Abdomen extra-plat (3)
Raspunsuri - Pagina 19
Aldebaran spune:
Buna fetele, eu n-am ce raporta decat un extra juma de kil
, nu stiu cum m-am pricopsit cu el.
Asa ca in seara asta n-am halit decat 2 galbenusuri de ou fiert ramase de la baietu' meu, ca el nu mananca decat albusurile. Nici sare n-am mai pus pe ele ca mi-a fost lene, le-am papat asa cum erau si gata.
Acu ar cam fi ora de stepper, io fac seara cand adoarme el ca sa am liniste, da' mor de somn, cred ca sting calculatorul si trag pe dreapta.
Sper sa vin maine cu vesti mai bune.
conchita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mariaa ce-i culmea (sau nu...) ca am observat ca nu atat mancarea putina ajuta ci mancatul regulat, cel putin in cazul meu! conchi, txs de sfat Sassy Water - n-am incercat niciodata. cum e la gust?! ghimbir cred ca gasesc in piata, poate si menta. as incerca...la voi functioneaza?! |
exact, mancatul regulat, ca asta a fost si problema mea. dar stiti cum am rezolvat-o sa nu lesin acolo la bucatarie fortandu-ma sa mananc de enspe ori pe zi, mai ales dimineata? am mancat o lingurita de miere pe stomacul gol, primul lucru dimineata. si am adaugat polen la salate. vreau sa va spun ca juma de ora dupa trezire nici cafea nu voiam, asa foame imi face mierea. azi n-am avut timp de micul dejun, ceea ce altadata ar fi fost super ok cu mine, dar pe la 11 m-a apucat cu lesin de foame, ceea ce e super nou. e greu sa-ti schimbi obisnuintele de o viata, dar cu vointa si, mai ales, cu iertare de sine cand cadem si o mai dam in gropi, cred ca orice e posibil. azi am mai calcat si eu stramb, ca am baut o cola de-aia maaaare, cu gheata, ca muream de pofta.
sassy water asta are gust de margarita :-)) e ca o limonada, foarte racoritoare.
Xio, unde mah ai tu 59 de kile?? in poze io nutz dau mai mult de 51-52 kg. de fapt, nu conteaza, ca poate atarna muschii la cantar. ce conteaza e cat masori in talie si care e masa corporala.
Aldebaran, nu dispera, poate e retentie de apa sau balonare, daca esti inainte de stii tu ce. daca esti obosita, nu face sport, ca poate faci vreo ruptura de muschi. trebuie sa iti faca placere, nu sa te chinuie, ca altfel renunti repede daca o vezi ca pe o corvoada. io imi repet in gand "imi place/asa vreau eu/am chef de", am renuntat demult la "trebuie"...sa stii ca ajuta autosugestia asta.

XIO spune:
Conchita , am 55, cantarul ala isi batea joc de mine . :(
Am oasele mari si musculatura.Cred ca 52 aveam in clasa a 8-a, si dupa sala am mai crescut ![]()
na, ma gandesc sa-mi aleg si eu 2 zile in care sa mananc fructe si legume , da' nu chiar ca tine , Deus , ca nu pot :P
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
Deus spune:
sunt la ciclu - ca un balonas:)
dar imi trece si astept cu nerabdare ziua de luni!
EU la fel am 59 de kg dar arat ca si cumnatat mea de 54. Am oasele mai mari.
De luni am sa prind puteri si am sa va scriu cateva retete bune detaliate cu tot ce contin ca sa va inspir:)
XIO - te rog intreaba pe la tine la spital ceva medici daca aici se prescriu hormoni bioidentici?
Va
poze
inspiratie si putere...pentru cine crede ca nu mai poate...NEVER, NEVER, GIVE UP !
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg
Aldebaran spune:
Salutam burticile extra-plate(sau in devenire)
Azi am scapat de jumatatea aia de kil extra, tot e ceva...Conchita avea dreptate cred ca eram balonata.
Pentru pranz am pregatit tocanita de ciuperci, io zic ca e si low carb si low cal.
Ma fortez si beau apa intr-una, am facut poteca la baie. Ma tenteaza si pe mine sassy water asta.
Va pup deocamdata
Deus spune:
Aldebaran - vezi ca balonarea ti-a dat de furca:)
tocanita de ciuperci fara smantana grasa sau ingrosala din faina!
Ce bine suna, mi-e dor de balmos cu tocanita de galbiori
poze
inspiratie si putere...pentru cine crede ca nu mai poate...NEVER, NEVER, GIVE UP !
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg
Happiness_4_us spune:
nu de alta dar plecase subiectul de pe prima pagina si trebuie pe urma mai multe clicuri ca sa-l citesc.![]()
Felicitari tuturor ambitioaselor de la acest subiect!
Bravo voua ca va tineti de treaba!
Asta m-a ambitionat si pe mine.
Sassy water trebuie sa fie usor amaruie la gust?
Am baut aproape 1l daca nu mai bine insa mereu dupa ce beau mi se pare ca imi ramane un gust usor amarui in gura.![]()
In rest- astept minunea. Sper sa mi se mai traga colacelul ca tare dizgratios este.
De 1 luna merg la sala 1 ora pe zi- sunt si zile cand merg o zi da una ba din lipsa de timp- iar acum m-am aprovizionat cu legume- fructe- si incerc sa stau cuminte.
De 3 zile am oprit paine- dulce-cartof. Sa vedem cat ma tzine.![]()
In rest azi am mancat asa:
- MD- 1/2 pahar lapte + 1 banana ( facut shake mai exact) + 1 cafea cu lapte degresat in ea
- pranz 1 salata cu rosii- 1/2 ardei gras-1/2 castravete+ masline negre+ 1 lingura seminte de floarea soarelui+ un pic ulei de masline.
- cina o sa maninc pui la gratar plus salata iar.
Intre MD si Pranz am bagat 1 ora de sala si 1 l sassy water.
Dau inainte.
Sa ma corecteze si pe mine cineva daca e bine ce fac.
Multumesc mult!
Bafta la slabit!
Deus astept cu nerabdare retetele tale.
Edit: executat inghetata - din lapte batut degresat cu 43cal/100ml + capsuni congelate- care e la congelator si asteapta sa fie devorata.![]()
Nana,
Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Stelele care cad, nu pier! Stelele care cad, se duc pe un alt cer!Ramas bun, steluta iubita si scumpa, Emma! 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici scump!
Aldebaran spune:
hello!
Sa indraznesc sa raportez o mica victorie? azi cantarul mi-a aratat prima data sub 53, adica 52,8. Nu sunt sigura,poate fi doar deshidratare ca eram dupa turul de cumparaturi si leagane
, dar oricum, si alte dati cand sigur eram deshidratata dupa plimbare nu mi-a coborat cantarul sub 53. Asa ca zic eu, e un inceput. Aseara am facut si stepper, am "halit" asa vreo 500 cal.
Acum nu indraznesc sa ma urc pe cantar ca m-am umflat cu broccoli la pranz, diseara chiar ca o sa am o burta ca un balon, cred ca ma ia copilul drept minge.
Va pup si va doresc un weekend placut!
Happiness_4_us spune:
Hai ca m-am edificat. Sassy water era amara de la ginger.
Menta pusa in Sassy water trebuie zdrobita sau pusa asa pur si simplu?
Pana acum am facut cu ea pusa asa nezdrobita.
Multumesc mult!
Nana,
Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
ane2 spune:
Aparui si eu la apel,am stat 2 zile pe fructe si legume, se pare ca ma simt mult mai bine
si fizic si psihic....astazi am papat ciuperci cu cascaval la cuptor si acum am pus pe gratar in foleiala de aluminiu rosi taiate cublete, branza, oregano si ulei de masline , aici se numneste saganaki e delicios
Ma mau molipsit si pe mine fetele cu tae boo ...a facut cineva pana acum? eu de maine ma apuc serios dar habar nu am cu ce sa incep.....ma mai documentez putin pe youtube...
Totusi mmi se pare foarte greu nu cred ca rezist mai mult de 5 min![]()
deus asteptam retetele tale
in seara asta trebuie sa ne cantarim nu? vin mai tarziu cu raportu
Anita si Rachella -17.o1.2004