Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(78)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

anca, tinem pumnii, nastere usoara!
ramona, are dreptate carmina (sar'na), iti raspunsesem la intrebarea cu cetatenia, ti-a raspuns ea bine.
mariuca, daca ai sti de cate ori ma gandesc si eu la ciorba de fasole insa au mult carbs asa ca n-am facut, as putea pune numai cateva, asa de gust, dar parca n-are farmec. apoi o perioada dupa ce nasc sigur nu voi face.
oanaalex, eu zic ca-s vesti bune.
ce-oi mai fi vrut sa spun...

philip
36weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Ancy, tin si eu pumnii sa fie totul super bine!

Am venit de la medic, bebe e inca sus, colul inchis, se pare ca nu nastem prea curand. Mai mergem joia viitoare.
Dna doctor a spus ca nu e cazul de eco, dar eu tot ma gandesc la circulara de cordon pe care o avea bebe la 32 de saptamani... daca s-a facut dubla, sau poate nici nu mai este ... iar ma apuca gandurile.

Andreea 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui nicuratzed
...ma duceam in fiecare seara sa-l vad si plecam dupa 3 ore;si dupa 1 sapt mi-a zis sa vin la sfarsit de saptamana, ca deranjez copilul...

Asa e, deranjai copilu' !
Off, cat imi plac mie oamenii astia care cica 'te ajuta' in viata, dar de fapt mai rau te incurca.

Mie mi-a zis dr ca s-a intors cu capul in jos si ca a coborat copilul foarte mult.
La prima nastere, cand incepuse sa iasa, la un moment dat moas imi spune ca pot sa pun mana, sa simt capsorul copilului. Am refuzat-o speriata, dar in gandul meu am zis ca-i nebuna .

Philip se pare ca am sarit peste mesajul in care mi-ai dat raspuns cu cetatenia. Scuze .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

Bebe Beca...........50 persoane(in familie).Deja e un adevarat party.
in cazul meu o sa fie o adevarata surpriza pentru foarte multi si cand o sa nasc(adica sa fiu mamica).

ramonaiani...........daca tu ai zis ca moasa e nebuna(doar in gand)....cred ca eu as fi avut 2 variante:
1-sa lesin (varianta foarte credibila)[;D]
2-sa o iau de o aropa sa sa-i zic"femeie..esti dusa?"

35+MIRUNA-ALEXANDRA

multi la burtici si mai multila bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Ancy, nastere usoara, sigur vine bebe! Aici iti spun sa pleci la spital cand ai contractii regulate la 10 minute.
Serialbastre, felicitari pentru vestile bune. Te inteleg atat de bine cu circulara, eu am morcovii dubli de data trecuta, maine cica recoltam culturi de col, dar nu plec de acolo fara sa vad cum mai este cordonul.
Mada, esti dementiala cu pozele si tentatia sotului, multumesc mult, am zambetul pana la urechi . Si zi asa, sa-i acord omului circumstante atenuante ca vrea huta-huta in fiecare zi, nu? Poate d'aia a iesit Saby asa repede, era locul destul de folosit .
Vorba Yioannei, tu vorbesti de aratat bine? Esti atat de tanara si te potrivesti asa bine cu sotul, m-as tot uita la pozele voastre, iar cea cu sotul si pasca este super haioasa.
Sa stii ca as fi nasa cu placere pentru Iannis sau cum o sa vreti voi sa scrieti numele .

Sa va zic ce-am facut azi printre altele: marea defrisare . De fapt e mult spus, ca dupa o luna am avut foarte putin de luat, spre deosebire de alte dati, ce ti-e si cu hormonii astia! Interesant a fost ca m-am facut pe picioare si putin inghinal, iar retusurile le-a facut sotul cu penseta , timp in care eu am stat relaxata, ca mi-am facut destul Larisa poster pana atunci. Diseara retusam si mai mult cu lama de ras, ca nah, nu suport sa ma smulg chiar peste tot. Saracul fierbea, a trebuit sa-i promit ca ne "jucam" diseara daca-si adoarme repede copilul . Sunt o profitoare .

Carla, s.34 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_82
ramonaiani...........daca tu ai zis ca moasa e nebuna(doar in gand)....cred ca eu as fi avut 2 variante:
1-sa lesin (varianta foarte credibila)[;D]
2-sa o iau de o aropa sa sa-i zic"femeie..esti dusa?"

N-aveai timp sa lesini! Deja copilul era "pe canal", in cateva minute iesise de tot (de-aia am zis ca mai bine astept sa vina el decat sa bag eu mana ). Ce sa mai, sunt experiente unice, pe care ti le amintesti o viata intreaga .
Adevarul e ca au fost de treaba moasele din spital. N-as da pentru nimic in lume spitalul la care nasc eu cu altul ...

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
32+

Mergi la inceput

La faza cu simtitul copilului cand iese eu sunt si mai nebuna, pe langa faptul ca a filmat sotul tot, am cerut si o oglinda sa vad ce se intampla .

Carla, s.34 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

carla esti super tare stii ce vroiam eu sa intreb mie doctorita mea nu mi-a spus nimic de cultura de col tb sa ii spun eu sau....... ma duc si fac de capul meu?

35 + cu Razvan Andrei (dupa UM)
37 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui clodyac

carla esti super tare stii ce vroiam eu sa intreb mie doctorita mea nu mi-a spus nimic de cultura de col tb sa ii spun eu sau....... ma duc si fac de capul meu?

35 + cu Razvan Andrei (dupa UM)
37 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Ti-am mai zis ca ma enerveaza doctorita ta?
Pai ea este setata pe cezariana, desi culturile de col, mai ales streptococul B trebuie facute si in caz de cezariana, daca se rupe apa inainte. Pe langa asta trebuie facut si examenul secretiei vaginale.
Eu zic sa agati repede un doctor de la maternitate, Happymum ti-a dat niste optiuni, si sa faci analizele astea, aici dureaza si 10 zile pana vin rezultatele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Revin cu raspunsuri,ca am fost nevoita sa ies la pranz,venise verisoara mea in vizita!!

LauraOana..Picky trebuia sa nasca in apa,cum bebelina nu s-a grabit sa apara au trebuit sa-i induca nasterea si probabil au aparut ceva complicatii si s-a ajuns pana la urma la cezariana!!
Mh..asteptam vesti bune maine..pana la urma pitica se lasa asteptata!!Tin pumnii sa poti naste natural!!
Ela..a miscat bebe pana la urma?E normal sa nu mai fie asa activ,nu mai are asa mult loc!!
Ioana..ce frumos,deja pregatiti botezul..
Deea..si sa treaca repede bubitele lui bebe!!
Laurraa..lasa ca tu ai ajutoare de nadejde pt cumparaturi..nici noi nu avem inca tot cumparat,insa multe mi le trimit ai mei din tara,asa au vrut ei sa le cumpere..si cred ca sambata le primesc..abia astept,ca mi le-a aratat mama deja la web si imi plac la nebunieVerisoara mea a cumparat si ea deja pt bebe,costumase,paturica,ciorapei,botosei..etc..deci chiar nu imi mai fac griji!!S-au mai desumflat picioarele?
Carla..tinem pumnii pt maine ,sa vii cu vesti bune si cu rasturnare de situatie in cazul nasterii!!
laurraa..si eu mai am inca pofte..in curand nu voi mai incapea pe usa..
Mada..multumesc...macar asa nu ma uitaticand faceti ciorba de fasole va ganditi la mineAm vazut pozici frumoase..peisaje superbe si o burtica dragalasa foc...
Yioanna..si eu tot pe picioare tin laptop-ul..nu cred ca ar dauna cu nimic la bebelusi!!
Philip..lasa ca vei recupera cu ciorba de fasole..mai e putin si intri in normal!!
Serialbastre..felicitari pt vestile bune!!
Carla..deci de la hormoni creste mai incet parul..aha..acum inteleg,ca ma minunam si eu ,se cunoaste diferenta..macar sunt buni si hormonii astia la ceva..Ce tare esti cu promisul..

36+ Darius Nicholas
AMR 3 saptamani

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput