Prichindei martie - aprilie 2005 (128)
Raspunsuri - Pagina 17
andira spune:
Anca, Oana - multumesc frumos!

An-k - noi in IOR (AI Cuza, ca sa fiu sigura
) mergem de obicei, e la 10 min de casa, mers cu masina.
Daca maine seara sunteti acolo, venim si noi. Numai ca pot ajunge cel mai devreme pe la 7, pentru ca la 6 de-abia plec de la servici, si trec sa culeg picii.
Spune-ne daca mai poti.
an-k spune:
Buna, e ok. Deci
, ca sa impacam pe toata lumea (a se citi noi 3
) propun azi la ora 18 chiar la primul spatiu de joaca de la intrarea in parcul IOR (AI Cuza), nu Titan - cu toate ca sunt ceva gropi pe langa, care nu imi inspira incredere. Apoi vedem noi la fata locului unde ne instalam
. O asteptam pe Andira la 7. Anca, Andira e ok asa? Si poate pana diseara mai apar doritoare.
Va pup
an-k spune:
Vad ca nu e nimeni in zona, asa ca propun pentru miercurea viitoare. Voi mai intra marti.
Va pup.
andira spune:
An-k - imi pare rau, am uitat ca noi avem azi de sarbatorit in familie, asa ca fug acasa la o felie de tort, azi n-ajungeam nici eu in parc.
Eu nu pot miercuri, dar pot luni oricand vreti voi, pentru ca sunt libera si cu picii acasa. Ce zici?
an-k spune:
Andira, luni vom fi la mare, plecam de vineri.
Ce zici de orice alta zi intre marti si vineri![]()
Anca Micaela spune:
Fete, mii de scuze! Abia acum am intrat si nu as avea oricum timp sa ma misc azi...
Eu sunt pentru marti sau miercuri saptamana viitoare - si o sa vedeti ca sunt serioasa :)
Petrecere frumoasa pana atunci - unora in familie, altora la mare :D - si abia astept sa ne vedem!
[ASIA] [FLO]
Anca Micaela, mama Emei Ioana
Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png
rrox3 spune:
Andira Felicitari!!!
Tin pumnii sa ai cea mai usoara sarcina ever si bb3 minunat! ![]()
Ligia Pupam micul ochelarist 
An-k Distractie placuta la mare
Fetele mele nu sunt in Bucuresti, da' daca-mi va permite timpul, vin si eu sa va vad... asa, singurica
Astept sa va hotarati cand, caci locul imi convine de minune.
Andruzza Ioana va merge peste 2 ani la scoala. O sa aiba deja 6 ani si jumatate, nici nu ma gandesc sa o mai tin acasa un an. Doar am antecedente, Mariuca a mers la 6 ani si 2 luni la scoala, e cea mai mica din clasa
Si eu am mers tot la 6 ani si jumatate... ce-i drept atunci toti mergeau intre 6 si 7 ani, fara exceptie.
Serios vorbind, cognitiv deja Ioana e pregatita pentru scoala, iar in 2 ani va creste semnificativ si emotional, asa ca nu am nici un motiv sa o mai tin acasa. Cred ca amanarea inceperii scolii - in lipsa unor motive reale - face rau copilului. Se plictiseste la gradinita un an in plus, ii scade apetitul pentru invatat, iese din ritm si cred ca-i poate afecta simtitor self-esteem-ul. Responsabilitati... hmmm... au si la gradinita, si acasa. Nu ii napadesc brusc in clasa I. Si ce mandrie pe ei ca sunt scolari! ![]()
Apropo de scolari... sa va zic ultima isprava a Ioanei
Sambata s-a apucat sa desparta cuvintele - nici ea nu stia in ce pana nu i-am zis de silabe
. Si le-a despartit impecabil
Ba ne mai si anunta dupa fiecare, cate silabe are.
Zicea ca face teme, inspirata de sora-sa care are de muncit niste caiete de vacanta - bine, Mariuca lucra la matematica, dar asa i-a venit Ioanei ideea, sa desparta cuvintele.
In rest, spre rusinea mea, trebuie sa recunosc, pana de curand nu mi-am dat seama ca Ioana nu-l pronunta pe "L".
Mi-a atras maica-mea atentia... Ea vorbeste foarte bine si elaborat, are vocabular foarte bogat si structureaza foarte bine frazele. Cum sunt eu si rr-ita, pur si simplu nu am auzit ca nu spune"L". Zice in locul lui un "R" foarte graseiat. "R" spune inca de pe la 2 ani si ceva, practic a inceput direct sa vorbeasca cu "R", dar e un "R" graseiat, ca si la mine.
Si acum trebuie sa ma apuc sa invat copilu' sa zica "L". I-am explicat unde sa tina limba si i-a iesit accidental de cateva ori sunetul "L" corect, dar nu si in cuvinte. Mai avem de lucru. ![]()
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
andira spune:
Rrox - multumesc frumos!

Mai ca te-as intreba si pe tine daca nu te bagi la un baietel.
Bine, deci nu e luni, si nu e miercuri, pls, pt ca e ziua in care ies cu fetele la "bere", si si-asa abia reusim sa ne vedem la o luna si mai mult
.
Marti, joi? Cred ca as putea si vineri, si vinerea chiar scap mai repede de la servici, cred ca m-as putea infiinta in parc pe la un 5-6.
Ziceti si voi. Alte amatoare? Ana, RP? Adriana nu stiu daca vine, e cu bebitza mica
.
Andruzza - nu dai si tu o fuga?
Si oricine altcineva, evident. Zuzule, ia vino si tu! ![]()
Edit: Anca Micaela - multumesc!
Edit din nou, ca mi-am adus aminte ca Zuzu mi-a zis ca poate peste 2-3 ani, desi mi-ar fi placut sa mergem iar in paralel ![]()
rrox3 spune:
Andira nici gand
Am umplut casa, masina si tot timpul de care dispun... gata.
Sa inteleg ca speri la un baietel?
Tin pumnii... da' nu stiu, zau ![]()
Imi place entuziasmul tau insa 
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
andira spune:
Eu te intrebam pentru ca imi aduc aminte ca in 2007 cand au mai venit bebelusii nr 2 aici, majoritatea erau baietei. Si ne-ai zis atunci ca i-ai spus lui Dan ca daca vroia un baiat, atunci era momentul (mi-aduc aminte ca glumeam, evident).![]()
Sincer, eu sper tot la o fetita, n-am nici un chef sa ma apuc sa schimb toata garderoba...![]()
Poate sotul sa traga vreo speranta, desi zicea ca tot fetita ar vrea - chipurile
. Oricum, azi la 6 am programare la dr, mai vedem ce si cum.