Impachetari cu parargil

Impachetari cu parargil | Autor: ioanaiub

Link direct la acest mesaj

Ati facut impachetari anticelulitice cu parargil?

Ma tenteaza sa fac 10 sedinte si as vrea sa aflu cateva pareri. Se vad ceva rezultate?
Daca da, dupa cate sedinte?

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_______________________________________________________________________________________
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen_M spune:

Acum vreo 4 ani am facut impachetari cu parargil, dar sincer nu am vazut rezultate pe celulita. Incearca mai bine impachetari parafango sau fango (ultimele sunt cele mai eficace). Si incearca sa le faci la infrarosii. Au rezultate mai bune decat la termocuverta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_ene spune:

Parargil ce e? Ce diferenta e intre fango si parafango(poate suna cam stupida intrebarea dar chiar sunt curioasa)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

cu astea mi-am inceput experienta de "temuta luptatoare impotriva celulitei fara mari izbande pana acum".

fix 10 sedinte, clar niciun efect.

transpiram sub parargil si atat. apa data jos si pe care o beam cu pofta dupa aceea.

poate daca nu pierdeam timpul cu asta, ma apucam de altceva mai eficient mai repede.

lupta am inceput-o acum fix 5 ani. de atunci, de mare efect a fost electrostimularea facuta la aparat bun, combinata cu dieta, sport si varsta sub 30 de ani. pe locul 2 cellu M6 combinat cu dieta si cu rusine fata de esteteticiana care ma masura saptamanal, combinat cu o lumina extraordinara in salon care-ti lua celulita cu mana (oglinda era pusa intr-o zona cu penumbra indelung studiata).

eu nu recomand parargil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria_ene

Parargil ce e? Ce diferenta e intre fango si parafango(poate suna cam stupida intrebarea dar chiar sunt curioasa)?

Maria

parargil este un amestec de parafina cu argila, se aplica la cald pe zona afectata de celulita si se lasa sa actioneze cam o ora, la termocuverta.

in urma cu doi ani am facut masaj anticelulitic, vreo 3 luni, de 2 ori pe saptamana si nu pot sa zic ca am scapat de celulita dar macar mi-am remodelat corpul

acum am vazut la un salon din vecini o tipa care transpira la termocuverta si am intrebat cosmeticiana despre ce e vorba
acum daca voi ziceti ca nu prea functioneaza m-am dezumflat

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput