Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (2)
Raspunsuri - Pagina 20
pinguin_roz spune:
Buna seara fetelor,
onita, intr-adevar se face eco si daca sangerezi, eu asa am patit. Si acum iau utrogestan cate 2 pe zi ca sa nu mai am probleme.
larisel, si eu sunt la dna dr lutescu si am programare pe 15. e foarte draguta si sunt foarte incantata si de noua clinica pe care au deschis-o, poate nastem acolo (ma apuca emotiile numai cand scriu asta)
5+
ileana.nick spune:
buna seara ,
Stiu ca sunt offtopic dar vreau sa ma alatur grupului vostru . Tocmai am aflat ca sunt insarcinat in 6 saptamani si DPN pe 2 ianuarie. Astazi l-am vazut prima oara pe bebe la echo. si i-am auzit si inimioara batand a fost cel mai emotionant moment.Urmaream dicutiile de pe acest site si inainte sa raman insarcinata si am aflat lucruri utile.
Va doresc o sarcina usoara si multa sanatate la toate!
Ioanact spune:
Buna seara!
Nik0le
.
pinguin roz bine ai venit
! Sarcina usoara si fara greturi.
Esti pe listuta..
Andre lina multumesc!
onitza off..Doamne..cum asa?
sper sa ajungi la spital la timp iar samburelul sa fie salvat.
larisel acum am vazut PM, ti-am trimis si eu..voi face si un test, mai las sa treaca cateva zile dupa CM .. 
roco1617 bine ai venit! sarcina usoara si la termen..ca sa te trec pe lista imi tb, cateva date: data nasterii (DN), ultima menstruatie(UM) si data probabila a nasterii(DPN).Multumesc!
Deasemeni si ileana.nick sarcina usoara! ne spui si DN si UM?
Aa.. si inca ceva , scrie repede 10 mesaje pt ca sunt moderate si le vedem m tarziu, sau s-ar putea sa trecem peste ele, asa daca scrii cele 10 mesaje, dupa aceia le vom vedea la timp.
ALBUM
6
si 5 maselute
IOANA creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
4+
IUSTIN /
IUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
Ioanact spune:
Ma apuc sa fac capitol nou, maine dimineata nu stiu daca voi avea timp cu Ioana.![]()
ALBUM
6
si 5 maselute
IOANA creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
4+
IUSTIN /
IUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
Ioanact spune: