Inca un copil plecat dintre noi

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns idoina spune:

Oare uit?Oare il uit pe Edi???In fiecare zi ma gandesc la el si azi am avut surpriza ca a trebuit sa iau o fotografie de-a lui in mana,pentru ca nu-i mai stiam chipul.Chipul din ultimul an langa mine.Pentru ca de cate ori ma gandesc la el,il vad in perioada lui buna,cand era micut,cand facea boacane,cand alerga,cand vorbea....Nu pot inca rememora ultimii ani,acei ani in care el a suferi...si imi e dor de chipul lui...Sunt bulversata si ma urasc cum am putut sa-i uit mutrita frumoasa ....

Odihneste-te in pace,scumpul meu!

idoina
http://ro.netlog.com/idoinai/photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Doina, nu uiti, nu ai cum! E in sufletul tau, poti fi sigura! Sintem uneori obositi, deprimati, ne innebunesc lucrurile cu care sintem bombardati si din cauza asta ti se pare ca iti joaca mintea feste. Capul sus, nu te mai invinovati de asa ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Doina, nu ai cum sa-l uiti, sunt sigura, cred ca simti asta doar fiindca ti-e f dor de EL.........

Mami de fetita si de baietel

Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Nu-l uit,sigur ca nu,dar m-a mirat nevoia aceea de privi fotografia ,ca si cum l-as fi uitat...Edi e inca langa mine,inca il simt prezent si probabil asa va fi intotdeauna,dar ...e ciudat sa nu-i pot vizualiza chipul in orice clipa.Asta m-a intrigat.Multumesc inca o data ca sunteti langa mine!

Pui iubit,somn usor!

idoina
http://ro.netlog.com/idoinai/photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

draga mea, nu poti sa-l uiti....doar ca timpul trece.....cred ca daca timpul ar sta in loc, n-am putea supravietui unei asemenea tragedii.....el va fi in inima ta pt totdeauna.

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!

Mergi la inceput

A trecut mult timp de cand nu am mai scris aici,vroiam doar sa va spun ca ati avut dreptate.Nu-l uit si ma bucur de fiecare data cand cand simt ca e cu mine.Edi chiar e in inima mea mereu.Edi chiar e bine unde este acum.Incep sa inteleg asta,desi tot e greu cand vreau sa-l strang in brate si nu pot...dar o fac uneori cand vine in visele mele.

Odihneste-te in pace,pui frumos!

Mergi la inceput

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doina84 spune:

Draga Doina mie imi trece in cate-o zi prin minte ca poate o uit pe Ana si asta pentru ca am foarte putine amintiri cu ea....dar totusi dupa ce ai un copilas iubirea de mama nu se stinge cu plecarea lui la ingeri.
Te imbratisez

Mergi la inceput

In Duminica Floriilor se implinesc 2 ani de cand Edi e ingeras.Tot ne e dor de el,muuuult dor,dar invatam incet sa traim si fara el langa noi.In amintirea lui,daca mergeti la biserica,va rog sa aprindeti o lumanare,sper ca nu va cer prea mult!
Mutumesc pentru sustinerea pe care mi-ati dat-o in acesti 2 ani!

Te iubeste mami,ingeras scump!

Mergi la inceput

Dzeu sa-l odihneasca in pace! si tie o imbratisare virtuala!

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Mergi la inceput