Trebuie sa cos?

Trebuie sa cos? | Autor: CristinaT

Link direct la acest mesaj

Trebuie sa-i cos sau nu numele pe hainele de rezerva de la gradinita?
Sau pe pijama?

3 ani !!! pe 14 februarie

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ymellda spune:

Cred ca da. La gradinita unde am intrebat eu daca as putea-o duce pe Andra, desi e particulara, mi s-a spus ca e cel mai bine sa aiba semne distinctive pe hainute.
Bineinteles ca numele il cosi pe partea din interior a hainutei.

Alina si Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacm spune:

Buna intrebare!
Dar pentru cei (cele) cu doua maini stingi si care nu se pricep la cusut, nu exista o alta solutie?
Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jackie spune:

Ce intelegi prin haine de rezerva? Alea pentru eventualitatea ca se uda, transpira etc si trebuie schimbat?? Noi le tinem in gentuta de gradi si n-am avut niciodata probleme. Cit despre hainele "de interior", acum ca e frig ma ocup eu dimineata si eventual o dezbrac in ceva comod, daca a fost mai gros imbracata pe drum. Si in felul asta nu las haine in gradinita, mai ales ca se murdaresc, in special, bluzele, si atunci trebuie altceva in fiecare zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bettina spune:

Eu scriu cu pixul pe eticheta hainutelor. E foarte practic! Daca iese la spalat mai scriu o data
V-am pupat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

La mercerie se gasesc diverse animalute, floricele care se lipesc cu fierul de calcat pe hainute (am vazut acum 1an si ceva prin Bucu Obor). Alegeti ceva ce place bebeilor si scapati de cusut

Mergi la inceput