Redoutistele fidele LR France(165)-Next generation
Raspunsuri - Pagina 13
miki68 spune:
Hai ca te-am mai votat odata si de acasa. A 45-a. Si ca o sugestie: ascunde linkul ramas.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com
Lorenza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nushulica fetelor tocmai am dat o comanda pe lr(aveam o note d;avoir si tb s-o folosesc) si la final mi-a aparut mesajul asta: Votre commande est enregistrée mais nécessite un contrôle manuel de ce? niciodata nu mi-au zis ca imi iau la puricat comanda de DavidPoveste |
Eu zic ca vine.Urmareste daca apare en preparation.Dupa ce te verifica si o sa vada ca esti ok,o sa-i dea drumul la comanda.
ella_74 spune:
Nushu,
ce ai comandat azi pe LR?![]()
am dat si eu azi o comanda pe LR; David a inceput gradinita si baieteii din grupa lui sunt atat de trendy imbracati, cu jeansi skiny si camasute cu capse, smecheri de tot; i-am luat si noi de la LO tot ce se putea pentru sezonul asta, dar si astea de pe LR, unele ca sa zic asa, nu pot ramane necumparate
.
astept deci o comanda Next si una LR...
nushulica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ella_74 Nushu, ce ai comandat azi pe LR? am dat si eu azi o comanda pe LR; David a inceput gradinita si baieteii din grupa lui sunt atat de trendy imbracati, cu jeansi skiny si camasute cu capse, smecheri de tot; i-am luat si noi de la LO tot ce se putea pentru sezonul asta, dar si astea de pe LR, unele ca sa zic asa, nu pot ramane necumparate astept deci o comanda Next si una LR... Ella, mamica de David (24.04.2007) BOB |
vai ella ma ingrozesc de ce spui...auzi cu blugi skinny
pai noi nu suntem asa de trendy oare ne-or primi la gradi?
peste 2 ani cine stiie ce avioane s-or mai purtace-am luat?
pijamalute,tricouri,body cu picior sau rompers cum ii zic la next...bascuta
lorenza
ms de raspuns,tare as vrea sa mi-o trimita ca mi-e sila sa incep sa ma mailuiesc cu ei
de
DavidPoveste
nushulica spune:
of topic:david doarme de la 6
oare se mai trezeste??si daca se mai trezeste cand adoarme inapoi?ca ora lui de nani e in jur de 9....si daca nu se trezeste maine dimineata la cat se trezeste avand in vedere ca ora lui de trezire e 6???
vedeti ce pb am???![]()
de
DavidPoveste
miky81 spune:
multumes foarte frumos, miki, pentru voturi. Am adunat 52 de voturi
si sper sa mai strang
ChrisDun spune:
Nushu, asa mai pateam si eu cu bebelina mea: adormea la 18.00 si se mai trezea a doua zi dimineata
Dar asta destul de rar, si doar cand era fff obosita.
Nu-ti fa probleme cu verificarea manuala - eu am primit un avertisment similar cand folosisem cod necuvenit, si totusi am primit comanda ![]()
miky81, cred ca acum ai 53 ... (sau o fi fost 52 si n-am retinut eu bine
) Chiar ca OMG pentru avertisment !!! 
Vroiam sa va spun ca ieri am scos hainutele de vara, cumparate de pe LR in noiembrie : ce surpriza placuta !
Lovitura am dat-o cu doua perechi de pantaloni luati in primavara trecuta, de la solduri, cu 2 eur lotul de 2 (unul bej, unul camuflaj), care ii vin fiica-mii extrem de bine. Idem pantalonii battle pentru fete, din colectia PE 2008. www.laredoute.fr/vente-t-shirts-enfant-fille-redoute-creation- lot-de-2 .aspx?productid=324130918&documentid=473509&single=false&categoryid=22918152&pos=15_d_n_n&numberpage=2" target="_blank"> Tricourile astea sunt dementiale
. Am mai avut pantaloni scurti, din in, A l'heure anglaise, o fusta pana la genunchi alba, infoiata/sifonata - si asta ii vine bestial - si inca vreo doua seturi de tricouri. De-abia astept sa imi aduca varul meu lucrusoarele comandate la soldurile din ianuarie...
Inima - Cristina, as putea sa apelez si eu la tine pentru soldurile din vara ? Asta daca nu-ti va fi prea greu...

axxxa spune:
Nu mai stiu cine intreba de PRENATAL.
Am fost eu azi si am luat cate ceva. Preturile initiale sunt extrem si nesimtit si nejustificat de mari (nici nu ma mir ca au dat faliment, nu pricep de ce nu o face si Mothercare-ul, ca si ei au preturi asemanatoare. Dar cu toate acestea, cu reducerea de 70% la toate produsele, se ajunge la niste preturi rezonabile, avand in vedere calitatea (probata) a produselor.
Din ce am luat eu va exemplific asa:
-body-uri dragute maieu si cu maneca scurta la 10 lei, au pana la 2-3 ani, pt 3 ani nu stiu daca merg, dar pt 2 ani merg sigur
- pantaloni scurti baietei, din bumbac moale, la 9-18 lei
-pantaloni scurti de blugi sau tercot, mai deosebiti, la 24-27 lei
-set tricou+pantalon scurt la 20 lei
-sosete la 7,5 lei setul de 2 perechi
-tricou polo maneca scurta fetite 4-5 ani, la 10 lei
-bluza maneca lunga f draguta pt fetite 4-5 ani, la 24 lei
Asa ca dati navala!!![]()
miki68 spune:
Bey miky, eu vorbeam de al doilea link (pg. 11, parca)
Vezi ca-l descopera alt moder.si-ti mai iei vreun "vot de blam"![]()
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com