Abdomen extra-plat (3)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

ciuf, iaurtul meu are 48cal/suta.
eu pap mamaliga destul de rar( nu-s fan mai deloc- nu am mancat pana la vreo 16 ani) cand se face in casa. numai cu branzica spread low fat(101cal/suta). sau cu smantana lowlow fat(190cal/suta)-max 2 linguri. ori cu cottage cheese with chives(75cal/suta)

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

o melodie care imi place mult, fac sport pe ea. intra bine
http://www.youtube.com/watch?v=hZliYCJN_0M

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Am intrat s-arunc si eu un ochi pe aici, dar ma gindesc sa deschid un subiect "abdomen care-ti permite sa-ti vezi talpile".

Mergi la inceput

Ramona, extra-plat nu merge? vrei sa iti vezi si talpile, ce nerusinare pe tine unde-i, unde-i far' de mine?

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

LOL, laba piciorului cred ca-i zice... Anyway, chiar extra-plat? Wow, stai sa-mi aduc aminte... nope, nu pot. E mult de atunci.
Edit: uite asa, sa vad pamintul mai aproape decit la un metru in fata mea.
Nu ma baga in seama, aiureala asta de la foame mi se trage. La ora asta "vad" tot felul de bunatati cu ochii mintii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Dana, creca am incurcat ciorba cu sunca :-)) eu am crezut ca sunca a fost pranzul. ideea era ca as manca mai mult la micul dejun si pranz si mai putin la cina. tu faci bine cum faci, numa ca trei felii mi-a sunat clopotelul. la fel ca la doua oua ale nu mai stiu cui, scuze, lecitina. :-) ai fost la medic? imi aduc bine aminte ca aveai programare?

Mindy, unde esti? azi mi-am luat spearmint la ghiveci, e mai economic.

Macrina, tu ma intrebai cum merge cu sassy water? excelent, este delicioasa, ma face sa beau mai mult de 2 litri pe zi.

alsa, eu fumez mai putin de cand m-am apucat sa fac miscare si am dat-o pe dieta. recurg la trucul cu apa: cand vreau o tigara, beau apa, in cazul meu de-aia sassy. cu inghitituri mici si imaginandu-mi ca traiesc o suta de ani, sa-mi vad si stranepotii. :-))

Ramona, lasa mancarea, treci la abdomene. :-))

despre mamaliga - eu mananc de 2-3 ori pe luna, nu are ce sa strice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

la apel.. Ce fain! am vazut si eu la giveci, vreu sa iau in uikend, sper ca nu imi moare ca am kilarit multe plante in ultima vreme ca nu le-am udat la timp.

zici ca slabesti? e ok si fara cantar..cel mai bine se vede pe haine.
eu ieri ma vedeam o subtirica (din profil si cu burta supta), iar azi din nou o grasuta. prea mult up and down la mine.
cam hormonala am fost zilele astea. ma enervez repede si ma agit ca pepsi.
cafea bei? ca zic aia de la flat belly diet ca ar trebui redusa. (sau doar primele 4 zile?!).
as vrea sa ma las de cafea ca e(probabil) unul din motivele pt care am insomnii si imi creste apetitul de dulciuri, stres etc. dar imi place asa de mult, mai mult ca niciodata.

ce bine ca fumezi mai putin.
Sunt de-a dreptul mandra de tine.. parca vad ca in curand ne trimiti o poza cu tine in costum de baie si corp de manechin.
Musai sa tin pasul cu tine sa nu raman o balena. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Nu mai, conchita, eu zisei sssenchiu pentru reteta de sassy water. Maine ma duc la WF sa iau spearmint leaves
Dar slabeste cumva apa asta?

Mai fetele, dar voi mancati... nu stiu cum sa spun... dar nici fi-mea de 3 ani nu mananca asa putin
Eu sunt o purcica. Nu pot sa tin regim. Pen'ca ziua urmatoare dau iama in alivenci.
Asa ca ma tin de 8 min, poate poate se intampla o minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Neata fetele!

Ramona J bine venisi! Mi-a placut faza cu vazutul labelor picioarelor Cam asta e cruda realitate...de ce sa nu recunoastem. Eu mi le vad acum fara sa "sug" burta

Deus mi se pare ok ideea cu masuratul. Eu la cantarit nu ma bag, pt ca nu e elocvent, ca daca va arat o poza cu mine si va zic de kile, nu o sa ma credeti, asa ca prefer masuratorile. Eu as baga in plus, fata de talie si o masuratoare pe la sold, ca la mine acoloshea e marea problema.
Multam de ponturile cu crema de Focsani , o trimit pe mama sa faca sapaturi prin supermarkturi.

Conchita merci de intrebare, asa e ,nu ai uitat. Am fost la medic, dar inca nu am rezultatele, probabil Luni. Insa am primit de la dinsa niste picaturi homeopate care echilibreaza sistemul endocrin feminin. Am sa incep sa le iau si sper sa dea rezultate. Sunt aproape sigura ca la mine e si o problema de metabolism (fara a cauta in asta o scuza), adica inafara de delasare, nici organismul nu ma ajuta. Eu m-am impacat bine cu homeopatele mereu.

Va pupez si succesuri la slabit

Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

buna dimineata la amiaz:)
ati observat ca suntem in doua ture? cele de Ro si cele din SUA , de la noi este noapte si dormim cand voi sunteti americancele pe baricade:)

De masurat eu una am sa ma masor luni. O zi buna pt chestii de genul asta. Sambata si duminica neuronii mei sunt in pauza.
Deci azi mancam - habar nu am ce ca nu am chef sa gatesc, mergem afara cu cateii si dupa la Gradina Botanica...maine mergem la padure sa prajim niste pesti pe tepuse cu mult mujdei
De o vreme nu prea imi plac weekend-urile...mi se par asa de lesinate.

poze

inspiratie si putere...pentru cine crede ca nu mai poate...NEVER, NEVER, GIVE UP !
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg

Mergi la inceput