Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (38)
Raspunsuri - Pagina 17
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui georgia_c hei ioana cum sa intri in butoi ..ca acolo sunt io ... glumesc ..chiar nu sunt zanika , poate e doar o incercare de la DD .. adica io am mai auzit de cm peste sarcina , am mai povestit io ca , chiar cunosc un zcaz ..asa ca nu te amari ..incetisor vine si confirmarea(acum sau mai tarziu ca esti graviduta) te pupacesc dulceeeee scumpa , si sunt sigura ca acum dupa Sfantul post va ploua cu gravidute .. in frunte cu tine ...iar de manuta ta imediat in spate vine sonia ..caci io cred ca lui noce i-a soptit piticul din burtica ce si cumDoamne ajuta dragutele sa auzim numai de gravidute cipicah , te mai asteptam pe la noi Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim Albert Einstein |
Multumesc mult
, sper sa se confirme si sa fiu
..imi doresc tare mult.
ALBUM
6
si 5 maselute IOANA creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
4+
IUSTIN /
IUSTINA DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
andrasonia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui georgia_c hei ioana cum sa intri in butoi ..ca acolo sunt io ... glumesc ..chiar nu sunt zanika , poate e doar o incercare de la DD .. adica io am mai auzit de cm peste sarcina , am mai povestit io ca , chiar cunosc un zcaz ..asa ca nu te amari ..incetisor vine si confirmarea(acum sau mai tarziu ca esti graviduta) te pupacesc dulceeeee scumpa , si sunt sigura ca acum dupa Sfantul post va ploua cu gravidute .. in frunte cu tine ...iar de manuta ta imediat in spate vine sonia ..caci io cred ca lui noce i-a soptit piticul din burtica ce si cumDoamne ajuta dragutele sa auzim numai de gravidute cipicah , te mai asteptam pe la noi Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim Albert Einstein |
georgia multumesc mult

. Sper sa vina cat mai repede barza ca o astept de multa vremeIoanact cumnata mea a avut cm peste sarcina 2 luni deci se poate si in legatura cu doctorul mai bine cauta altul ca asta..... Si eu am aceleasi simptome ca si tine si nu vreau sa te descurajez dar le-am mai avut si inainte si nu eram
. Se poate sa fie simptomele si de la cm. Oricum nu te descuraja ca Doamne-Doamne o sa ne dea si noua (la toate) un bb cat mai repede.
laurraa spune:
Ioana ai spus bine; daca da Dumnezeu sa fie bebe, o sa fie bebe;stai linistita, se poate CM peste sarcina, dar totusi mergi si la un medic sa te vada; ALTUL decat al tau

tinem pumnii
andra, te asteptam si pe tine cu vestea ce buna cat de curand
38 + minune de
Maya Teodora 
AMR o zi!!!!
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
pogonici1977 spune:
laura..AMR o zi.....e o zi tare maaare maine..sa te ajute Dzeu si maicuta domnului ..ne vom ruga maine ptr tine si MAYA..abia o asteptam si pe aia mica.....
caciantoni spune:
HRISTOS A INVIAT!
va multumesc tuturor pt. gandurile bune.... e sentiment extraordinar sa stii ca sunt alturi de tine atatia oameni.... Sa va rasplateasac Bunul Dumnezeu!!!!
lauraa- sunt cu gandul la tine.... draguta sa te ocroteasca Bunul Dumnezeu, Maicuta Domnului si Sf. Cuv. Parascheva...maine nadejdea la SUS si totul va fi bine....abia astept sa ne povestesti cum a fost intalnirea cu Maya Teodora....
caciantoni spune:
si bineinteles... sinaxarul de azi....
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/mai/mai16.htm
jujuka spune:
laura draga mea iti doresc sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos.Doamne ce emotii trebuie sa ai inainte de a-ti vedea pruncul cel mult dorit si asteptat.ma voi ruga pentru tine si pentru bebe mic.DOAMNE AJUTA!

laurraa spune:
Buna fetele si cipich!
Va multumesc din suflet pentru sprijinul vostru;
am vorbit si cu duhovnicul si mi-a dat binecuvantare si cu maica de la Ierusalim si ma simt mai curajoasa;
Am emotii foarte mari, nerabdarea isi spune cuvantul de a-mi cunoaste aceasta minune data de Dumnezeu si nu stiti cat ma rog ca maine sa va dau vesti bune.
Iertati indrazneala, dar am nevoie sa ma pomeniti in rugaciunile voastre.
Doamne ajuta sa va scriu data viitoare din postura de mamica si sa va povestesc aceste trairi minunate.
Doamne ajuta si sa ne auzim cu bine.
MAine dim la 7.30 trebuie sa fiu la spital
38 + minune de
Maya Teodora 
AMR o zi!!!!
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
stuart spune:
ADEVARAT A INVIAT!
laurraa, nastere usoara si bebelina sanataosa!!!

pogonici, felicitari pt. rezultate si sa vii repede, repejor cu II!
happymum,
si sa fie cu II luna aceasta!
caciantoni, felicitari ca ti-a reusit HSG-ul si luna viitoare sa ne aduci vestea cea mare!
Weekend placut tuturor si o saptamana cu cat mai multe vesti bune!

Ai izbutit?Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)
happymum spune:
laurica, este deja duminica... ora 00.33
in exact 7 ore vine bebicaaaaaaaaa........
Dumnezeu sa va ajute sa treceti cu bine de cezariana si sa va vegheze apoi clipa de clipa sa aveti o viata frumoasa.
Alex, hai la mama! Cand sa vie...
? Repede sa vie...
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea