Homeopatie
Raspunsuri - Pagina 4
camelia_daniela spune:
Hello!
Doamnelor, mi-ati trezit interesul! Mai ales ca si eu ma confrunt cu probleme asemanatoare pe perioada menstruatiei asa ca mi-am facut si eu o programare la un medic homeopat in Buzau.
Voi merge si cu fetita - cu ea am ceva probleme cu privire la constipatie (are scaunul uscat si o doare) - cu alimentatia nu prea am cum sa o rezolv, pentru ca e fff mofturoasa si o conving destul de greu sa imi accepte anumite alimente.
Sper sa fie ok! O sa merg martea viitoare dupa-amiaza si revin cu detalii dupa aceea!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
Dana_bebe spune:
[teal] sigur va fi bine vei vedea
singurul lucru de care vreau sa-ti spun e ca trebuie rabdare
rezultatele chiar merita
la mine inafara de minunile pentru dureri menstruale restul si-au facut efectul in timp oricum sunt super multumita - si nici nu bag doctorii in mine (le urasc defapt sunt si alergica la unele medicamente)
asteptam vesti[/navy]
teo30967 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dana_bebe teo - ai un homeopat bun? ne poti da datele de contact? a mea asa cum am mai scrie vorbeste multtttttttttttttt despre ea. |
cum adica vorbeste muuuuuuuuuuuuult despre ea ?
e vorba cumva de faptul ca toata consultatia se bazeaza pe intrebari puse de ea si raspunsurile tale ? nu prea inteleg ...
eu am o doctorita ( E MEDIC)apartinea de o fundatie de homeopatie din marea britanie, nu vreau sa dezinformez dar PARCA (au trecut multi ani si nu mai tin minte exact ce si cum) si tipa acolo s-a specializat in homeopatie, acum isi doreste sa faca numai asta .
eu nu recomand nimanui nimic. asa cum am spus in primul meu mesaj, am fost un pacient norocos, iar EA a recunoscut ca din 100 de pacienti 30% pleaca dupa prima sedinta si din cei ramasi doar 50-60% raspund la tratament fie din cauza metodei fie a drului fie a pacientului ...
ce recomand : da merita sa incercati si sa va tineti de tratament, daca ajungi acolo nu renunti dupa prima sedinta si prima tura de tratament, ca nici la alopati nu te vindeci dupa prima reteta !
stiu ca homeopatia NU VINDECA metastazele si sida nu mai stiu daca mai sunt si alte boli, ea saraca s-a chinuit sa ma "instruiasca " si intelegeam f bine explicatiile ei cum e cu lupta organismului cu boala, trecerea de la boala la organism sanatos, dar sincer tineam minte pana la usa cabinetului nu s-a lipit nimic de mine.
NU STIU SA DAU F MULTE EXPLICATII stiu ca e ceva totusi !
ce va pot spune ca am respectat interdictiile : cafea ciocolata cola ceai tei musetel si jumatate de ora inainte de remediu si dupa nu beam nici apa si da f important am luat remediilte (TOATE )la aceeasi ora !
acum hai sa va dau contactul dr. CAMELIA ANDREESCU tel. 0723/36 40 87
si sa aveti si voi noroc asemeni mie.
acum ~ 10 ani cand am luat eu legatura cu homeopatia toata lumea facea "hai" de mine, acum vad ca s-au mai schimbat lucrurile !
felix76 spune:
Heloo fetele,
Si eu sunt interesata de homeopatie si functioneza foarte bine pe pielea mea. Am tratat prima raceala din viata mea numai cu homeopate, fara antibiotice. Alta data nu scapam fara ca raceala sa se transforme in sinuzita...
Uitati un site interesant
http://www.leacuri.net/afectiuni.htm#_Toc220319719
Pot ... pentru ca eu cred ca pot
Dana_bebe spune:
teo30967- iti dau un exemplu scurt
dupa ce stau cel putin 15-20 de minute in fata cabinetului - am grija sa ma programez prima ca altfel poate fi mult mai mult
ma intreaba
"aveti copii?"
raspund "nu , dar ne dorim"
iar apoi incepe sa-mi povesteasca cum a facut ea 3 avorturi cand era studenta si apoi nu mai ramanea gravida, cu a ramas dupa nu stiu cati ani cand se asteptau mai putin, cum a nascut, cum a alaptat...ce face copilul la gradinita, unde se va duce la scoala, ce remedii ia copilul...cat costa bona copilului, cum nu poti sa ai incredere in nimeni, de cand a aparut copilul ea nu mai are timp pentru ea, ca trebuie sa munceasca pana la 12 noaptea, de la 12 la 2 sta si ea si face o baie apoi citeste pana la 4...........
ti-am dat doar un exemplu dar poate continua timp de ore!
in plus ma mai deranjeaza ceva - mie mi-a recomandat-o verisoara mea - si de cateva ori vroia sa-mi povesteasca despre problemele ei,i-o taiam scurt dar imi imaginez ca si ei ii povesteste despre mine si asta chiar nu-mi place.
am sa sun la dr. tau
multumesc mult
felix76- chiar interesant site-l
teo30967 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dana_bebe teo30967- iti dau un exemplu scurt dupa ce stau cel putin 15-20 de minute in fata cabinetului - am grija sa ma programez prima ca altfel poate fi mult mai mult ma intreaba "aveti copii?" raspund "nu , dar ne dorim" iar apoi incepe sa-mi povesteasca cum a facut ea 3 avorturi cand era studenta si apoi nu mai ramanea gravida, cu a ramas dupa nu stiu cati ani cand se asteptau mai putin, cum a nascut, cum a alaptat...ce face copilul la gradinita, unde se va duce la scoala, ce remedii ia copilul...cat costa bona copilului, cum nu poti sa ai incredere in nimeni, de cand a aparut copilul ea nu mai are timp pentru ea, ca trebuie sa munceasca pana la 12 noaptea, de la 12 la 2 sta si ea si face o baie apoi citeste pana la 4........... ti-am dat doar un exemplu dar poate continua timp de ore! in plus ma mai deranjeaza ceva - mie mi-a recomandat-o verisoara mea - si de cateva ori vroia sa-mi povesteasca despre problemele ei,i-o taiam scurt dar imi imaginez ca si ei ii povesteste despre mine si asta chiar nu-mi place. am sa sun la dr. tau multumesc mult felix76- chiar interesant site-l |
dana bebe ce mispui tu e de domeniul sf-ului ...nici deontologia profesionala nu o respecta ! cum sa vorbeasca de problemele altui pacient? e nesimtita ! e o tata ! scuze ca sutn asa de dura, dar asa simt.
eu cand m-am dus prima oara la homeopata mea eram marcata de un anumit eveniment din viata mea si ...ezitam sa raspund ...la intrebari . a fost foarte clara daca vreau rezultate trebuie sa raspund sincer si sa nu o dezinformez. am izbucnit in plans si am raspuns sincer, dar as ta a fost intre noi doua acolo nu a mai stiut nimeni nici vantul nici pamantul .
oricum nu am mai auzit de asemenea tip de doctori sa spuna cum si cate avorturi a facut ea si ...doamne nici nu-mi vine sa cred...
Dana_bebe spune:
si eu am zis la fel e prea mult + nu pot da 100 ron sa ascult problemele altuia
oricum remediile prescrise de ea au avut efect dar evit sa ma mai duc -cel putin nu acolo
si nu e SF daca vrei sa vezi ca nu mint iti dau datele de contact
dupa prima intalnire eram oarecum dezamagita nu prea spusesem multe despre mine .. ei asta e
macar nu mi-am pierdut increderea in homeopatie si am cumparat carti sa aprofundez domeniul
teo30967 spune:
dana_bebe, pana la urma te-ai hotarat daca te duci la doctora mea sau mai cauti?
sa -mi spui si mie daca ti-a placut in cazul in care te duci !
Dana_bebe spune:
eu de maine incep tratamentul pentru FIV (gonalul) si prefer sa nu mai iau nimic pana dupa punctie, pana nu aflu daca s-au prins bebelusii sau nu.
apoi voi merge cu siguranta la doctorul tau!
acum iau vitamine si atat - oricum nici nu am nimic urgent de tratat
multumesc
teo30967 spune:
sa dea dumnezeu sa fie totul bine si cu tine si cu bebelusii ! cred ca esti o curajoasa daca ai recurs la metoda asta ca sa faci un copil ...