Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (38)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrasonia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Hristos a Inviat!

Tot ziceam eu ca sunt prima , uite ca s-a adeverit.., da sunt ..Yuuppppii . Ii multumesc lui Dumnezeu ca m-a ajutat si am ramas insarcinata.

Astept sa luati exemplu de la mine.

speranta2008 ne vom ruga pt mama ta si va fi bine cu ajutorul lui Dumnezeu.

ALBUM
6 si 5 maselute
IOANA creste mare
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 4+ IUSTIN / IUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Felicitari . Poate ne tragi si pe noi cu tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

mvb, acum mi-am amintit; scuze; dar nu e tarziu niciodata; am prietena care la 4 luni dupa cezariana a ramas iarasi si acum are 36 saptamani cu bebe sanatos in burtica; Dumnezeu le mijloceste pe toate

caciantoni, suntem alaturi de tine si toate gandurile noastre sunt indreptate catre tine

38 + minune de Maya Teodora
AMR 3 zile!!!! Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!

binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Laura azi ma duc la control, daca zice ca e OK, luna viitoare sunt la Iasi sa vad ce zic si cei de acolo. Daca si de la Iasi ne da unda verde, vara asta il asteptam pe BB

Citat:
citat din mesajul lui laurraa

mvb, acum mi-am amintit; scuze; dar nu e tarziu niciodata; am prietena care la 4 luni dupa cezariana a ramas iarasi si acum are 36 saptamani cu bebe sanatos in burtica; Dumnezeu le mijloceste pe toate

caciantoni, suntem alaturi de tine si toate gandurile noastre sunt indreptate catre tine

38 + minune de Maya Teodora
AMR 3 zile!!!! Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!

binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii

..............................................

Nimic nu este intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Caciantoni data asta o sa fie bine! sa ramai repede

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii

Nimic nu este intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

va multumesc, fetelor, pentru rugaciuni si gandurile bune.... Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va rasplateasca!
lauraa - pupici... m-au linistit mult cuvintele tale....multumesc mult...
mvb - sa iti asculte Bunul Dumnezeu rugaciunea....mi-as dori f. mult sa raman insarcinata in vara aceasta, dar sa se faca voia Lui Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luca2008 spune:

Ioana , felicitari mamico!
Sarcina usoara si la termen.Caciantoni , Doamne Ajuta sa treci cu bine de aceasta investigatie si sa ne dai repede vesti bune .
De Ingeras70 mai sti ceva? Tare imi este dor de ea.”Construieste-ti in minte o imagine a reusitei tale. Pastreaza aceasta imagine cu tenacitate, nu ii permite sa dispara. Mintea ta va cauta modalitati de a dezvolta aceasta imagine ... Si nu-ti imagina nici un fel de obstacole.“Norman Vincent PealeDoamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

fetelor sunt atat de bucuroasa...Dzeu si sfantul meu necatrie si sf ioan rusul ..au facut minuni cu noi

deci cum va spuneam azi am fost la HSG....TROMPE PERMEABILE--deci nu a mai aparut hidrosalpinxul..nummi venea sa cred...imi venea sa urlu de bucurie..iam multumit domnului

numi pot reveni din bucurie....sincer nu ma asteptam ca eu si sotul meu sa fim ok, caci anul trecut eram dezastru amandoi..deci sunt minuni

de maine eu si sotul luam 10 zile niste antibiotice...si poate Dezeu trimite si noua luna viitoare un bebic in burtica,..ptr potrivit investigatiilor suntem ok....

iti multumesc doamne ptr toate

cei drept ca pret de 2 min mia fost rau pe masa de HSG...am ametit si
mau luat caldurile..ca de exista o mica durere..dar a trecut

doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

caciantoni sa iti ajute Bunul Dumnezeu sa reusesti de data aceasta.

Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea
Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

elena si Domnul sa iti ajute! tin pumnii...

laura ... numai maine nu-i poimaine... acusi acusi e duminica.... hai laura.... hai maya...

Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea
Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Pogonici: Ce veste buna!!! Ma bucur ca ai trecut cu bine, cred ca Parinteel Costel are dreptate, anul acesta se va intampla minunea!! Spune-mi , ai facut cu anestezie? Si eu trebuie s-o fac luna urmatoare , insa am mari emotii, sunt cam sensibila la durere....
Caciantoni: Maine, la 11, ne vom ruga pentru tine!! Doamne Ajuta!!

Mergi la inceput