America (163)
Raspunsuri - Pagina 10
philip spune:
Happy Mother's day!
Corina, o imbratisare maaare tie.
Delia, super Rudy, e atlet, se vede.
Irina, mi-a placut Aidan cu lingurita in gura.
Cenia, cand mergeti in California, poate ne combinam si mergem impreuna, inchiriem o casa la ocean?
philip
36weeksbabyboy
mommyandreea
pumba spune:
Happy Mother's Day!
sa fiti iubite , rasfatate, fericite, sa aveti parte de o zi, asa cum vreti voi!
delia- ce dulce e !
miere- acum ai doi baieti,lasa ,cresc ei mari intr-o zi
corina-arati
lisa79 spune:
cine e Lenny??? eeei da de ce nu mi s-a zis ca avem prietena comuna!
la raport sa te cunosc si eu! mi te-a parat Angela
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
Delia21 spune:
HAPPY MOTHER"S DAY la toate scumpele de mamici si de la noi
Multumim pentru cuvintele frumoase la toata lumea.
adriana_m spune:
Cami drum bun maine in Romania si sedere placuta. Te astept cu impresii si mii de poze din Romania. La multi ani si pt Alin ca parca urmeaza si ziua lui de nastere. Sa fiti sanatosi cu totii si sa va bucurati unii de altii.
Adriana (panterutza) cu un secol intarziere iti urez un calduros La multi ani. sa fi sanatoasa si fericita.
Ramona multumesc ca te gandeai la mine.
Unde umbla toate fetele? la toata lumea e cald si bine si s-au deschid piscinele?
Adriana 19+ si Robert Cristian (08.26.2004)
ciuf spune:
Corinadana, ce fain arati!!! Nemaipomenit.
Si eu ti-as sugera sa nu o ai pe Raluca cu tine cand nasti. este ok la inceput. dar cand incep durerile, sa vada agitatia nurselor, a medicului, sange, tu te chinui (chit ca ai epidurala) ... nu stii ce impact psihologic va avea asupra ei. Pentru tine, ca participant activ este ceva grozav sa dai nastere, nimeni nu iti va lua amintirea asta, vei uita durerea imediat in clipa ce iti vei strange copilul la piept, dar pentru ea ca spectator nu ai idee ce o va marca. E totusi micuta.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
philip spune:
miere, am strep B si desi sunt programata la cezariana, am emotii. dr mi-a spus ca el a avut un singur caz cand s-a transmis la fat chiar daca mamicii nu a avut timp sa i se rupa apa, deci tot cu cezariana. iti dai seama cum sunt. am citit pe net ca ar fi indicat ca in caz de cezariana sa primesti antibioticul cu 4 ore inainte de taietura dar n-am avut cand sa-i zic dr meu. am lasat mesaj la cabinet, astept sa ma sune cineva.
a, si voiam sa-ti multumesc pt pontul cu pachetul ala free de disease screening, l-am primit, am si vb cu dr, mi-a spus ca e ok, parea si el interesat.
philip
36weeksbabyboy
mommyandreea
miereamara spune:
Super, ma bucur ca ti-a folosit. noi am primit rezultatele la analize, sunt foarte prompti, cam la doua saptamani dupa testare le-am primit, totul este in regula.
Sper sa fie totul in regula cu cezariana si sa nu ti se rupa membranele inainte. Mai ai putin si o sa-ti tii baietelul in brate.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
sinzi_ana spune:
Andreea, deci pe 26 e momentul nu??? O sa fie bine, ai sa vezi!!!
Noi ne revenim dupa vacanta...
A fost super...dar si plin de aventuri...
In primul rand nu au putut sa ne dea masina inchiriata de noi pe motiv ca pe toata insula sunt doar 3, si 2 erau in service...asa ca am folosit un taxi colectiv cu "aer conditionat" ferestre deschise si cu inca 7 pesoane (cu care am fost colegi de suferinta in receptia hotelului asteptand camere)...la hotel am ajuns la 2.45 cu 15 min mai devreme de "check in"...si tipa care facea check in-ul a venit pe la 3.30...Au dat 2 camere la 2 cupluri dintre noi si apoi nu mai stiau ce camere au libere...am mai stat la receptie inca juma de ora, timp in care unul din cei care primisera camera s-a intors ca in camera lui era un cuplu gol in pat . Dupa ce am primit si eu cheia, m-au chemat inapoi ca era camera gresita, mi-au dat din nou cheia...si iar s-au blocat in camere (mai erau 2 nemti care asteptau cazare dupa mine)...
Apoi ne cumparaseram de pe vapor bilete pt snorkeling pt ora 10 am si cand am sunat (bine ca nu ne-am dus direct) aia de abia se trezisera si cica ei nu fac snorkeling decat la 2.pm...
La bar pe plaja era ceva de genul : una mie, una tie...nu ii interesa de turisi...dar ei se simteau bine (dar am baut cel mai bun cocktail...nici nu stiu cum se numea...ceva original)
Masa la hotel (aveam tot inclus) era la ora 7.00 pm si la 8 nu era nimic pregatit...am mancat pe la 9pm, eram lesinati de foame...si nu aveau decat un singur fel de mancare...hihi...
Dimineata la fel...micul dejun trebuia sa inceapa la 7 am...si abia pe la 9 au inceput sa aranjeze pe acolo
Sunt cei mai relaxati oameni...hihi
Si inca o surpriza neplacuta...ne-au oprit green cardurile la vama si ni le-au returnat pe vapor(asa faceau cu toata lumea...fie green cardu, fie pasaportul)...noi ne-am scandalizat ca nu dam din mana actele noastre de identitate...
In rest....am avut hotel pe plaja, am admirat un ocean superb in multe nuante de albastru si verde, am vazut rasarit si apus de soare pe ocean de la balcon si de pe vapor...si ne-am parlit la soare din lipsa de activitati ca snorkeling si de masina inchiriata...ah...si taxiurile ne-au costat vreo $80 (adica 3 drumuri in total a cate 10 min fiecare)
Am si ceva poze aici:
http://travel.webshots.com/album/571971353jOmriv cu noi...si acu pregatesc si peisajele/artistice
Sinzi , Radu si David psihologul
varsta David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">
sinzi_ana spune:
http://www.flickr.com/photos/11552209@N04/sets/72157617922414339/
si poze "artistice"
Sinzi , Radu si David psihologul
varsta David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">