clasa a II-a (2008-2009) partea a IV-a
Raspunsuri - Pagina 4
preda_vicky spune:
Mary, si eu colega de suferinta cu Vio
, nici Dani nu a trecut la tabla inmultirii, dar Filofteia adevar graieste
, d-na ne-a zis ca va trebui sa-i invatam tabla inmultirii in vacanta de vara
! Ca ea vrea ca la inceperea clasei a 3-a, sa nu stea dupa ei sa-i invete, trebe sa o stie de-acasa
.
Acum e randul meu sa pun intrebarea de 1000 de puncte
!
Filofteia, cum sa-l fac sa o priceapa mai repede? Cu adunare repetata sau pur si simplu 1x1? s.a.m.d.? Ca metoda prin care trebuie sa-i invatam, nu ne-a zis
.
http://community.webshots.com/user/viki39
gabib spune:
Si noi am inceput tabla inmultirii si tabla impartirii, pana la sfarsitul anului scolar se pare ca ajungem la x5 si :5, iar mai departe - probabil tema de vacanta, ca deja avem baza.
Tot ca tema de vacanta vom avea de citit si de facut rezumate.
Saptamana asta avem ultima sedinta si vom primii lista cu tema de vacanta.
Succes la testele si evaluarile finale.
Gabi
mary_710 spune:
Da fetelor,de asta eram curioasa de ce alti copii invata acum tabla inmultiri.Cred ca o sa avem si noi placerea sa ne facem vacanta mai frumoasa invatand tabla inmultirii la vara.Pentru ca noi suntem la unitati de masura,batem pasul pe loc.
mary_710 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui filofteia Intre timp am trecut la impartire. ![]() Adi sta mai mult pe afara, cu bona pana la 13,30 apoi dupa ce ajung eu de la 17 pana pe la 19,30... am lasat-o moale de tot cu scoala , nu prea mai are chef de nimic. Saptamana viitoare fac o excursie, abia asteptam si el si eu sa vina vacanta. |
La noi nu putem sa zicem ca am lasat-o mai moale,pentru ca au inceput testele de evaluare care se tin lant.Si avem si un caiet de evaluare ,cumparat special pentru perioada asta de sfarsit de an scolar.La noi acum primesc calificative care pot schimba situatia intregului semestru.
preda_vicky spune:
Si Dani e obosit, abia asteapta vacanta.
El a avut azi un test la romana, nu stiu daca e final sau nu, a mai avut unul acum 2 sapt., maine are alt test la matematica. La romana are mereu emotii, desi stie, iar la mate nu avem probleme, ba dimpotriva, ne place foarte mult
! Sper sa-i placa si tabla inmultirii
!
Acum sa ma laud
. Aseara ne uitam impreuna la o comedie si am realizat ca citeste singur la TV
. Bine, nu reuseste sa citeasca toate replicile, dar prinde esentialul. Ca tot intreba Filofteia zilele trecute
.
Ce va invidiez, fetelor din Pitesti
, puteti duce copii la fel de fel de activitati
. Ca sa-l dau la inot sau engleza, trebuie sa taiem Bucurestiul in 2, ceea ce nu e deloc simplu
.
Planuri de vacanta? Pai o sa plece la mare cu bona si apoi o sa stea cand acasa la noi, cand la bona (sta la curte, la cativa km de Bucuresti, spre Alexandria). Aer curat, racoare in casa, se pot balaci in voie, joaca cu alti copii (va fi si nepotul bonei si copii vecinilor). El de la 1 an a stat mai mult la ea in vacante.
http://community.webshots.com/user/viki39
violeta69 spune:
filofteia,pup micutul electronist si cantaret pe deasupra
nu stiu ce o sa ne dea doamna pe vacanta,dar eu i-am trasat sarcina soacrei sa faca cu el tabla inmultirii si impartirii ![]()
se mai dau teste 
pana acum ce-am facut?
ca nici eu nu mai pot 
filofteia,nici eu nu tin sa aiba FB pe line asa cu orice pret...
Mihnea e cam intre 8,50 si 9,50,deci clar nu de f bine.....
fetele 
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio
,mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!