Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (2)
Raspunsuri - Pagina 7
bubu_bu spune:
onitza in primul rand succes la test si pentru simonette
la muti ani!sa aveti sanatate!
Criss75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nik0le Donna, ma bucur mult ca ti-au iesit bine analizele! Imi pare rau pentru problema cu soldul, dar incerc sa te incurajez spunandu-ti ca stiu multe mamici fara probleme de sanatate care au optat pentru cezariana, ca fiind o modalitate mai usoara de a naste, nu te chinui in travaliu cine stie cat si e posibil sa te recuperezi foarte repede, cum spunea Criss. |
La mine a fost decizia medicului, in primul rand pentru ca am avut probleme cu tensiunea, care era foarte mare si din acest motiv am stat si in spital destul de mult.
Dar nu-mi pare rau ca a optat pentru cezariana.
Criss si Alex (11.05.2003)
Printisorul meu
EMMA, printesa primaverii
bubu_bu spune:
eu si prietenul meu ne cunoastem din clasa a 6:)stiu foarte devreme...din aceeasi liceu.....abia peste 6 ani ne-am regasit in alta forma:)de atunci suntem impreuna avem 6 anisori....ne iubim mult.cu greu am luat un apt.fara ajutorul parintilor si nu mai avem bani de nunta:(la anul speram si cu botez:) pana in data de 27 mai nu prea am vorbit de bebebei foarte serioasa.dar dupa o baita impreuna ne-am inteles fara prea multe cuvinte si de atunic ne bucuram unul de altul in speranta unui bebe sau o babuta cum zice el:)il asteptam si il iubim de acum
Ioanact spune:
Andre lina in primul rand sa fie sanatos(a), asta conteaza si apoi ce va vrea Dumnezeu, dar eu iti doresc sa fie fata, daca asta iti doresti asa de mult. Cat despre Pr, sa-ti lumineze gandurile si sa fie totul bine..
onitza iti doresc sa fie acele II maine ,cand iti faci testul.
lillyka si sotul meu are pofte, a avut si la sarcina care am pierdut-o, si are si acum dar m putine..
Donna n FELICITARI! pt analizele bune..Imi pare rau ca ai probleme cu soldul, eu sper sa fie bine.
bubu bu bine ai venit! sper sa te alaturi cat de curand acestei odisei.
ALBUM
6 si 3 maselute
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
IUSTINA/IUSTIN hai la mami in burtica!
simonette spune:
Fetelooooorrr Sunteti minunateeee!!!! Sunteti grozave!!! Va multumesc din inima si n-am cuvinte sa va mai zic nimic!!! Sunt la servici si n-am avut deloc timp toata ziua sa intru sa va multumesc! Inca mai am clienti si cred ca maine.....sper sa vb mai mult!
Va iubescē!!!!
mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in 7+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
Donna_n spune:
Tocmai vroiam sa zic "unde-i simonette?" Dar pe cand m-am gandit ai aparut :D La multi ani inca o data
Nikole multumesc de incurajare Totusi continui sa sper sa nasc normal. Mi-e frica de sarcinile ulterioare si as cam vrea sa o urmez pe simonette si a treia sarcina dupa cezariana e deja cu risc...
Bubu bine ai venit in odiseea noastra! Nu esti deloc in plus! Aici toata lumea e primita cu cea mai mare placere, asa cum am fost si eu la randul meu! Suntem alaturi de tine si abia asteptam sa vii cu vesti de liniute
Fetelor e a doua oara cand sangerez pe nas in cateva zile. Si mai demult se intampla cand eram foarte foarte obosita. Acum am fost doar dupa analize si in vizite la o prietena si am ajuns acasa rupta, dupa care a inceput Sa fie oare din cauza sarcinii, a oboselii...? Vi s-a intamplat cumva?
6+
Ioanact spune:
citat din mesajul lui Donna_n Fetelor e a doua oara cand sangerez pe nas in cateva zile. Si mai demult se intampla cand eram foarte foarte obosita. Acum am fost doar dupa analize si in vizite la o prietena si am ajuns acasa rupta, dupa care a inceput Sa fie oare din cauza sarcinii, a oboselii...? Vi s-a intamplat cumva? 6+ |
Mie, mi s-a intamplat azi dimineata sa sangerez..si la sarcina cu Ioana la fel sangeram , nu stiu de la ce.., probabil asa se intampla in timpul sarcinii..
ALBUM
6 si 3 maselute
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
IUSTINA/IUSTIN hai la mami in burtica!
Beatrice1982 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui larisel
De ce nu faci monitorizari ale ovulatiei la ginecolog. E cea mai sigura metoda ca sa afli daca si cand ovulezi. 6+ asa incepe odiseea mea |
am facut si tot degeaba
laparoscopia e a mea daca nu vine bebe nici luna asta
am o trompa infundata...ov polichistice...............etc etc
Poze
Visam si noi la un
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui Andre_lina Despre marea problema din familia mea: ieri mama nu mi-a zis un cuvant...am si evitat ce e drept, ceea ce e bine, sper sa se acomodeze cu ideea 5+ |
sorry da eu nu stiu nimic................
dar un singur lucru iti spun......................de NIMENI sa nu asculti.poate ca daca asa faceam si eu aveam bebe mare care deja mergea la scoala..............
sincer
roaga-te...dar nu asculta numai de inima ta..............sibebe din burta ta...............daca e acolo inseamna ca doamne doamne nu la nimereala l-a pus acolo!!!!!!!!!!!!
multa bafta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Poze
Visam si noi la un
Beatrice1982 spune:
la multi ani simionette!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tot ce iti doresti!!!!!!!!!!!!!
bun venit fetele noi!!!!!!!!!!!!!!
ma doare un pic burta..desi nu ar trebui sa vina uratii inca.......
sanii durerosi rau si mai mari ca niciodata...............
doamne ajuta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
noapte buna!!!!!!!!!
Poze
Visam si noi la un