Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (2)
Raspunsuri - Pagina 11
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramona_bm Buna seara mamicutzelor de pufuletzi Vreau si eu un pufulet cat de mic ce ziceti? Se ia daca ma invart printre voi? ![]() oare cand vine meu? www.youtube.com/watch?v=goHYC6sfS2Q&feature=related" target="_blank"> Dust in the wind |
Buan seara!
Eu asta iti doresc, sa ai cat de curand un pufulet.
Te asteptam ;a noi in odisee.ALBUM
6
si 3 maselute ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) IUSTINA
/IUSTIN
hai la mami in burtica!
Beatrice1982 spune:
buna seara ioana????!!!!!!!!!!!!!
ce faci?
donna cat de tanara asa de tanara?????????????????????
Poze
Visam si noi la un
Beatrice1982 spune:
cine dintre voi ................cine stie mai bine sa puna pe..............display.....im poate descrie mie simtirile de rau si de greata??????????????????

PLSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
Poze
Visam si noi la un
Donna_n spune:
| citat din mesajul lui Beatrice1982 buna seara ioana????!!!!!!!!!!!!! ce faci? donna cat de tanara asa de tanara????????????????????? ![]() Poze Visam si noi la un |
Tocmai am facut 21 de ani
Ramona bine ai venit la odiseea noastra! Speram si eu ca se ia
de la mine poate e contagios!
6+
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui Beatrice1982 buna seara ioana????!!!!!!!!!!!!! ce faci? Poze Visam si noi la un |
Buna seara!
Bine, multumesc!
Am culcat buburuza (de fapt doarme de la 20), iar eu stau la pc.. si bineinteles astept sa treaca m rpd zilele, sa vad in primul rand ca imi va veni CM si apoi dupa 1 sapt voi repeta testul..sper sa fie cu 'oky'.
ALBUM
6
si 3 maselute ALINA
de
/IUSTIN
hai la mami in burtica!
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui Beatrice1982 cine dintre voi ................cine stie mai bine sa puna pe..............display.....im poate descrie mie simtirile de rau si de greata?????????????????? ![]() ![]() ![]() PLSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS Poze Visam si noi la un |
Pt ce vrei sa stii??
ALBUM
6
si 5 maselute ALINA
de
/IUSTIN
hai la mami in burtica!
Beatrice1982 spune:
eiiiiiiiiiiiiiiiiii.....................
nu m-ar deranja..pt bebe orice......................
vreau sa le aseaman sa vad eu ce simt si altele ce simt..........stii?
de asta.................
Poze
Visam si noi la un
Beatrice1982 spune:
donnaaaaaa..............
nu esti prea tanara..................
absolut deloc........................
eu fac 27..........................
Poze
Visam si noi la un
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui Beatrice1982 eiiiiiiiiiiiiiiiiii..................... nu m-ar deranja..pt bebe orice...................... vreau sa le aseaman sa vad eu ce simt si altele ce simt..........stii? de asta................. ![]() Poze Visam si noi la un |
Nu ti-a fost niciodata rau, adica sa simti ca ai voma?? Sau greata nu ti-a fost niciodata, cand ai mancat ceva cu pofta? Cam asa ceva simti si cand esti insarcinata..dar repet nu toate au aceleasi simptome, tu de ex poate nu vei avea..sunt unele care nu suport anumite mirosuri (cum a fost la mine, cand am fost cu insarcinata cu Ioana, nu suportam propriu miros de parfum, Lenor, s.a.).
ALBUM
6
si 5 maselute ALINA
de
/IUSTIN
hai la mami in burtica!
Ioanact spune:
Am plecat sa ma culc
, cu toate ca am insomnii, adorm f greu, air noaptea ma trezesc si dureaza pana adorm la loc
, iar ziua simt ca as dormi intruna..stiu ca si astea sunt simptome ale sarcinii..eu tot sper ca
este..de aceea am eu simptomele astea.
DOAMNE AJUTA!
Va doresc o seara minunata si o noapte cat mai linistita!
ALBUM
6
si 5 maselute
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
IUSTINA
/IUSTIN
hai la mami in burtica!