Aveti timp de sex?
Raspunsuri - Pagina 28
Guestus spune:
Yo pun pariu ca > juma din domni ar prefera sa stea cu o "madam nimfo" decit cu o "madam cerebral". Pariu?
Ingrid S spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Guestus Yo pun pariu ca > juma din domni ar prefera sa stea cu o "madam nimfo" decit cu o "madam cerebral". Pariu? |
Nu pune pariu, castigi din start. La fel cum barbatilor le place sa fie femeile transante: vrei sa facem sex? Ii enerveaza aluziile, ochisorii dati peste cap, fluturatul din gene...ei vor sa stie direct pe ce se bazeaza la noapte.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
Guestus spune:
Yo cred de aici incepe si criza barbatului de 40 ani ...atita cerebral ajunge...mai trebuie si ceva spicy.
mariamunteanu spune:
citat din mesajul lui Guestus Yo cred de aici incepe si criza barbatului de 40 ani ...atita cerebral ajunge...mai trebuie si ceva spicy. |
Mai zi, Guestus, ca eu bag la cap . Ce-i trebuie barbatului de 40 de ani ca sa-i aline criza ?
lisaelisa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ingrid S
Nu pune pariu, castigi din start. La fel cum barbatilor le place sa fie femeile transante: vrei sa facem sex? Ii enerveaza aluziile, ochisorii dati peste cap, fluturatul din gene...ei vor sa stie direct pe ce se bazeaza la noapte. |
Exact.
balanta spune:
Guestus...eu sunt pregatita sa pun pariu cu tine...sunt si exceptii...pentru unii domni sexul e ceva mult prea obositor si atunci nu-ti mai folosesc la nimic cunostintele de kama sutra...decat daca le aplici cu domnii doritori de sex care nu doresc sex cu doamnele lor.
Ingrid S spune:
citat din mesajul lui balanta Guestus...eu sunt pregatita sa pun pariu cu tine...sunt si exceptii...pentru unii domni sexul e ceva mult prea obositor si atunci nu-ti mai folosesc la nimic cunostintele de kama sutra...decat daca le aplici cu domnii doritori de sex care nu doresc sex cu doamnele lor. |
Bine, fie si un lup mancat de oaie...daca el spune ca il doare capul si ca e obosit de la lucru, trebuie sa te interesezi ce a lucrat.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
Guestus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mariamunteanu
Mai zi, Guestus, ca eu bag la cap . Ce-i trebuie barbatului de 40 de ani ca sa-i aline criza ? |
pai nu inveti nene din carti...nu merge ca a zis domnul guestus ca trebuie sa aia si aia...nu merge asa.
trebuie sa vina si un pic natural....e clar ca nu stii si o sa faci stingaci ce faci si tot acolo ajungi..adica la cerebral spre plictiseala maxima
cazul tau nu il stiu exact...dar cred ca tu trebuie sa mergi cu sotul la amsterdam la virsta de > 40
mariamunteanu spune:
Guestus, pai impartaseste-mi din experienta ta, nu ma lasa in ignoranta cerebrala. Vreau spicy !
Am fost la Amsterdam la 30 de ani - eu ma uitam in vitrinele roshii cu ochii cat cepele , iar sotul se tinea cool. Moama ce curiozitate ma rodea !
Guestus spune:
citat din mesajul lui mariamunteanu Guestus, pai impartaseste-mi din experienta ta, nu ma lasa in ignoranta cerebrala. Vreau spicy ! Am fost la Amsterdam la 30 de ani - eu ma uitam in vitrinele roshii cu ochii cat cepele , iar sotul se tinea cool. Moama ce curiozitate ma rodea ! |
yo am doar capacitatea de a intelege lucrurile in adincime...si nu am experienta de cameraman la revista husler (din pacate)
in plus nu vorbesc...ca ma stie lumea si apoi le dau subiect ...comenteaza pe la colturi ca uite ce face sau a facut ala ...