clasa a II-a (2008-2009) partea a IV-a

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Filofteia, depinde de joc, citeste cum se joaca, ce trebuie sa faca (asta daca am noroc si nu e in engleza, atunci sunt pe post de translator). Din pacate eu nu pot sa-l las singur pe afara, blocul e la strada, si nici vecini de varsta lui nu avem. Dar de cand e cu bona, zilnic e pe-afara.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

vicky,nu prea stiu unde s-ar putea face engleza...el face cu tatal lui...tot google-it cred ca o sa gasesti.... din toamna vrem sa inceapa germana si sper sa gasesc ceva convenabil!

filofteia,pai deja va dau note pt tabla inmultirii?!
ca noi ne laudam cu B la dictare si zice ca de acum pana la vacanta o sa le dea mereu cate o dictare pe zi
el tot uita sa puna semnele de punctuatie,in specialm cel de mirare,sau nu uita, dar le mai confunda

Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vic spune:

Buna, fetelor!

V-am mai citit, printre picaturi, dar stau prost cu timpul pentru scris.
Noi nu avem note, asa ca asteptam raportul la sfarsitul trimestrului. Deocamdata doamna lui ne-a zis ca merge bine. Intre timp Mihai a dat si testele nationale. La scriere a avut de scris o compunere cu titlul "The box". La mate mi-a zis ca a gresit impartirea a $4 la 5 persoane. A ghicit si a scris ca fiecare primeste 70 de centi, in loc de 80.
Duminica a creat o povestioara gen benzi desenate cu extraterestri si super-hero in power point. Acum ar vrea sa o arate si doamnei la scoala, dar memory stickul lui de la scoala e cam prost si calculatorul doamnei nu l-a vazut.

In rest, sambata facem munci pe langa casa, iar duminica iesim la plimbari in natura. Cat tine vremea cu noi.

Multa sanatate si note bune, ca mai aveti putin pana la vacanta.

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetelor !

zilele trecute (parca alaltaieri) va citeam tare mirata ca vorbiti deja de tabla inmultirii!
(in sinea mea eram tare multumita ca uite doamna lui bogdan respecta programa si n-a trecut la tabla inmultirii - hihihi )

n-am ajuns bine acasa in dupa-amiaza respectiva ca soacra-mea ma si pune in garda: "vezi ca au trecut la tabla inmultirii, fac in fiecare zi 1x..., 2x..., 3x..., 4x... wow: gata cu relax-ul, avem de repetat

in rest, de 1 saptamana l-am inscris la innot, merge de 3 ori/ saptamana, luni, miercuri si joi, plus vineri la electronica... nu stiu el si frate-sau cum sunt, dar eu am o oboseala si un somn pe mine...

Edit:
uitasem sa ma vait un pic... am racit (nu-mi dau seama cum naiba... ) si ma doare capul la greu, imi simt nasul mereu infundat si mi-a iesit si un herpes la gura - taman si fix 3 zile inainte sa fiu nasha de botez

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_710 spune:

Fetelor eu va citesc inca din clasa l dar nu am scris niciodata.Dar acum vroiam sa va intreb ,voi invatati tabla inmultirii?Scuze pentru interventie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Mary,noi am invatat tabla inmultirii glumesc....
depinde,unii da,altii ba...
al meu e in gasca cu "ba"
nu stiu daca e mai bine sau nu,dar poate totusi ca e bine si la anul

Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Mergi la inceput