recomandare medic neurolog

recomandare medic neurolog | Autor: Noa

Link direct la acest mesaj

Buna!
Am nevoie urgent sa ajung la un neurolog bun.Am mai fost la cineva, dar asa cum m-am dus asa am plecat.As mai vrea sa consulte la clinica particulara, am oroare de spitale.
De asemenea , va rog sa-mi spuneti care sunt cele mai avantajoase conditii de a face un RMN( adica mai ieftin,eventual cu decontare de la CAS- medicul nostru are contract cu OPSNAJ).
Va rog mult, am mare nevoie de aceste informatii!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Dr. Iliescu Adrian, spitalul Clinic de Urgenta "Bagdasar-Arseni". E foarte dragut. El iti face si recomandarea pt RMN si e platit de CAS. Noi ne-am rezolvat problema.
Multa sanatate!

ps Am uitat sa spunca fetita mea avea 12 zile cand ne-am internat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meli567 spune:

Buna Noa,
it pot recomanda un neurolog bun pe Dr. Ionescu Dumitru pe care il gasestila Gral Medical, aici poti sa iti faci si RMN ca are contract cu casa. Adresa si nr de tlefon gasesti pe site-ul clinicii: www.gralmedical.ro. Sper sa iti fie de folos recomandarile mele. Multa sananate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

n-as baga mana in foc, dar mai nou (deh, e criza) pt RMN trebuie trimitere speciala. deci s-a ingreunat procedura de curand.
sanatate!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, in sufletul nostru pentru totdeauna

Mergi la inceput