Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(78)
Raspunsuri - Pagina 15
dani3lla spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurraa Eu cred ca sunt cea mai in urma cu cumparaturile; nu am luat nici patut, nici carut, nici aparatoare lenjerie, nimic; ma las si in seama mamei care a zis ca vine sa-mi faca atunci curatenie si imi cumpara ea tot si pregateste tot.Acum nu stiu ce sa fac.Diseara o sa merg cred totusi sa ma uit la carut macar sa-i arat lui Radu ce-mi place sa mearga si el cu mama; am incredere in ea, stiu ca le face ca la carte, iar la cheltuit ea s-a pus singura Stau si eu calma caci stiu ca are cine se ocupa 36 + minune de Maya Teodora ![]() AMR 3 saptamani Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09 |
Stai linistita ca nu esti singura.Eu nu am cumparat decat 4 costumase si o salopetica pt ca m-am gandit ca o sa am nevoie la spital...restul....cica mai am timp

DANA
34+ cu
mumos Denis AndreiBB isi face de cap cu corpul meu
Nunta noastra-o zi de vis
Vacante - oare cand o fi urmatoarea?
AMR
NASICA MEA PREFERATA
maria_bunica spune:
Buna!!
Cata..cum se mai simte piticul tau?Cum merge tratamentul?
Clodyac..felicitari pt noaptea odihnitoare..hmm,doctorita ta e cam ciudata..sunt de acord cu fetele care zic ca o tot trage cu cezariana pt ca e mai rapid pt ea si mai multi banuti la mijloc!!Incearca mai bine si la maternitate,nu cred ca au de ce sa te refuze!!
Serialbastre..ma bucur ca te-ai odihnit bine azi-noapte..sa foloseasca bebelina sanatoasa patutul,si noi am primit cate ceva de la nepotel si ne prind tare bine
Carla..pai asteptam o poza cu noul look,daca tot esti multumita!!
Ioana..la cat mai multe nopti "normale" si asteptam filmuletul cu strambaturile Sarei,cred ca e asa dulce..
Mi s-au mai desumflat picioarele,nu de tot,dar parca se mai zareste osul si arata altfel acum..tind sa cred ca a fost de la prea mult stat in picioare in zilele cu curatenia!!![]()
Roxi..suna bine noul plan de bataie,sa dea D-zeu sa mearga totul bine si sa reusiti tot ce va doriti!!Asa e,bebe va aduce numai bine in familia voastra!!
Alynta..wowowow,ce putin mai este pana il vei tine in brate pe Matei,te cred ca te emotionezi!!
Ancy...eu zic ca mai bine mergi la spital..nu se stie niciodata,oricum daca zici ca lichidul e maroniu nu cred ca vei merge degeaba pana acolo!!Succes si tinem pumnii sa fie bine!!
36+
Darius Nicholas
AMR 3 saptamani
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
CarlaV spune:
Ancy, sunt de acord cu fetele, mai bine dai o fuga la spital sau macar suni sa intrebi ce sa faci.
Lauraa, multumesc mult. La Snagov am incercat sa asortez dungile mele cu ale Sabinei, dar la mine erau mai intinse pe burta
.
Maria, daca ai stat mult in picioare probabil ca de acolo s-au umflat. Cu noua freza nu sunt foarte multumita, e rezonabila pentru cat am muncit la ea, maine cred ca fac niste poze ca ajung si la doctor.
Deea, cel mai probabil la Darian este acneea sugarului sau poate a transpirat in zona aceea, nu te ingrijora, trebuie sa treaca de la sine.
Alynta, multumesc mult, tanara nu mai sunt, iar restul... daca mai ziceti mult o sa mi-o iau in cap ![]()
. Eu n-am dat decat bani cand am nascut, acum aud prima data de sapun/prosop.
LauraOana, 

pentru comentariul in legatura cu cezariana.
Strunfita, Mh, Deea, Ela, va multumesc mult 
.
Carla,
s.34
Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
happymum spune:
pickyyyyyy a aparut bebita? felicitariiiiiiiiiiiiiiii.... zilele trecute am citit ca erai supi ca bebe nu vrea si nu vrea... si uite acum... o ai in bratica.
recuperare usoara, lapte in titi
si bebelina sanatoasa, mancacioasa si frumoasa, cuminte.... tot ce e mai "bun bun" pe lume...
Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie 
Alex, hai la mama! Cand sa vie...
? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie---------Amintirea cea mai draga mie---------Poze noi cu maruta mea
alynta27 spune:
| citat din mesajul lui ancy_2405 de azi dimineata am niste dureri si niste intepaturi groaznice...si lichidul e maroniu la culoare.e ceva in neregula?poate stiti voi ceva sa-mi spuneti.trebuie sa ma pregatesc sa ma duc la spital oare?ar trebui sa nasc pe 10,duminica.cine stie? anca AMR 4 zile Alexandru George |
Anca poate s-a apropiat momentul! Fii pe faza cu bagajul si nu intra in panica! Iti vei da seama ca nasti daca incep contractiile ritmice!

Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 38+] cu
MateiBurtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
| citat din mesajul lui Bebe Beca Maine mergem la biserica, sa vorbim pentru botez. Pe 6 iunie o sa fie fata botezata... Abia astept!!! |
Ma bucur ca nu asteptati foarte mult pana sa o botezati! E bine sa fie mai din timp botezata!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 38+] cu
MateiBurtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
happymum spune:
| citat din mesajul lui clodyac serialbastre eu am luat deocamdata vata (2 pachete mari) si fasa sterila , servetele umede pt bebe, o sa iau supozitoate , bepanthen , am luat sapun pt moasa si pt asistenta si mama le-a luat prosoape (cica asa trebuie) trebuie sa mai iau pampers pt bebe , pentru acasa inca nu am luat nimic dar sper sa ma pun pe treaba eu am luat astea dupa ce mi-a spus o mamica proaspata de 2 sapt ca asa se cere la noi la spital fetelor nu stiu ce sa fac oare sa ma duc sa nasc in maternitate decat in spitalul judetean unde e doctorita mea ? oare nu comenteaza daca ma duc acolo ? nu stiu parca nu imi inspira incredere in nastere doctorita asta eu tot ii spuneam eu vreau sa incerc natural si daca nu merge si suferim atat eu si bebe facem cezariana si ea tot o tinea ca nu stiu ce ma asteapta oare daca atunci cand ma apuca nasterea ma duc la maternitate nu ma primesc? 35 + cu Razvan Andrei (dupa UM) 37 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya |
clody, de ce crezi ca nu te-ar primi la maternitate? sunt obligati sa o faca. acolo stiu asa: pe DOCAN-ea, CALIN-ea, BOTEZATU-el, SOLOVIEV-el... si mai sunt cativa pe care chiar nu mi-i amintesc. ce pot sa iti zic eu ca stiu sigur sgur - conditiile nu se compara. la maternitate sunt mult mai bune decat in spital. si personalul se poarta cu muuuuult mai bine si mai frumos decat uratele alea avide dupa bani din judetean, care daca le bagi in buzunar 10 lei, te lasa sa arunci un ochi la bebe.. daca nu... te dau afara cu trambite...
madam pop stiu si eu ca prefera cezariana. si cred ca o sa te ajunga cam 800-1000 lei cu tot cu asistente, anestezist, mana a doua...
nu vreau sa te influentez deloc. tu trebuie sa faci ce te indeamna inima si instinctul.
iti doresc ca DD sa fie langa voi si sa va ajute mult mult.

Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie

Alex, hai la mama! Cand sa vie...
? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie---------Amintirea cea mai draga mie---------Poze noi cu maruta mea
ancy_2405 spune:
fetelor va multumesc ptr sfaturi.banuiesc ca sunt contractii durerile astea.vad ca s-au mai rarit.cu doctorul ginecolog eu am terminat(ma duceam la privat)iar la spital inca nu vreau sa ma duc ca daca nu am contractii la nu stiu cat timp si care dureaza nu stiu cate secunde aia ma trimit inapoi acasa.asa mi-au spus doctorii de acolo.mai astept sa vad.
mh lichidul nu a devenit rosu.
deea imi pare rau tare ptr puiutul tau.du-te la pediatru cu el si vezi ce are.
bebe beca si sora mea care a nascut pe 1 aprilie face botezul tot pe 6 iunie.
va pupic pe toate 

si va mai tin la curent
dar de ely mai stie cineva ceva?trebuia sa o externeze mai ales ca a nascut natural.
anca
AMR 4 zile
Alexandru George
laurraa spune:
ancy, inca tinem la naftalina majoretele? 
chiar, ely ce face?
fetelor, parca sunt in primul trimestru cu poftele; manan cartofi fierti cu margarina si telemea ia mai tarziu vreau sa fac ardei umpluti.Ce m-a apucat.....
36 + minune de
Maya Teodora 
AMR 3 saptamani
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
Serialbastre spune:
Fetelor, multumesc pentru idei. Am completat listuta si maine-poimaine cand iau banii fac si cumparaturile. Pana atunci mai am timp sa o mai completez.
Cred ca am intrat in perioada temerilor, spaimelor ... nu stiu nici eu. Acum ma gandeam ca daca o sa-i fie frig lui bebe in spital, ca parca ce hainute am luat eu is cam de vara, dar la noi la Sv nu e chiar cald.
Imi dau seama ca exagerez, dar ... greu ma pot stapani.
Acus plec la doctor, sper sa fie bebe ok. Sper sa nu uit sa o intreb daca mai fac vreo ecografie (ea nu are eco, trebuie sa merg in alta parte).
Pupici la burtici si proaspete mamici!
Andreea
36+ 

oare daca atunci cand ma apuca nasterea ma duc la maternitate nu ma primesc?