Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (117)
Raspunsuri - Pagina 18
babytza spune:
MOoooooooooooooooama ce aberatie......sa ii ia naiba
Io ii dau in judecata pe fraieri ![]()
Dya profilactic, la bebei, se da jumatate de doza pe saptamana. Daca e racit jumatate de doza pe zi. In cazul tau , nu stiu ce sa iti zic. Vorbeste cu dr , vezi ce iti zice. Daca era BABYMOM pe aici....
Edit: daca e lege deja sa nu ia alocatie mamicile cu 85%, de ce ne-au mai primit dosar pt alocatie ???? ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
dyanira spune:
Babytza i-am dat deja o doza si atat.
Sper sa nu fi gresit prea tare si sa fie prea mult.
Vad cum se manifesta si daca mai e cazul ii mai dau apoi!!!
Ii dau si eu in judecata asa ca suntem 2 deja![]()
Iar cu dosaru de alocatie eu am depus demult in septembrie atunci nu era legea cu 85%.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
Boo spune:
dyanira Alex mai nou se trezeste urland din somn... adica nu se trezeste neaparat. urla asa deodata si daca ma duc repede sa ii dau suzeta adoarme linistit la loc. am incercat sa nu i-o dau intr-o noapte si s-a trezit de tot si nici nu mai adormea la loc.
Pentru mine e un mister ce-i cu urlatul asta asa deodata. E de vreo 2-3 saptamani .. Si se intampla si ziua si noaptea. Nu in fiecare noapte, dar in ultima vreme se tot repeta.
Oare ce o mai fi si asta ??
Boo spune:
mie pediatra mi-a zis ca daca e racit sa-i dau o doza pe zi, timp de 5 zile. si profilactic una pe saptamana. sper sa fie tinut bine minte ca nu pot sa caut acum unde am scris.
CD27 spune:
nu cred ca e prea mult dya, i-am mai dat si eu o doza intreaga, oricum al meu bea cu greu apa (mai ales cand ii pun ceva in ea
)
cu plansul in somn nu cred ca e cazul sa mergi la dr si al meu plangea in somn, acum parca nu mai face, dar a avut o perioada cand plangea urat si des, dar in special la somnul de ziua, al meu are alt obicei acum, daca are o jucarie la indemana se joaca cu ea in somn![]()
![]()
Suntem 3 pentru judecata, daca le aflam si Ip-ul cred ca o sa castigam procesul![]()
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
babytza spune:
Dya nu stiu daca ai gresit, in prospect nu scrie nimik de bebici. Doar la cei peste 6 ani parca. Eu stiu de dozele astea de la medicul meu pediatru. Am gresit si eu si i-am dat mai mult de jumatate de doza si nu a patit nika. Dar e mai bine sa intrebi medicul. Eu una nu prea sunt cu preventivul....
Dar vezi si tu ce iti zice dr, poate in cazul vostru cu tati asa racit e ok totusi sa luati, sau nu. Ca uite, David nu a luat raceala de la noi si am fost toti foarte raciti pe langa el...si nu i-am dat nimik. Isi fac si ei anticorpi...
Si Valentina a avut atunci angina acuta si piciul a fost ok. Si in primele zile a cam stat cu el in brate , ca nu stiam ce are...deci , vezi tu cum faci, poate totusi nu ii mai dai ![]()
Am fost convingatoare ????? 
Edit : eu cu preventivul , ma refer la medicamente in general , nu neaparat la oscillococcinum. NU sunt un fan al medicamentelor. Greu le accept. Imi place sa las organismul sa lupte singurel cu boala si nu intervin decat daca e necesar. 
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
nikolici spune:
babytza da da ii dai in judecata dar le stii IP urile???
cd imi dai si mie biciul ala , sa il astept pe barbati-miu cad vine de la fotbal sa io trag pe spinare???Si daaa, mergem peste aia, cu cutzite, furci si alte alea.
Pai eu vreau sa i cumpar copilului meu hrana de 200 ron fix, acum nici aia???Eu ce ii dau in schimb?
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
dyanira spune:
Babytza DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!

Si cu medicamentele si eu gandesc la fel dar acum a intervenit paranoia bolii lui recente si raceala grava de tot a lui tati.E cobza!!!!
Pe prospect scria o doza la sugari!!!ca acolo am citit!!!De cand cu boala lui de acum 2 sapt am devenit parca mai paranoica de aia i-am dat!!!![]()
Nikollici bine ca esti alaturi de noi!!!Dar ce ai cu bietul sot????
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
Boo spune:
am cautat si asa mi-am notat cand mi-a zis: o doza / zi cand e racit. daca nu e bine, asta nu mai stiu. mie asa mi-a zis dr mea
CD27 spune:
mda dupa ce ca ne-au dat banii dupa luni de zile, de parca bebeii ar manca din urma, acum li pare ca au dat prea mult, cwe draci am
nikolici eu zic sa il tii pe sot la usa, il intrebi daca ne ajuta sa ii dam in judecata magarii, sa le gasim Ip-ul si daca da, il primesti in casa, daca nu, pe pres
eu cred ca Mikul nu vroia sa pape pentru ca nu ne dadusera astia banii, acum stie ca avem bani si papa si el bine
nu mai e pe buget de criza, nici nu-i zic faza cu alocatia, ca el se simte prost sa imi manance mie banii
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH