Prichindei martie - aprilie 2005 (128)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Anca, Andrruzza Multumim

Ioana si-a revenit inca de ieri dupa-amiaza, dupa un somn bun. Fusese si foarte obosita fiindca se sculase cu noaptea in cap, pe la 6... in conditiile in care de obicei se scoala pe la 8.30...

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Rrox - Ioanei!

Irina mi-a spus dimineata ca o "scarpineste" manuta, adica o mananca

De cateva zile incercam sa o convingem si pe Nati sa faca la olita, am lasat-o fara pampers, si aseara a fost mortala, cand a realizat ca a facut pisu' si si-a udat pantalonasii. Mi-a cerut disperata pampersul, ca ea nu face la olita. Am incercat o mica negociere, nimic.
Azi dimineata m-a anuntat ca face kk, dar nici gand sa vrea pe olita.
Imi aduc aminte ca pe Irina am convins-o mult mai usor. Acum incearca sa-i explice si ea lui Nati ca e bine sa faca la olita, numai ca nu prea are rabdare

Mai aveti tactici / idei de succes, ca sa zic asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Andira, succes! La noi a mers mult mai usor decat m-am asteptat, cu un mic santaj . Urma sa plecam in vacanta in Turcia si Ema vazuse poze, abia astepta... si i-am zis ca nu ne primeste in Turcia cu pampers, ca ne accepta doar cu olita dupa noi. S-a ambitionat si a incercat, pana a reusit (evident, cu ceva accidente pe parcurs). In schimb, cand se aseza pe oala, noi incepeam spectacol pentru ea - cantece, incantatii sa vina pisu, jocuri, colorat... ca sa o tinem cat mai mult asezata pana se intampla minunea. Sper sa nu ajunga "xenofoaba" - cum ca ar fi turcii rai.

Anca Micaela, mama Emei Ioana

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Mergi la inceput

Andira Vad ca te distrezi bine cu fetele, nu gluma Nush' ce sa-ti zic de olita, difera abordarea de la piticot la piticot. Vezi si tu la ce e sensibila, vrea sa fie mare , vrea ceva cu banii care altfel se duc pe pampersi, vrea program artistic, vrea la mare fara pampersi de bebe... Ideal e sa o faci sa-si doreasca ea, nu sa o tot barai tu la cap. Adica lasi olita la indemana, ii spui ce e cu ea si pe urma ii dai idei indirect, fara sa-i mai propui tu direct sa stea pe olita. Tin pumnii

Am programat fetele pentru luni la dentist Sper sa coopereze, ca am ales o clinica cu abordare foarte prietenoasa si experienta cu copii (ne-a recomandat-o doc. de la Medicover). Da' am emotii Daca le vad cu plombe o sa fiu fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

avem poze de la serbare.

Acum fug ..ca mai am de lucru , si dupa serviciu ma intalnesc cu simonela si cu Andrada...si cu restul familiei!

Va povestesc maine!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Saliu fetele!
Ma bucur ca s-a reanimat topicul

N-am mai scris de ceva timp...Am fost in Romania si ai mei pici s-au simtit super bine,iar Xenofon imi zice sa mergem la bunica iar ca "acolo e casa lui"Am fost si la Constanta cateva zile si am avut parte de o vreme super,ne-am jucat in nisip la chilotei,tare fain.Sper sa incarc si eu cateva poze cat de curand.

Andira,
Sofi face exclusiv la toaleta de vreo 2 luni.De 2 saptamani am renuntat si la pampersul de noapte si nu am avut accidente pana acum.Rar (o data la 2-3 sapt) a facut pipi in pantaloni si s-a enervat.Asta s-a intampalt cand se spala pe manute si curgea apaN-am avut o tehnica deosebita,a mers din prima,dar ii repetam de jdemii de ori pe zi sa spuna cand vrea sa faca.A,eu am trecut direct la toaleta(cu reductor)la ambii copii.Mi s-a parut asa ...inutilaolita,numai la gandul sa o spal de 10 x/zi

Ligia,
ce scump e fluturasul Raducu!Parca s-a mai lungit,asa-i?Iar tu esti o mamica tare mandra de puiul eiSper ca v-ati distrat bine la intalnirea cu simonela!

Apropo de intalnire,am vazut pozele si sunteti niste dragutePe Roxana nu am recunoscut-o cat a slabit!!!!!!!!!!Ia sa mai bagi niste poze Rox!

Sa vedeti faza ieri(astept sa va dati cu parerea):Xenofon imi zice ca el vrea sa creasca inca un bebe la mine in burtica,apoi sa-l iubeasca si sa se joace cu el(probabil ca e cumnata gravida si ii tot spune soacra-mea ca Elsa are un bb in burica-desi el n-a vazut-o inca,Elsa e in Grecia).Eu i-am zis ca nu se mai poate(tehnic se poatedar imi ajung 2)si tot insista cu "de ce".Am dat-o cotita si i-am zis sa-l intrebe si pe tac-su ce parere areApoi m-a intebat cum se face un bbM-am blocat si i-am bâiguit ceva cum ca mami si tati se iubesc mult si se imbratiseaza strans si voila,vine bb!Pacatele mele,la 4 ani sa ma intrebe cum se fac ccc copiii!
Voi v-ati confruntat cu intrebarea?Ce le-ati raspunde?
M-am intins cat o placinta
Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dako spune:

ce ma bucur ca v'am regasit. v'am citit cu sufletul la gura.
va imbratisez pe toate si toti...:)

cu drag,
dako & darian+rares

Mergi la inceput

Ligia pupam fluturasul entuziast

Zuzu pai si Ioana m-a intrebat! A cerut detalii si cum iti iei un sotz, cum te casatoresti, cum faci bebe... totul in amanunt vrea sa stie Sambata chiar mergem la o casatorie si abia asteapta sa vada ea ce fac aia acolo la Primarie
Evident ca i-am raspuns cat poate duce la 4 ani. Ca o sa intalneasca un baiat de care o sa indragosteasca, si el de ea desigur , ca la un moment dat se vor casatori si dupa aceea pot avea si copii daca vor. Stie cum creste bb in burtica, la ce i-a folosit buricul si ca a scos-o doctorul de acolo (norocul meu ca am avut cezariana ). Cum ajunge bb acolo, stie doar ca e nevoie si de un tata, ca altfel nu se poate, da' am evitat abil raspuns mai exact. Ca daca ma apuc sa-i spun ca pune tati acolo vreo samanta, ceva, o sa urmeze instant intrebarea "pe unde?"
Cred eu ca stie suficinet pentru varsta ei.
In fine, am si citit ca pe la 3-5 ani sunt foarte interesati de relatiile familiale, sociale, de cum e structurata lumea. As zice ca intrebarile de genul asta se inscriu si ele in interesul asta.

Dako Ce ma bucur ca ne-ai regasit! Scrie-ne de voi, mor de pofta sa te mai citesc

tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Zuzu Sonia stie ca bebe a venit de la mami din burtica. Si ca ea tot de acolo a iesit. Nu m-a intrebat inca insa cum a ajuns bebe acolo in schimb m-a informat zilele trecute ca baietii au..."willies" si ca fetitele nu au!! Am inghetat si reactia mea nu a fost cea mai buna pentru ca in loc sa ii spun ca da, anatomic baietii si fetele sunt diferiti, i-am spus sa nu mai zica "willy" Asa ca de vreo 3 zile stau si ma gandesc sa cum sa ii explic diferenta dintre baieti si fetite!

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dako spune:

rrox - in primul rand pup printesele tale...:)

astazi avem serbare de sfarsit gradi...
no, de povestit sunt multe sau din ce in ce mai multe...sa fiu in ton cu ultima tema de conversatie, discutia despre aparitia copiilor am avut'o acu' 1 an si ceva... drept dovada, rares acu vreo luna mi'a spus serios ca se casatoreste, aleasa miocardului lui fiind ceva mai mare, si sunt 'iubiti' de vreun an si jumatate. colega de gradi, dar mai mare....:) si va avea o camera de copii, cate dejte are la mana si picioare. voi fi o bunica in extaz...:))) oricum , lasand la o parte aspectele descoperirii existentei practice, sunt 'supusa' unor intrebari de genul "cumde te'am ales tocmai pe tine drept mama noastra' sau ' tu ne'ai vrut baieti, ca noi voiam sa fim fete'..' noi am venit pe lume sa fim iubiti'... in rest suntem f. buni prieteni ..cand nu sunt aia rea, mi se spune foartea adorabila noastra'..cand sus, cand jos..:) - voi mai continua...

cele bune, bune de tot

dako & darian +rares

Mergi la inceput