Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

ar fi prea frumos sa fie adevarat............
larisel................ar fi prea frumos...........

nu stiu simt cateodata ca de atatea luni de poate poate ....stii?
cred ca mi s-au cam terminat rezervele de.poate e cu oki...............

doamne cred ca as fi cea mai fericitaaaaaaaaa femeie de pe planeta.....................................

pai am inceput sa fac curat.in baie bla bla bla..si in asa hal ma dor sanii cand ma misc mai nu stiu cum si se misca sie i de moooooorrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!
si cateodata i'm feeling si greata...............

nu vreau sa fac iluzii si stiu ca nu sunt fabricate ca deja am depasit faza aia....................

sunt cu vinisoarele alea pe sani.........vene albastre care se vad cum vin spre san si cum descriu areola si mai departe..............

of of offfffffffffffff
ma duc inapoi....m-am pus sa manc corn cu ciocolata si cu iaurt............
atat manc...............doamne doamne!!!!!!!

Poze
Visam si noi la un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

ionana......si la mine pe 12 tre sa imi vina.................
insa m-au invadat deja cosurile.............oare de ce??????????
si a inceput sa scada si temp............insa mi-e greata.si de durere de sani................nici nu mai zic...........sunt asa de rosii la margine areolele..........de doamne feri!!!!!!!

Poze
Visam si noi la un

Sigur sunt simptomele unei sarcini.
Cand iti faci testul? Sunt curioasa , si mie mi se intaresc sanii in fiecare zi (nu exista zi in care sa nu imi simt sanii tari) si imi curge sange din nas, de fapt cand ma trezesc dimineata si imi suflu nasul, uneori gasesc sange uscat (am inteles ca nu e nici o problema, ca ar fi normal in timpul sarcinii).

ALBUM
6 si 5 maselute
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
IUSTINA/IUSTIN hai la mami in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

buna seara fetele:)onitza imi pare rau.....nu te descuraja...poate dupa cm mai faci un test...sper sa fie binenu stiu fetelor sunt eu paranoica dar eu o simt pe babuta mea ca se formeaza in burtica sper sa fie asa si sa nu ma insel....ma lamuriti va rog frumos daca de pe 25 ultima zi cm din 27 prestamsi pe 19ar trebui sa vina cm...cam cand as putea incepe testele?rabdarea mamii ei ca tare lunga acum as face unul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Larisel, ma bucur pentru tine . Sarcina usoara si bebei sanatosi.
Andrelina, ce bine ca ai luat cea mai buna decizie! Felicitari si ma bucur ca tatal bebeului iti e alaturi, cum e si normal.
Eu inca n-am facut testul, dar intre timp au inceput sa ma doara sanii, ma inteapa si ovarele, lucru neobisnuit la mine.Alte simptome nu am deci mai astept pana miercuri sa vad daca vin sau nu...

Criss si Alex (11.05.2003)

Printisorul meu

EMMA, printesa primaverii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Bubu mie mi s-a pozitivat primul test efectuat inainte cu doua zile de data cand trebuia sa vina CM.
Beatrice si eu am un excedent de cosuri iar dureri de burtica am avut din seara conceperii asadar pot fi dureri de implantare... abia astept sa faci testul, desi cred ca va fi pozitiv
Onitza sper sa fie vb de ciclu peste sarcina!! Altfel nu vad cum s-ar fi putut pozitiva testul initial!
larisel Felicitari pentru gemeni!!!!
Ioana eu zic ca vei primi in curand confirmarea ca in burtica este un bebel... simptomele sustin asta!!
Pupici pe burtici!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!

Nastere cu parfum de ghiocei...

Din nou insarcinata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Larisel, cred ca nu ti-a venit sa crezi cand ai auzit ca ai gemeni! Uau! Bucurie dubla! Felicitari!! Doamne ajuta sa fiti sanatosi si puternici!

Simonette, iti multumesc pentru sustinere... si tuturor fetelor de aici... ma ajutati mult. Simt ca mai am un pas: infruntarea finala cu mama... si gata... putem creste si ne putem bucura in voie.

Onitza, nu te lasa. Spera! Eu am incredere ca daca iti doresti ceva si crezi, ti se implineste!

Beatrice, ce bine ar fi sa o iei pe mama intr-o sedinta. Ea e o mama buna si o femeie pe cinste...insa acum e mai derutata decat mine, nu stie ce sa faca, pierde controlul asupra unicului sau copil.

Nici nu am mai scris despre cum ma simt, cu atatea pe cap.

Dimineata am greturi... insa nu vomit. E doar senzatie de voma si nu stiu ce va urma.
Azi am mancat o inghetata care nu mi-a picat deloc bine... deci nu mai pot manca orice.
Sunt balonata, simt cum cresc sanii si am somnolente pe parcursul zilei.

Planul meu e sa incep de saptamana care vine...cand iau banii, sa merg la inot si sa imi cumpar creme pentru burta si sani.

Va pup si va multumesc ca sunteti ca o familie pentru mine!

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Pe prima pagina a odiseei noastre, sunt doua linkuri de predictie a sexului copilului. Unul imi spune ca e baiat, altul ca e fata.
La voi da la fel la ambele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Va pup!
Noi acum ne-aam intors de la urgente ca am avut o sangerare maronie! Din fericire samburik este bine, dr era satisfacut numai ca s-a desprins un pic din cauza efortului si a luat-o din loc! Avem repaus 10 zile

Nu mai stau ca mi se inchid okiitoate pufoasele! Noapte buna!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in 8+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna dimineata!

Poftiti la un ceai, lapte..ce doriti..sau mergeti la biserica?

bubu bu eu as zice sa faci testul dupa 19, asa vezi daca iti intarzie CM..si plus de asta sa fii sigura ca va iesi pozitiv, cu toate ca eu asa cred, ca va fi POZITIV!
Rebiana27 multumesc mult, sa dea Dumnezeu sa fie asa ..maine fac 4 sapt de la ultimul CM, iar pe 13 ar tb sa imi vina CM, mai astept cateva zile si apoi imi voi face testul.
Andre lina da, mie mi-au iesit la ambele link-uri ca voi avea baiat, sa vedem daca va fi adevarat.
simoette off..Doamne..ai grija, nu fa efort, bine ca samburelul e tot acolo..acolo sa stea pana la 40 de sapt.

Am plecat sa mai dorm putin, pana se trezeste Ioana, ca dupa aceia mergem la biserica (in caz ca nu se trezeste prea tarziu si m avem timp sa mergem).

Va pe toate si va doresc o Duminica placuta!

ALBUM
6 si 5 maselute
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
IUSTINA/IUSTIN hai la mami in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

buna diminetat fetelorai dreptate cu asteptarea pana pe 19...incerc sa nu ma mai gandesc la asta desi unele simptome nu imi dau pace....incercam.
felicitari pentru gemenei...sa fie jucausi sanatosi si mancaciosi....iti doresc o sarcina usoara:)si o nastere usoara:)
noi mergem la iarba verde dimineata asta ca atat am asteptat vremea asta si sunt deja 20 grade afara daca nu mai mult..va pup si va doresc o duminica placuta

Mergi la inceput