibe, a baut ceva laptic apoi a adormit...si de la 3,30 s-a trezit din ora-n ora sa ne iubeasca, sa sara peste noi, sa vorebeasca, sa ne pupe
, am zis ca i-a fost dor de noi si se trece cu vederea. Dar la 5,30 era drepti, cu mare chef de joaca...l-am convins sa ne culce pe la 6 si ceva, pana la 7,30!
dar tot ma simt mai bine decat cum dormeam intepenita pe-o parte sau cu maraiala lui de peste noapte, acum macar era vesel si bine dispus![]()

bubu nu il compar pe Stef cu Muffy la somn
, ti-am zis ca al tau e copil model!
olga's friend
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Nicoleta spune:
salut.
Iar noapte grea, cu hipotermie de data asta...
Acum are o eruptie pe piele, am vb cu pediatra, a zis ca asta era... trece de-acum! Trece, dar ma trec si eu! Cine mai vrea reactie la ROR? Ca noi avem din plin... Si pot sa pun pariu ca imediat face Stefan varsat de vant si apoi si Matei... DIXRTRACTIE LA MAXIM!!!
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
luny spune:
blanka tare scump e Eric! unde ati pescuit, soro, de sunt conditii luxoase asa?
super casa! am vazut si o burti rotunda!![]()
nicoleta trece, dar nu mai trece o data, asa-i?..offf, ma ia groaza cand ma gandesc si eu, ca inca nu l-am facut..
Iubirea mea,
ariel_7000 spune:
neata la pranz!
LA MULTI ANI SIMONETTE SI BIANCA!!! scuze de intarziere....
am vazut poze frumoase cu luny (adorabil catelul ala!!!), cu burtica de Blanka cu Marc pe dinauntru si Eric pe afara...superbe nume au copiii tai!
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
bubu05 spune:
'Neata!
Va salut repejor ca vreau sa ies sa platesc netu' ca mi-e ca mi-l taie rds-ul ![]()
Vlad vad ca n-a mai facut febra, doar ieri dimineata. ieri am intrebat dr. si a zis ca poate reactioneaza mai greu la antibiotic, dar vad ca azi e mai bine. Tusea insa...parca la fel...la greu
si eu behai intr-una 
Am vazut ieri pozele cu Ancuta in Apuseni, foarte mistooo
si am vazut acum burtica de Blanka, care ma enerveaza ca nu e mare deloc, asa cum zice ea
. E superba si Eric scump la fel! Am citi ca plecati in Italia, super de tot de voi!
Mai am sa vad pozele lui Simo, dar cand vin de-afara.
Ziceam sa nu-l scot pe Vlad...dar de o saptamana sta in casa si iesim doar juma de ora, sa platesc si eu astea...sper sa fie ok...
Nico, nasol si la voi...ce sa va urez...sanatate multa si cand mai repede sa va faceti bine!
Luny, mai, daca el va simte calare toata noaptea, fii sigura ca o sa se trezesca...imi pare rau...poate gasiti o solutie buna pana la urma...bine ca bea laptic si papa si e vesel!
Pupici si revin cand dorm baietii 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
ariel_7000 spune:
poze de ieri cu BABY EINSTEIN!
http://community.webshots.com/album/571855771GWhmRz
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ariel_7000 poze de ieri cu BABY EINSTEIN! http://community.webshots.com/album/571855771GWhmRz mami de alexutza (10.04.2003) si Teodor Mihai (10.04.2008)"Copilul rade: Intelepciunea si iubirea mea e jocul ! Tanarul canta : Jocul si intelepciunea mea-i iubirea ! Batranul tace : Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !" Lucian Blaga |
ce haios e!
si tot mai cret!Iubirea mea,
Simo27 spune:
Ma bucur ca v-au placut pozele nostre...noi nu aveam echipata masina pt un traseu dificil,mai ales ca sub zapada era un strat gros de gheata.ne-am distrat tare mult![]()
Mi-au placut mult de tot pozele lui Luny,superb de tot,ce mai
!
iar Eric
un scump cu mami lui cu burticuta
Oana,sa dea DD sa plece si tusea aia urata de la voi
Olga,multi
!maine va fi mai bine
Clau si Cami,dar de ce trebuie voi,ca parinti sa luati toate alea???cat or sa se foloseasca copii de ele?si apoi ,cui vor ramane
...nu stiu mi se pare tare aiurea sa dai atatia bani intr-o scoala de stat
!dar,sunt sigura ca asta ne va astepta si pe noi
Ariel,ce scump poate fi si Teo
cretul
Cand citesc cate reactii aiurea da Ror-ul tot mai mult ma bate gandul sa nu i-l fac copilului,mai ales ca dr nu a mai zis nimic..o fi uitat![]()
Cat despre intoarcerea la munca,pana nu face copilu 2 ani,nici nu ma gandesc
-e asa de bine acasa
!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
ccris_ccris spune:
Luny, absolut mirific peisajul, ce tara frumoasa avem!
Foarte faine poze!
Blankar, am vazut un blondutz tare poznas si frumusel la pescuit, o casutza ff rumoasa (a cui e?), peisaj superb si o burticutza frumoasa,
sa creasca mare! S-aveti concediu placut si drum usor! Sunt verde, o luna?
Doamne, Clau, cati bani, da' ce le trebuie videoproiector?
Cat despre concedii, noi abia in august incepem drumurile, ca atunci are randunoiul concediu, pana una alta ne zbatem pe uscat, in curte...
Cu intoarcere la serviciu, si mie mi-e greu cand ma gandesc, mai ales ca va trebui s-o dau pe Andreea la cresa, daca o stiam acasa cu mama, parca-parca...
Ma gandesc la prietena ta, Olgutza, dea Domnul sa fie bine!
L-am vazut si pe Teo de Aricel,
, seamana cu mami din ce in ce mai mult!
Vad ca-s mai multe candindate pan-acu pentru 23! Naty, nu-i cu suparare, daca se voteaza pentru 23, facem o intalneala separata la gratar numai noi!![]()