Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (117)
Raspunsuri - Pagina 20
babytza spune:
Neata
Vin cu cafelutaaaa 
Carla bombardam OZN-ul sa nu mai apara asa devreme
sa-l lase pe Sasha (si pe voi ) in pace dimineata
Eu am dat anunt anonim de o potentiala bomba in trenul de la 6 si azi nu a mai oprit in gara noastra
a venit abea la 8 
Asa spun dr de premergator, dar nu doar tie ,ci tuturor. Asa ca nu e vorba doar de putzoi. 

Babytza si puii
Valentina
David
Poze
Mimihoo spune:

La multeeee lunite! sa fiti sanatosi si norocosi!
Miruna Anisia de momymadga
Luca noah de Eva 
David de sanziana
neata fetele,
scuze c-am umplut pagina, dar mi-a fost mult mai simplu sa raspund la fiecare ca sa nu uit pe careva (cum mi se mai intampla)
suntem singurele!suntem singurele! pana duminica ne facem de caaaap! aoleu, ce obosita o sa fiu :-)
va pup si sa aveti o zi frumoasa! cica nu ploua astazi in B si vor fi 23 grd. si maine 26 grd. (asa zice la accuweather)
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia: http://picasaweb.google.com/mimihoo
http://jurnalulsofiei.wordpress.com/
poze diverse: www.flickr.com/photos/mipepitoida
ratonelu spune:
azi e meciu la 9..parca-l vad pe barbata-miu ca....ca-l apuca pe la 19....spalatu si culcatu lu' sasha....
totusi.....oare d c nu doarme sasha?
ca nu inteleg....stiu ca-s "crezile-fite" de 4 luni....de 6 luni......o exista si la 7 luni si 3 saptamani?
la multe lunite sanatoase pentru sarbatoriti:Miruna, Luca si David.
rox, se numeste sabotaj ce-ati facut voi la tren, dea? spuseeeeeeeeeeee
stiam de premergator, noua chestia cu secventialitatea ne-au spus-o.![]()
am mancat aseara mujdei...si morrrr de stomac...nu mai faccccccc...........
babytza spune:
Simona te mai asteptam pe aici cand te lasa printesa 
Codruta sper sa va treaca mai repede bubitele si sa iesiti pe afara !!! 
andreutac eu as sta de vorba cu bona si i-as explica exact ce astept de la ea si cum as vrea sa se poarte cu mandra mea. Daca iti place de ea, spune-i ca nu esti de acord cu faptul ca sta numai cu ea in brate si ca tu nu ai chemat-o sa o supravegheze doar. Ca iti doresti sa se joace cu ea si sa o intretina intr-un mod mai activ. Ca asa este Eva obisnuita , ca asa ati facut voi pana acum ...
Poate pricepe si nu va fi nevoie sa o schimbi. 
Lumi pup hunii 

La multe lunite Miruna de Mommy magda , Luca de Eva , David de Sanziana !!!! 
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
Ada_74 spune:
Buna dimineata
Am fost si eu pe aici, din pacate numai ocazional, dar vreau sa postez o informatie pentru fetele care folosesc lapte Humana, poate le va folosi.
Am cumparat Humana 2 de pe www.flaschenmilch.de (pachete de 4x1500 g) si am ajuns la pretul de 40 lei/kg cu tot cu transport. Ca sa ajung la un pachet de aproape de 16 kg am luat ca umplutura si cereale, care sunt si ele la jumatate de pret fata de cel mai ieftin magazin de la noi. Avantajul (pe langa pretul bun) este ca livrarea se face la usa si a venit intr-o saptamana.
Pup toti copilasii si mamicile de aici.
Lili, mami de www.dropshots.com/Ada_74#" target="_blank"> Sergiu (11.05.2005) si Iulia (06.10.2008)
preety spune:
Andy.p super Alexia cu bascutele... la cea roz insa
sa nu te superi dar furaram si noi modelu
... Revenim cu probe zilele astea ![]()
Multumim de voturi ptr pestiuc...
Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008)
Mamica de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita! si
Bazar pentru Sonia si Andrei!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank">
Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!