Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(78)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Daca alaptati veti scapa repede de kg in plus! Si daca aveti ajutoare veti avea timp si de voi!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 38+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancy_2405 spune:

fetelor am pierdut si dopul gelatinos dar contractiile sunt cam la 15 minute si dureaza cam 10 secunde.inca nu ma pot duce la spital.mai astept sa vad ce se intampla.
alynta27 da daca incepe travaliul are cine sa ma duca la spital,e iubitelul meu viitorul sot.
lauraa majoretele nu stiu inca daca sa le scoateti.eu as vrea...
ufff imi e o teama ptr ca vreau sa nasc natural.va mai tin la curent

ancaAMR 4 zileAlexandru George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancy_2405

fetelor am pierdut si dopul gelatinos dar contractiile sunt cam la 15 minute si dureaza cam 10 secunde.inca nu ma pot duce la spital.mai astept sa vad ce se intampla.
alynta27 da daca incepe travaliul are cine sa ma duca la spital,e iubitelul meu viitorul sot.
lauraa majoretele nu stiu inca daca sa le scoateti.eu as vrea...
ufff imi e o teama ptr ca vreau sa nasc natural.va mai tin la curent

ancaAMR 4 zileAlexandru George

Anca daca se succeda ritmic, cum zici, asta e : NASTI! Ai sa vezi ca se scurteaza pe timp ce trece durata intre contractii si devin din ce in ce mai dureroase! Esti pe drumul cel bun mamico!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 38+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

ancy.........eu am scos agitatele

nastere usoara

35+MIRUNA-ALEXANDRA

multi la burtici si mai multila bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancy_2405

ancy uite eu le scot pt tine deja

anca

ps.: daca nu esti sigura cind sa mergi la spital, suna la spital si spunele ca ai pierdut dopul, ca contractile sunt din 15 in 15 min, si ei iti spun cand e indicat sa mergi (ca sa nu mergi degeaba)..din cite stiu eu daca te plimbi acum sau urci/cobori niste scarii te ajuta..

38+ cu Sebastian Gabriel
GUGU
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yioanna_s spune:

roxi:sa dea D-zeu sa fie cum zici u

fetelor cand avem nevoie de dulce inseamna ca stam prost cu sistemul afectuos si nervos,se poate ca si hormonii vb.la fel si eu cand am pofta sa fie dulce toate.dimineata spre ex trebuie sa pap:briosa,corassant,gogosi,etc ceva de patiserie.

Yioanna 34+ Stefania Alexandra

http://bd.lilypie.com/EMiQp2.png
http://picasaweb.google.com/yioanna

AMR 6 saptamani pana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

PICKY, felicitari!!Sa-ti traiasca micuta Alessia,sa fie sanatoasa!

CRIS 82, iti tin pumnii,eu sunt un pic derutata,stiam ca bebe coboara pana jos doar in momentul nasterii...

RAMONAIANI,pe mine m-a luat soacra mea cu vorbe similare,cand am lasat copilul la 1 an la ea cat timp eram la munca,ma duceam in fiecare seara sa-l vad si plecam dupa 3 ore;si dupa 1 sapt mi-a zis sa vin la sfarsit de saptamana, ca deranjez copilul,asa ca am reactionat instant spunandu-i ca nu-mi convine,sunt mama lui si o sa-l iau acasa zilnic.

BEBEBECA,,ce simpatica esti cand zici ca pitica nu sta pe "neutru".

MH,bafta maine la doctor,poate afli cum se cheama medicamentele alea light,ca ma intereseaza si pe mine,te rog ( am gasit si eu ceai de frunze de zmeur,la Centrofarm )

ROXY,tin pumnii sa iasa cum va doriti.

SERIALBASTRE,bafta la doctor; si noi avem patut de lemn,tot capatat

CLODY,bafta in luarea deciziei cea mai bune pt tine si bebe!

elena, s.34 cu Andra Ioana +Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

am gasit un site pt cronometrarea contractilor.. asa putem sta pe forum si cronometra la sekunda in acelas timp

http://www.contractionmaster.com/

38+ cu Sebastian Gabriel
GUGU
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

ancy fugi la spital ca nu vrem sa avem nastere in direct! mult curaj si Dumnezeu sa vegheze asupra voastra!

A venit bebica .... Din nou gotobina nevoie mare
Deja mamica de Clara http://www.flickr.com/photos/magduta/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Salutare.
Deea eu stiu ca se intampla destul de frecvent la bebei sa apara cosuletele respective si stiu ca ar fi din cauza hormonilor. Cumva legat de hormonii de la tine din burtica, acum nu stiu sa-ti explic exact dar am citit odata. Oricum trece de la sine, eu zic sa nu dai cu nimic. Am vz bebei care erau plini si pe manute si pe fata si s-au curatat de la sine.

Anca nastere usoara si asteptam vesti.

Eu revuin mai tarziu ca acum vreau sa fug sa mai cumpar una alta pt dupa ce nasc ca nu m-as baza pe Alin ca parca vad ca m-ar tot suna din secunda in secunda sa ma intrebe daca e bine ce cumpara

Oana 38+ Mara Ioana si Alex(05.08.2006)
http://picasaweb.google.com/oanaalex21

Mergi la inceput