Licurici de ianuarie-februarie 2009 (17)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Buna fetelor,

Intru si eu pe fuga sa vad ce mai faceti si ce mai ziceti.

Crysiana, am citit de patania cu bebe. Bine ca si-a revenit si nu a fost ceva mai serios.

Cami, si eu am intrebat de kk verde la sugar alimentat exclusiv la san si mi s-a explicat ca aceatsa culoare este data de gazele din stomac si de oxidare. Deci, nu e ceva anormal.

Oxigen, ma bucur ca v-ati mai linistit. Important e ca bebe sa fie alerta si binedispusa, greutatea e importanta dar trebuie luati in calcul si alte date. Am inteles si eu dar...f tarziu.

Irina, tu esti o persoana puternica si Ochila la fel. Gadeste-te la lucrurile bune din viata ta (copilul, sotul, profesia nobila pe care o ai) si vei trece mai usor peste unele greutati. Parintii trebuie sa "se maturizeze". Asta le-o spun si eu alor mei cand se mai cearta din prostioare.

Alinuk, raspund prezent pentru intalnirea din Parcul Floreasca. Pt noi e ok ca stam la 15 min mers pe jos de parc. Eu am permis de conducere dar nu conduc (mi se pare ca nu vad bine in lateral), asa ca sunt cam tinuta de programul sotului. Dar in Floreasca e perfect.

Miere, felicitari pt ca Aidan papa bine cerealele. Si eu am inceput oarecum diversificarea, in sensul ca papam orez pentru a ingrosa mancarea (pt reflux), dar si pt a mai lua in greutate. Nu stiu cine zicea, dar e adevatat ca la unii copii, chiar alimentati la san, diversificarea poate incepe mai devreme, adica pe la 4 luni.

Selene, si eu stiam ca se foloseste doar razatoare de sticla.

Pentru fetele care incep diversificarea, vroiam sa va zic ca exista un mini-robot (baby cook) special pt hrana copiilor. E ca un robot normal dar adaptat pt cantitati f mici. Noi l-am primit din Belgia, dar sunt sigura ca exista si in Romania.
Arata cam asa http://www.beaba.com/fr/index_collection.htm

Bebelusi, si eu ies cu bebe la orele pranzului si nu stiam ca soarele nu e bun. Ea sta in landou si nu o bate direct, dar mai stii?

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dya-dy spune:

Dragele mele,
Tocmai voiam sa ma laud si eu ca doarme pitica bine....toata noaptea, si parca m-a auzit ce intentionez...si s-a trezit si la 2 si la 5 jumate noaptea.
Nu-i nimic, ea sa fie sanatoasa!

Ia spuneti-mi, voi cum ii alintati pe bebei?
Ca noi mai rar ii spunem pe nume: eu ii zic Printza (ca tatal ei, nevorbitor de limba romana...a crezut ca femininul de la Printz e Printza )....iar el ii zice Ktantanina...un diminutiv creat de el din ebraicul Ktana = micutza.

Si o alta intrebare....ca vreau sa-i arat sotului ca el e singurul care nu schimba scutec...nu-i asa ca sotii schimba scutece?

Miere....ma bucur ca ai scapat de o grija...am vazut pozele cu Aidan= tare dulce cu lingurita! Si mi-au placut si pozele cu universitatea!

Dragelor din State...vreau si eu lingurite din acelea...e vreun magazin care trimite in afara?

Va pup....iesim si noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

dya - normal ca schimba si tata scutece. nimeni nu e scutit de la treaba puturoasa

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Citat:
citat din mesajul lui deliafairais

yashy, da e puseu la 3 luni... succes!

puiutzul meu are 4 luni!

Ahaaa Atunci se explica...
Multumesc mult!

Adina & Luka& Luis
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

am plecat la plimbare

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_vr spune:

Buna fetele....in primul rand la multi ani tuturor licuricilor si la multi ani si mamicioor care implinesc abi astazi.
irina ccapul sus o sa treaca si perioada asta cu siguranta trebuie sa fiitare si sa rezisti
Edy ptr prima data aseara mi-a dormit de la 22.30 pana la 4 dimineata......sper ca asa sa si ramana.
mi-i se pare ca i-i sa inchis fontanela si asta ma sperie.......ori nu ma uit eu bine dar nu cred ca deja de ieri sunt stresata de ideea asta.Ar fi grav daca i-i sa inchis????
Sper sa fie ok ca asa e tare vioi si insrafsit mi sta si singurel fara sa tipe....pana acum dc dipsream 2 minute facea scandal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

'Neata buna!

LA MULTI ANI la Andu de Alinuk si Andrei de Mara

LA MULTI ANI Stefanial

Iar e vreme urata la noi Deci parca vad ca iar nu iesim la plimbare (ca plimbatul prin supermarket deseara nu intra in categoria "plimbare").

Dya, clar ca schimba si tati scutecele lui bebe... uneori impreuna cu mami, alteori singur...cum se nimereste. Si noi folosim diferite nume de alint pentru jupan: bebe mic, MisterMister (plus variantele Mister Grumpy, Mister Grizzly, MisterSmiley, Mister Greedy-Guts etc)jupanul bebelus, dar incercam sa-i folosim mult si numele... nu de alta da' sa invete si cupilu' cum il cheama

Flowerbee, pentru diversificare avem un blender mic cu canita dar tare imi place robotelul de la Beaba, o sa caut sa-mi cumpar si eu asa ceva (si bineinteles sa nu uit de linguritele sensibile la caldura...musai trebuie cautate si achizitionate). Multi pupici Alexiei

Yashi, bebe Luis si fratiorul lui si multumim pentru complimente.

Cristi, sper sa se rezolve problema cu indemnizatia

Aryia, ma bucur ca te-ai odihnit bine, asa de bine prinde cate o noapte din asta la moral!

Miere, frumos e la voi in campus. Si cat soare si verdeata...

Porumbita, sanatate multa la bebe

Fug ca plange jupanul

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_vr spune:

Am pus si eu poze cu noiPOZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

merci dark

dya tasu sta cu el cand sunt la munca deci sch si scutece; nu ii face baie pt ca vine prea tarziu de la birou 22:00 plu ca eu ii fac in cada mare si ii se pare ca el nu e prea indemanatec)

fontanela parca se poate inchide intr 4 luni si un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns StelaPopescu spune:

oana vazut poze, sunteti niste scumpi ai un adevarat flacau

Mergi la inceput