Agentia de turism FIBULA ???

Agentia de turism FIBULA ??? | Autor: Burtocika

Link direct la acest mesaj

A apelat cineva la aceasta agentie ? Din Bucuresti sau din alte orase ?

Au o oferta interesanta pt Turcia si am fost tentata s-o iau, dar am cautat-o pe net si am gasit niste comentarii ... se pare ca au fost reclamati de niste turisti din Iasi ca i-au zapacit cu avionul si au mai fost amendati de OPC ...

Voi stiti ceva de ei ?

Boghi

www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai lucreaza cineva goblen?
www.avonromania.webs.com" target="_blank">Hai sa discutam despre frumusete si ... bani

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Am mers cu ei doi ani la rand Timisoara Antalya si nu am avut ceva de comentat. In Antalya te astepta cu autocarul lor, te duc pana la hotel, au ghid, ii poti contacta daca doresti sa pleci din incinta complexului in vizite sau la shoping, sau daca doresti sa participi la diferite excursii sau spectacole. Noi am fost multumiti, dar probabil si alte agentii procedeaza asa.

_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Problemele despre care era vorba in articol aparusera cu zborurile charter spre Turcia, la care am inteles ca au tot schmbat orele. Acuma, eu stiu ca nu ei sunt responsabili de zboruri si poate n-a fost vina lor, dar cand platesti niste bani (si nu-s putini deloc) te astepti sa n-ai probleme de nici un fel ...

Altcineva a mai fost cu ei ?

Boghi

www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai lucreaza cineva goblen?
www.avonromania.webs.com" target="_blank">Hai sa discutam despre frumusete si ... bani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Eu am fost cu ei acum 4 ani, tot in Antalya. N-am avut probleme, chiar am fost multumiti.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze 2008 si altele
Vacanta Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Acum 2 ani am fost cu ei tot in Antalya, n-am avut nici o problema, doar la dus s-a intarziat zborul cu 1 ora, dar nu din vina lor ci a celor de la Blue Air... In rest, ca si servicii, transfer aeroport-hotel si inapoi, cazare, totul la superlativ.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

margele si alte zorzonele

Mergi la inceput