Circul Medrano din Dr. Taberei

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Intrebare: tr sa iau bilet si copilului si mie? Intreb pentru ca data trecuta la un circ din asta ambulant, am luat bilet si Ameliei, dar a stat agatata de mine tot spectacolul, asa ca locul de langa mine a fost gol.
Si inca o intrebare: daca vrei sa iai bilet pe loc, ai sanse sa prinzi? Sau e de preferat sa le cumpar din timp?
Merci de raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Pentru copiii pana in 4 ani (sper sa fi inteles eu bine varsta si sa nu va induc in eroare) nu se plateste bilet.
Noi biletele le-am luat atunci, pe loc. Am vazut un anunt pe geamul de la casierie ca se pot face si rezervari de bilete la nu stiu ce numar de mobil. Nu l-am notat ca nu aveam nevoie. Noi am ajuns pe la si jumate (la fix urmand sa inceapa spectacolul) si cand am intrat in sala, pe la fara 20, era sala aproape plina. Ne-am plimbat nitel pana am gasit niste locuri mai acatarii.
In timpul saptamanii spectacolele incep de la ora 20, sambata si duminica de la 17 si de la 20.

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Si noi am fost si e f. frumos, merita. Noi mergem inca o data si-n seara asta ca Anei i-au ramas la inima girafele si trapezista si trebuie sa le revedem.
Nu se plateste bilet copilului pana-n 3 ani. Nu masoara nimeni copilul deci daca are 3 ani si ceva...nu conteaza...
In fiecare seara spectacolul incepe la ora 8 si tine pana la 10, chiar depaseste cu putin. Pauza de un sfert de ora la jumatate, pe la 9 seara. Sala e jumatate plina in timpul saptamanii, in week-end nu stiu deci iti cam poti alege locul.
Nr. de telefon este pt. rezervarile de la loja, in rest nu se fac rezervari. E bine sa ajungeti cu 20-30min inainte sa inceapa spectacolul, sa alegeti un loc.
Distractie placuta celor care merg, merita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Noi cand am intrebat au spus ca de la 2 ani in sus se plateste bilet.

Este foarte frumos. merita toti banii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Noua ne-au zis ca pentru copii peste 3 ani se plateste bilet intreg.
Biletele se dau in avand numai pentru loja - cele de 60
In timpul saptamanii e foarte lejer, sala nu e plina si gasesti locuri bune si la cele de 40 de lei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Ai mei au fost cu gradinita: 17 lei.

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

unde este amplasat circul ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

vizavi de parcul moghioros, intre patinoar si biserica

Victor a fost azi cu gradi, abia astept sa imi povesteasca cum a fost...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Multumesc pt toate informatiile ref la circ...foarte utile!

Deci impresia generala este ca merita mers ! Abea astept!

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Am fost si noi azi si ne-a placut foarte mult. Au spectacole pina pe 17 mai.

Mergi la inceput