America (163)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Da Crisimir, dar tot mi-e frica sa stau fara....

By the way, am aplicat la Florida KidsCare si m-au refuzat, ca au luat in considerare si venitul tatalui chiar dc nu suntem casatoriti. Mi-a fost frica sa omit, mai ales ca avem aceeasi adresa, era f usor sa isi dea seama si nu vreau sa am probleme mai tarzium la cetatenie.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Andreea, jocurile sunt pana in 7 ani...adica...ar avea vreo 2 ani la dispozitie...si oricum...si cu nintendo...cam tot atat tine...ca apar altele mai noi

Irina, da...asa este...daca nu ai pb de sanatate care sa necesite tratament sau vizite la dr...ajungi in final sa cheltui o avere pe asigurare si mai scoti si o gramada de bani din buzunar, sanatos fiind!!!
Poze mai noi cu Aidan pt nasica??? Ah...abia astept sa il vad...imi e un dor de cheliutza mica!!!!

Sinzi , Radu si David psihologul
varsta David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Mihutza, bine ai revenit!!! Abia astept sa ne facem si noi bagajele!!!

Mirelus, cum sa nu luam seminte!!! Chiar acu mi-a venit o idee, ca fac tot pamantul din spate gradina!! Si asa iarba aia nu vrea sa iasa!!!! Dar le pun in iulie, ca in grija lui Radu...dau banii degeaba!!!

varsta David

Mergi la inceput

Sinzi nu am poze noi. M-am lenevit.
Uite acum sunt la piscina. Lucian si-a luat zi libera sa se relaxeze si l-am lasat cu Aidan, ca sa ma relaxez eu:))

Mergi la inceput

Ah ce bine!!! Maine aplic si eu acelasi program!!!!! (dar tot vreau poze)

varsta David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

miere sa nu uiti sa imi trimiti formularul!
ciuf, asteptam poze cu Luca in Romania!

hai ca va dau de lucru:
http://anaciufulita.shutterfly.com/
am pus multe poze si nu am terminat

ii vine si Anei certificatul in 4 saptamani,oof ce bine,sa pot sa aplic la pasaport,stie careva cat dureaza???
va spun ca de cand cu alaptatul mananc in continuu si dulce o graamda,ieri am facut crema de zahar ars,m-am uitat urat la Cristi cand a gustat-o,saracu' de stia ce si-a luat pe langa casa

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Lisa simpatica foc Anuta ta!
Vezi ca intr-un album ai pozele in dublu exemplar, nu stiu dc ai observat.
Bine ca mi-ai adus aminte de formular ca uitasem si eu de el, nu mi l-a trimis.
Pasaportul ni s-a spus ca dureaza intre 4-6 saptamani, amandoi parintii tb sa fie de fata sa semneze pt minor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

multumesc Irina!

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

Seminte calde, baieti! seminte calde...
Multumim pentru dezvaluri, ML, mai ales aia cu regina noptii. Eu am incercat cu mai multe regine din astea, dar nu s-au ridicat de la gradul de frunzisoare, pesemne ca nu erau de spita nobila. Acum sa le vedem si pe ale tale, dai de veste cand le pui, da?

Eu v-am citit pret de cateva pagini, dar mi-am dat seama ca, de cand am inceput si pana am raspuns, Sanziana deja a spalat si geamantanele, Aidan a trecut la tacamuri, Luca mai are putin si invata sistemul respirator la pesti, Andrada e iar pe lista lui Hoze Michelito, Ramona nu mai merge la scoala si Andreea calca paturici bleu, in asteptare. Daca pana termin mesajul se naste si Francesca, atunci felicitationes de pe acum. Mai ales ca am vazut asa, un trend, dupa ce apuc eu sa scriu doo randuri, se inchide forumul pentru cateva ore. N-o iau (inca) personal. Da' testez, ia sa vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

lexi, vin' sa te pup ca tare mai esti dragalasa. hahaha, intre timp am calcat si paturelele, vezi ce lenta esti :)
ce frumoasa-i ana, mai, mai, mai.

philip
37weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput