America (163)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Sanzi cred ca n ultima luna in tara m fost poaate o data...Nu mi a monitorizat nimeni aproape nimic si mergeam la un doctor f c bun. Vacanta placuta!!!

Miere ce baiat precoce! multumesc mult, pe site ul ala ce ti ziceam dadea predispozitii la strep B. Am 41 de ani , dar nu am avut pana acum nici un fel de probleme, o data n spital cand am nascut si am mare incredere in corpul meu. M a suparat mama... "ce ti mai trebuie copii asa batrana"...Eh!

http://picasaweb.google.com/corina.ostoia/Uca#5331442772401961506 sa fiu asa hoasca?! - poza e facuta acum o saptamana...

Ramona a fost performat de "nenea" ala ptr ca la prima pozitie era doctorita mea ce a performat consultul.

Lucasmom multumesc mult!

Si acum dupa ce m am necajit atata am gasit o alta insurance in care platesc 670 pe an si ATAT. Acopera tot, eu raman sa platesc ametitele astea de facturi ce au venit pana acum, dar tot ma iau cu ei, mama lor de nesimtiti.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Irina, la inceput ii lua cu plansu cand pe unu cand pe altu!!!! Cred ca antrenoru mai avea putin si o lua la goana pe autostrada!!!! Apoi s-au ambitionat si dadeau in mingia aia de ii mergea fulgii...si-a luat-o antrenoru de cateva ori...Mai si se duelau verbal de mureai (da' cu talent...nu cuvinte urate)...Io ma faceam ca nu e copilul meu parintii fetii la fel...si restu de parinti si copii din club umplusera bancile spectatorilor...A fost show!!!!
M-am ofticat de moarte ca nu am avut camera la mine sa ii filmez sau macar foto...ar fi castigat funniest videos!!!!!

Cenia, aveam impresia ca Naomi e bebe inca!!! Are un an deja??? Vaaai...6 deodata??? Chiar ca barbar...

Fina mea din UK asteapta ca cel mic de 1.7 ani sa faca varicela...cica a facut prietenul celui mic, si au fost mereu impreuna...Ma intreba daca nu poate sa il vaccineze acum...dar nu cred ca e recomandat...
Iar in UK nu se face vaccinul...deci nu il are...

Sinzi , Radu si David psihologul
varsta David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

CORINA,esti o frumoasa,iar Raluca nu mai zic...o sa ai un bebe frumos foc,nu mai pune la suflet toate...auzi,"hoasca"

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Ah Mirela , si nu a zis la nimeni acasa/Ro cred ca i este rusine ca eu mai fac bb... Trist, nu?

corina mama Ralucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Corina, conceptii comuniste, nu te supara pe mama..
Delia, Rudy e tare curajos
Sanzzi, am o prietena cu 3 copiii. PRimii doi au facut varicela si i s-a facut frica si a vaccinat-o pe a treia... care tot a facut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Multumesc tare mult fetelor pentru laude .La test am stiut ,...si acum astept pe maine rezultatul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Corina, eu sint pe urmele tale (edit sa zic ca virsta, nu ca vine bebe - disclaimer!) si deci zic ca esti foarte tinara.
Glumesc, dar zau imi pare rau ca mama ta gindeste asa. Eu as fi foarte mindra! Pe de alta parte nu o condamna, accepta ca unii oameni asa gindesc. Se razgindeste ea cind o vede pe Francesca.
Bine faci ca schimbi asigurarea, cu copil mic vei plati mai mult din buzunar daca zici ca ai deductible atit de mare. Practic daca nu ai o situatie deosebita nici nu depasesti 5000 pe an.

Sinzi, ce fain trebuie sa fi fost acolo! Asa s-a necajit si Alexandru cind a dat de unul mai bun, nenorocirea e ca apoi el vrea sa renunte. Asa ca bucura-te, varianta voastra e mult mai buna. Eu trebuie sa duc munca de lamurire de fiecare data.

Mergi la inceput

Of Ramonasi eu as vrea sa fiu mandra dar ma urmareste asa cumva gandirea ei... as fi vrut sa fie si ea bucuroasa ptr mine, asta este.

corina mama Ralucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Corina :) arati excelent . Alta educatie. In general parintii nostri aveau deja copiii toti facuti pana-n 28-29. Asa ca de aceea sunt asa. Eu i-am avut dupa schimbarea de prefix si mama nu mi-a zis ca-s babutza, dar a tremurat ca varga. Jumatate de gura ei si dupa ce am pierdut o sarcina, al doilea bb l-am facut prin IVF.
Stii cum e fiecare cu ale lui. Tu sa fii sanatoasa si bb la fel si ai incredere in deciziile tale. Unii ii fac repede, altii nu.

Sanzi superrr.. vreau si eu surprize din acestea.

Miere wow... mey daca-mi dai patentul mai fac si eu unul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Citat:
Corina, eu sint pe urmele tale (edit sa zic ca virsta, nu ca vine bebe - disclaimer!) si deci zic ca esti foarte tinara.

Ramona,imi dadusi emotiiera gata sa sar cu emoticonu
Eu sunt tot p-acolo(daca tot e sa ne laudam).Nu ma simt tinara ca nu mai sunt dar nu ma simt nici batrina cum credeam io la 20 de ani c-o sa ma simt cind oi avea peste 40. Urc trei etje in fuga si cu plasele dupa mine ,incap in blugii lu fiica-mea sunt ok asa psihologic vorbind ,nu tu depresii sau ginduri negre,parca nici mintea nu e asa amortita cum credeam acu citeva luni inainte de a iesi din casa.Da uit rau ,rau de tot doar ca nu e ceva nou ,cred ca e din nastere da tot ma bate gindul sa iau niste Focus,Ioana ,fa-i mama un review,please!

Corinalasa-o mey ,ca asa cum zise AB tu esti cu ale tale ,asa gindeste ca asa era pe vremea ei,la 20 de ani faci copii ,scoli tot la 40 esti terminat si astepti sa iesi la pensie.Vremurile s-au mai schimbat.

Mergi la inceput