Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(79)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Deea si la mine au fost dureroase din prima! Numai ca au debutat la 10 min si imediat la 7 min, iar apoi nu le-am mai cronometat ca durea rau! Oricum tu ziceai ca ai nascut relativ repede- 4 ore! La mine s-a produs in 6 ore! Si mai ziceai ca te-au taiat! A fost mare epiziotomia?! Cum te mai simti de la ea????

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 38+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

alynta27 nu as putea sa estimez cat de mare este, cum eu nu am avut niciodata interventii chirurgicale as fi tentata sa spun ca e MAREEEE! nu acum serios, e acceptabila, la o zi dupa ce am ajuns acasa de la spital nici nu am mai simtit nimic, chiar in ziua aia simteam ca e ceva acolo... la spital a fost mai greu ca trebuia sa stau mult cu bebe in picioare ca doar asa se mai linistea si durea putin.

A fot tare cand o asistenta a venit si mi-a zis ca am taietura pe mijloc si sa nu stau in fund doar pe partea stg sau dr si eu aproband-o ma asez pe pat direct pe poponeata!

Dupa ce a plecat am realizat...

Deea, cea mai fericita mamica de mic Darian Rafael (22.04.2009)

cateva poze cu noi http://www.flickr.com/photos/deea_24

Raza noastra de soare - DARIAN - http://www.flickr.com/photos/deea_24/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Deea ma bucur ca esti inspre bine! Eu sunt putin speriata ca bebele meu are 3800g! Si daca ajung la 4 kg, oare mai iese natural?! Primul a avut 3550g si a fost ok la nastere!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 38+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexSiMatei spune:

A propos de "sarmaluta", se pare ca in State s-a reintors "moda" asta, in toate cartile americanesti pe care mi le-am luat se recomanda infasarea, mai ales pana la 3 luni, se pare ca intr-adevar e mult mai comfortabil pentru bebe si se linisteste mult mai repede - asa ca stie bunica ce stie!

In ce priveste grijile cu greutatea lui bebe, fratele meu mai mic a avut 4200g si mama a zis ca l-a nascut (natural) muuuult mai usor decat pe mine, asa ca sa speram ca fiind al doilea o sa mearga mai usor si la tine!

Alex 32+ [o sa ne hotaram la un moment dat...] Victor
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/PanaAcumPeScurt?authkey=OSg7SMV1YUU&feat=directlink
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/Bebel?authkey=69A5urjDRCw&feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

deea...........intotdeauna incerc sa vad partea plina a paharului,ca de rautati si durere e plina lumea.Acasa iti dai seama ce se mai amuza ai mei de ce pot sa scot pe gura..si imi zic "figura americana"..de unde pana unde ..nu stiu

alynta...nu te mai stresa degeaba ca o sa fie bine si acuma

36+MIRUNA-ALEXANDRA

multi la burtici si mai multila bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

s-a intors balenuta din plimbari doamne ce greu mai inaintez in traficcccc pietonal

am ajuns la fantastica greutate de 79 de kg si doctorita mi-a spus ca lui bebe ii bate inima prea repede asta dupa ce m-a consultat cu o trompetica dar nu intru in panica pt ca la ecograf nu s-a vazut nimic asa ca..... mi-am luat prenatalul si cam atat am revenit in matca uffff dar razvan se pare ca are program de aerobic cu ficatul meu si de abia respir

35 + cu Razvan Andrei (dupa UM)
37 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna albinute!!

Clodyac...uff,dar ce matinala esti,dar macar ai inceput ziua cu voie buna..asa imi placeDin ce povestesti parca il vad pe bebe Darius..misca si loveste pana mor de durere jos,daca sta cumintel nu ma doare nimic..Multumesc ...era si normal ca avem casutele la fel..daca si bebelasii se aseamana atat..
Serialbastre..ma bucur ca a trecut totul..
Cris..felicitari pt cele 36 de sapt!!Sa mai stea bebelina un pic la caldurica!!
Clodyac.. xena - balenuta razboinica!!Si pe mine ma enerveaza ca se tot benocleaza lumea la burtica..am intrat intr-un magazin unde erau 2 vanzatoare,am vazut ca se tot uitau la mine si se sosoteau..la un moment dat vine una dintre ele si ma intreaba daca bebe e baiat sau fata..Ii zic ca e baiat si cealalta ii spune:"Vezi..ti-am zis eu..are forma burtii ca pt baiat..!"

Dani3lla..super ca vor fi puiutii asa apropiati de varsta..
Alynta..am inteles,dar eu sunt mai miloasa din fire..Super ca David e asa incantat de bebelusi..
Nicuratze..sa foloseasca bebelina sanatoasa noile achizitii!!
Deea..ma bucur sa aud ca "pleaca" bubitele de la bebe Darian!!
Alynta...moasa ne-a zis la cursuri ca bebe2 vine mai repede si mai usor ca primul,ca are drumul format...acum nu stiu cat de adevarat este..vei experimenta tu in cateva zile!!

36+ Darius Nicholas
AMR 3 saptamani

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Hai sa va povestesc si eu una despre sotul meu,azi-noapte!!Nu stiu ce a visat,ca nu isi mai aminteste,dar l-am auzit vorbind in somn:

"Bine,mai lasa culorile alea si treci pe olita!"
Deja am ajuns departe cu educatia lui bebe..nici nu s-a nascut inca si deja avem stres cu olita..Saracu' sot..cred ca incepe sa aiba si el emotii mari,acum pe ultima suta de metri!!

36+ Darius Nicholas
AMR 3 saptamani

Buburuza noastra

Mergi la inceput

Clodyac..poate ii batea inima mai tare lui bebe si pt ca erai tu obosita...eu suflu de numa' si obosesc imediat!!

36+ Darius Nicholas
AMR 3 saptamani

Buburuza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

clody............lasa dr. de familie sa vb.,trompetica aia e de fapt "stetoscopul pentru bebel"cu care ii asculta activitatea.daca la eco a fost ok,nu vad nici o problema.Bebebe era mai agitat ca ai depus tu efort ca sa ajungi pana acolo.Cat despre kg....inca ma mentin..am cantarul la indemana si nu cred ca am sa reusesc sa ajung nici la 60..ca am doar 57kg

36+MIRUNA-ALEXANDRA

multi la burtici si mai multila bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

BUna.
Am reusit sa citesc ce ati scris aseara si azi dimineata.

Maria bunica a miscat bebe pana la urma, mai mult azi noapte; acum iar nu e prea activ.
N-am mai intrat pe forum ca am stat mai mult in pat. Nu mi-a trecut raceala - ma simt chiar mai rau.

Clodyac m-ai facut sa rad cu povestea cu babuta.

Ma duc sa stau in pat ca mi-e rau si de la oboseala cred (ca nu prea am dormit noptile astea) si de la raceala. Azi sunt mai rau decat ieri.

Mergi la inceput