INSEMINARE [37]

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara80 spune:

crisaS multi sau majoritatea medicilor se grabesc sa puna un diagnostic gresit pacientelor care vin in cautarea unui raspuns la problema lor!
eu nu cred ca trebuie sa te lasi in baza acelui"doctor",ci sa gasesti unul pe care chiar il intereseaza problema ta si iti va da sa faci mai multe investigatii!
stiu ca sunt putini dar exista astfel de doctori!
succes si sa ne tii la curent cu evolutia ta!

mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micomic spune:

maine ma pregatesc pt prima ecografie de la tratamentul hormonal, va aduc aminte ca fac stimulare cu Puregon si Clostilbegyt. iar azi in ziua 8 s-a dovedit ca am o sensibilitate sporita. m-am uitat la un film si am plans in hohote pentru ca murise o fetita. nu ma mai putea opri
in rest nimic ma simt bine,
am vazut temerile voastre legate de tratamente. sunt de acord ca trebuie sa mai faci cate o pauza ca altfel nu se poate. dar eu cred ca trebuie sa incerci, si sa se dozeze totusi hormonii dupa fiecare persoana, nu asa cu nemiluita. eu de exemplu am estrogenul mic, pai daca incerc sa il aduc la o valoare normala, nu cred ca e asa rau, mai rau e cand exagerezi

pup la toata lumea si nu disperati, va veni si vremea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amir10 spune:

Crisa, si eu imi cautam inainte tot felul de diagnostice gen prea mult sau prea putin estrogen, progesteron, etc...
Eu stiu ca estrogenul in cantitate prea mare inhiba ovulatia..., mai poate da in complicatii gen endometrioza (se pare ca estrogenul este vinovat de aceasta rea boala) sau chiar fibrom.
Daca stii sigur ca ai estrogen prea putin, eu cred ca ar trebui sa incerci un tratament de stimulare cu FSH (este hormonul secretat de hipofiza care da semnalul ovarelor sa secrete estrogen), in plus incearca si un patch (stiu ca ai mai incercat) sau gel cu estrogen.
Nu iti mai cauta tot felul de cauze si nu mai povesti problemele tale la diversi... atotstiutori... Tu stii cel mai bine cum sta treaba si tb sa fii tare pe felie si optimista. Stiu ca nu te incalzeste cu nimic sa iti spuna altii ca tb sa fii optimista cand tie iti plange sufletul, dar incearca, e foarte important.
Celorlalte fete le tin pumnii, o sa reusiti cu siguranta. Sa stiti ca mai sunt locuri la odiseea de ianuarie - februarie, fetele de acolo decamdata se chicotesc si calculeaza de pe diverse situri culoarea ochilor, sexul, samd. Am nevoie de voi pe acolo, sa stiti.
Dankutza, inteleapta ca de obicei...
Noi suntem bine, am fost la ecograf, iar dr. mi-a dat pus sonorul si i-am auzit inimioara.... Pur si simplu, am ramas coplesita...
E totul bine pana acum, doar ca greturile nu prea imi dau pace... , fara varsaturi deocamdata, dar sunt destul de deranjante si prezente cam toata ziua. Tb sa umblu cu gustatele dupa mine. Si nu mai pot manca dulciuri..., doar fructe (dar asta e bine...).
Va pupic pe toate si fiti optimiste.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamac spune:

Buna dimineata tuturor!
Coffee, the, me?
Eu ma pregatesc sa merg la medic!
Va urez o zi buna si ma intorc la raport!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

ancamac Sa vii cu vesti bune!

Pentru fiecare!!!

http://tt.lilypie.com/TaAzp3.png

Mergi la inceput

am facut ecografia, ce sa va zic, sunt in ziua 9 si am endometru 7.5 cm tristratificat ovarul drept care credeam eu ca a lucrat are doar 3 foliculi, cel mai mare 10 cu 12, iar cel stang, pe care doctorul a spus ca o sa facem incercarea, are 5 foliculi toti un pic mai dezvoltati cel mai mare 11.5 cu 9

oricum sa mor daca imi dau seama dar eu nu inteleg de loc dimensiunile astea

oricum a spus ca sunt un pic cam mici si mi-a dat sa fac inca un puregon si un clostilbegyt si vineri, ziua 13 CM din nou la ecografie

plus ca trebuie sa fac analizele de HIV de hepatita, etc of nu poate sa spuna si el mai devreme de toate cate urmeaza mie foarte greu sa le planific la repezeala.

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

micomic Nu te ingrijora, valorile pentru ziua 9 par foarte bune! Cred ca endometrul e trilaminar, ceea ce e bine, inseamna ca se pregateste pentru a primii puiutii.

Eu am sunat la dr. si mi-a zis sa facem pauza luna asta, sa imi fac o evaluare endocrinologica pentru ca nu am reactionat bine la stimulare. Intr-un fel imi pare bine ca nu mai vroiam luna asta, mi s-a parut greu si cu serviciul si cu banutii, vroiam o luna pauza.

http://t2.lilypie.com/0mIpp2.png

Mergi la inceput

multumesc Ruxandra, sunt atat de emotionata ca am cam incurcat denumirile si nici nu inteleg ce a califigriat doctorul pe hartie. de altfel cred ca endometru e de 7.5 mm dar cred ca v-ati prins

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea-dana spune:

endometrul tristratificat----e de bine
asta inseamna k are 3 straturi necesare obtinerii unei sarcini...
--primul strat este cel permanent;
--al doilea si al treilea sunt cele de hranire ale outului,care se vor transforma ulterior in placenta;
sper sa ai noroc si sa se lase cu
eu trebuie sa fac luna asta din nou inseminare cu dl prof si nu stiu de ce dar imi este cam frica;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christine13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Crisa indrazneste sa visezi ca se poate. Daca am reusit eu, tu de ce nu ai reusii? Priveste totul cu foarte mult optimism. Convinge-te singura ca vei reusii. Din pacate, pshicul ne afecteaza fertilitatea. Fii calma. Incearca sa iti gasesti o refugiere in ceva. Eu pot visa cu ochii deschisi. Oricat de tampit ar suna, sa stii ca visez cu ochii deschisi. Pur si simplu ma refugiez in niste ganduri care imi fac placere. Este strategia mea cea mai buna ca sa nu ma mai auto-otravesc cu ganduri nebune. Cand am timp si stau la calculator caut viitoare destinatii turistice. Cred ca ar fi trebuit sa imi fac o agentie de turism. Ma vad deja acolo, pe langa nu stiu ce obiectiv turistic. Asa reusesc sa ma detasez de tot. La servici nu ma intereseaza nimic. Se poate intampla orice ca nu imi pasa. Cel mai important lucru acum este ca eu sa fiu bine si bebitza. Incearca sa iti gasesti si tu un refugiu. Sa te gandesti la ceva care sa iti faca placere si care sa te scoata din gandurile de tratament, inseminari si altele. Gandurile pozitive fac minuni. In plus ma duc o data pe saptamana la biserica sa ma rog sa pot duce sarcina cu bine.

Carla take it easy, make it slowly. E bine ca te-ai gandit sa mai franezi un pic. Poate ca de aceasta liniste ai tu nevoie pentru reusita.

Ruxandra imi pare rau de busitura. Sper ca esti Ok.

Liana la fiecare inseminare m-am dus de vreo 2-3 ori la monitorizari. In momentul in care foliculul a ajuns la 21 (la prima inseminare) sau la 19 (la a doua inseminare) am chemat una bucata sot de urgenta sa faca oaresce treburi rusinoase ferecat intr-o camera. Mi-a facut eco si in urma ei a observat dimensiunile foliculilor si a endometrului. Mi-a facut Pregnyl cu 2 ore inainte (la prima) sau cu o jumatate de ora (la a doua)inainte de inseminare. Cezara nu iti face injectia, pleci acasa si apari dupa 30-35-40 ore de la injectie. Din ce am citit alti medici te cheama a doua zi. Ea mi-a spus ca prefera sa fie cu spermatozoizii in asteptarea ovulului. Cum apare, cum dai viol. Eu nu am facut inseminare dubla. Pe ultima am facut-o vineri pe la 5 seara. Sambata si duminica seara am prestat, just to make sure. Eu cred ca ovulul a fost violat de prima serie de spermatozoizi si nu de cei de sambata si duminica. Ea mi-a spus ca traiesc pe trompitze cel putin 36 ore si daca mai adaugi si niste prestari intre timp, aia e!

Christine inainte de inseminare, sotul trebuie sa aiba repaus sexual de minim 3 zile, maxim 5. Sa stii ca este si asta un stres. La mine nefiind regulat, nu stiam exact cand vine ovulatia si facema calcule ca o nebuna. La mine la ambele inseminari a fost la 5 zile de repaus sexual. Asa ca trebuie sa calculezi bine ca sa se refaca cantitatea si calitatea spermei.

Mara gandeste pozitiv. Sigur ca s-a prins. Nu trebuie sa ai anumite semne. In seara asta am vorbit cu o mamica care are 3 fete. Mi-a spus ca toate sarcinile ei au fost diferite. Deci daca e diferit la aceeasi femeie, iti dai seama ca e diferit de la o femeie la alta. Eu am o sarcina foarte usoara. Fara greturi, fara imbratisari de Wc-uri, fara constipatie, fara, fara... In afara de somn care vad ca si asta o sa dispara in curand, nu am nici un altfel de semn.

Ancamac te pup. Cand reincepi tratamentul?

10+

Buna Dankutza

iti multumesc mult pentru sfaturi. Azi sunt in ziua 10 a CM, am 5 foliculi pe ovar stang, 4 pe cel drept. Se pare ca Vineri voi face inseminarea, Miercuri ma duc la ultima monitorizare.
Va tin la curent.
Pupici

Mergi la inceput