America (163)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Multu mult fetele!

Miere, maxime felicitari!!!

Corina, eu as lua-o pe Raluca la nastere.

Adriana si Aidan - 3 ani
A ticket to hell has never been funnier

"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Astazi mi-am luat zi de studiu dar e asa de frumos afara incat nu pot sa stau in library. Cred ca o sa fac trimming la iarba pe langa casa, poate reusesc sa-mi "t r i m u i e s c" picioarele.( cuvantul asta pare p o r n o pt forum) Anul trecut am avut un baietel care ne-a taiat iarba dar ne-a taiat si leusteanul, florile, mararul... cam tot ce am avut pe langa casa. Cand am venit de la lucru si am vazut ce-a reusit sa faca, imi venea sa-l mananc cu fulgi cu tot.

M-am facut ca un cosmonaut de frica nenorocitilor de ticks. Mi-am luat cismele de iarna lungi, cred ca imi pun si manusile.
Vad ca vecinii nu au masinile pe driveway, inseamna ca nu ma vede nimeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Irina, cerem poze si filme doveditoare!!!! Ah...o sa dau sa stii o fuga sa va vad oricum dupa ce termina David scoala!!!!

Corina, eu cred ca poti sa o iei pe Raluca fara probleme...Am vazut si copiii mici care stau langa mamici...Daca ti se pare ca e prea mult penru ea, poate astepta pe hol la sfarsit sau poate sa stea la capul tau...Eu l-as fi luat pe David...care e un fricos

Sinzi , Radu si David psihologul
varsta David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Panteruto, LA MULTI ANI si multa fericire!
Miere felicitari. Pupici lui Aidan pt reusite!
Cami sa-ti traiasca gargaritele! Sunt tare dulci cum au ele grija una de alta!
Andreea-Philip, tu le iei cadou de Mother’s day? Le mai iei si cu alta ocazie? Eu nu am dat decat de Christmas! Oricum, pleaca la kinder si nu mai are contact cu ele.
Ruxyj, numai maine nu-I poimaine. Astept PM cu informatii si felicitari pt Bogdan.

Pana la urma o sa fac vaccinurile marti. Am vorbit cu doctorita si ea zice ca Eric s-a recuperat complet si foarte repede si ca nu sunt motive sa nu faca vaccinurile. Adevarul e ca am foarte mare incredere in ea. Sa dea Dumnezeu sa nu avem probleme. Multumesc pentru toate sfaturile.
La noi datele de nastere sunt diferite, insa numarul meu de cellular are datele de nastere ale noastre. Cand am venit aici ne-am ales noi numarul si am pus data mea si a sotului de nastere si ne mai trebuiau 2 numere. Aveam de ales intre 2 combinatii pe care ni le daduse T-Mobile. Am ales 15 iar Eric s-a nascut anul urmator pe 15 iunie. Nici nu eram gravida cand am ales numarul de telefon, soarta!

4 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Sanzi nici filmul de la botez nu am apucat sa il procesam.
Rusine noua, weekendul asta ne ocupam.

Va asteptam cu mare drag.
Deocamdata nu m-am desmeticit, parca tot imi vine sa ma asez la birou sa deschid folderul "thesis":)).

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

IRINA felicitari,bravo!!!,trebuie sa bem pt asta

CORINA,eu nu as lua-o pe Raluca,nu sti cum va reactiona totusi acolo...si la durereile care poate le vei avea si durata lunga,ca nu sti cum va fi,ce sa faca ea acolo?...eu in afara de sot nu as lua pe nimeni acolo...nici pe ai mei nu i-am lasat sa vina,m-au vazut a doua zi ,dupa ce am nascut

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Miere felicitari pt graduare! Enjoy your mommyhood!

Corina, eu nu as lua-o. Ma gandesc la momentele acelea cand te doare si-ti vine sa faci ceva *galagie*... cum o fi simtind ea ca tu suferi ca sa dai viata. Copiilor le este greu sa-i vada pe parinti in dureri si-i poate afecta. Eu zic ca filmele la tv sunt procesate, selectate simplificate sa fie vizionabile de publicul larg.

Intr-o sala de nasteri poate fi multa agitatie la un moment dat. Can d am nascut eu, a fost... M-as gandi la toate scenariile... Normal ca te gandesti ca totul ar trebui sa fie simplu si usor dar daca dureaza ore in sir?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

He he, Mirela, am scris in acelasi timp!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Multumesc de raspunsuri fetele.

Miere asa mi s de necajita ca nu mi vine sa mai merg...Si la controlul lunar ce mi face?! masoara, cantareste... In afara de B strep ala mai este altceva important? De restul am eu grija.

Ma pacaleau nesimtitii astia si cu glicemia dupa ce mi au facut o gresit...Mi au zis ca i mare, de atunci mi o tot fac eu si tot buna iese.

Ioana promit sa tac daca mi poti spune daca la ultrasound ul ala ei au ceva hartii in dosarul meu? sau nu. Pe bill apare numele unui nene care cica mi ar fi facut dar era o tanti acolo.
Pot sa le cer ceva detailed la factura sau nu, ce a citit a citit si nu sunt alte hartii?

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Corina, poti sa iti ceri dosaru...eu il am acasa:D...am platit 1$ pe pagina copiata si am semnat ca vreau sa am o copie dupa records.

Sotu mi-a facut cadou un weekend in Bahamas...si plecam cu catel cu purcel maine la prima ora cu vaporu!!! David va fi incantat!!! Ma duc sa pun camera la incarcat

Sinzi , Radu si David psihologul
varsta David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput