Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(17)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

ramonika, eu de cand ma stiu numa copii mi-am dorit, nu am fost ca alte fete care isi doresc sa fie in rochie de mireasa ca niste printese, eu saream peste partea cu mireasa, eu visam doar la copii ...

referitor la nume de copii: baiat david, fata diana, astea sunt singurele nume la care m-am inteles cu sotu....mie imi plac alea sofisticate, unicate....lui alea simple...
dar cum stiu ca va fi baiat , voi avea un davidutz care o sa semene leit cu tati (ca asa am visat eu)

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

9+

strumfulet + poza strumfulet + poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna dimineata...eu ma simt foarte rau...din nou..., as manca numai si numai dulciuri...
Mai tarziu merg si la medicul de familie ca sa-mi dea concediul medical....
Eu ca nume zic deocamdata asa:
FETITA: Timeea Cristina (Cristi este sotul...e asa de fericit ca va avea si numele lui )
Baietel:...... Cristian...aici inca mai cautam un nume.

Acum, ce o vrea Doamne Doamne sa fie...dar sanatos sa fie...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

12+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

aaaaaaaa....si azi am terminat primul trimestru de sarcina....intru in luna a patra..

Am schimbat si semnatura

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

13+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madyna spune:

Pentru fetele cu henna: Intr-adevar e naturala si nu afecteaza parul ca si vopseaua chimica insa marele dezavantaj este ca dupa trebuie sa ramai numai la henna pentru ca nu se mai prinde nimik peste, henna iese din par doar cu foarfeca.

Cat despre nume, m-am gandit la Raissa-Emira daca e fetita si Zinedine daca e baiat.. dar ma mai gandesc, mai ales ca trebuie sa fie si tati de acord. Daca nu ajungem la o intelegere o sa alegem asa, eu primul el al 2-lea nume, numai sa sune bine numele unul langa altul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Ramonika poti sa te faci cu henna oricat de des vrei pt ca nu ataca firul de par din contra ai sa vezi ca il face tot mai frumos.Al meu arata ca matura de la vopseaua chimica dar acum s-a revigorat aproape ca atunci cand eram adolescenta si are luciu frumos. Acum nu stiu daca noi, gravidutzele, avem voie sa ne facem cat de des vrem. Eu incerc ca in perioada asta sa ma fac mai rar desi se spune ca henna e 100 naturala.

Intr-adevar henna iese mai greu din par dar daca esti hotarata sa mergi pe roscat pt mine henna a fost cea mai buna solutie.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Neata la fete!
Bre da m-ati zapacit cu casu ala...Na ca vreau si eu da nu cunosc pe nimeni la piata mai de incredere sa imi iau si eu un cas..cat mai sanatos..
Cat despre numeeee...hmm Teodora Alessia daca e fetita, da cum nenea doctoru ne-a aratat un cuculet la eco...o sa fie Rares Mihai(pt ca o sa se nasca in preajma sf.Mihail si Gavril) ..asa ca orientati-va ce sfinti mai aveti si prin juru dpn..e o idee.
Camy..nu iti mai fa complexe ca noi suntem slabe..eu sunt slaba pentru ca am tinut o dieta vreo 6 luni-dieta Montignac-au dat si la televizor recent despre ea, a slabit si Teo cu ea.. Si asa am dat vreo 6 kg jos de pe mine..ca eram o grasunica la 58 de kg asta vara. Acu vad ca ma prinde vara cu burtica de , deci furori pe plaja nu o sa fac.. Da nici nu imi pare rau!
Si apoi...bebeii nostri sa fie sanatosi ca dupa ce om naste si om alapta..ne-om face toate miss
Hai fetele, o zi buna! Stau cu ochiu pe voi sa vad ce mai ziceti, ce pofte mai aveti(..sa va fac o pofta..aseara am facut cartofi noi prajiti..si asa mi-as fi facut cu usturoi...da stiam ca o sa imi fie rau toata seara, si am renuntat.)

'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones

Laura, 13+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

daca e naturala n-are ce sa dauneze cred. oricum mai stau o luna si apoi mai incerc o data.
madyna - stiam dinainte ca nu te mai poti vopsi cu alta vopsea, insa nu aveam de ales, ori stateam asa, cu jumate de par blond si jumate saten (ceea ce e foarte urat, da un aspect de neingrijit) sau ma vopseam cu henna. deci n-am avut incotro.
oricum o sa las pe parcursul timpului sa imi creasca inapoi parul meu natural si dupa cativa ani incolo vad eu daca ma mai fac blonda sau nu.
oricum vreau si bebe 2, asa ca... sa mai astepte vopseala...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com

Mergi la inceput

Camy felicitari!!

Si eu azi implinesc 8 saptamani deci intru in luna a 3-a si sunt foarte happy!

Tu trebuie sa fii si mai si pentru ca ai scapat de perioada "critica"!

Felicitari! Bravo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

camy - felicitari pentru luna a 4-a, tre sa dai de baut, lasa greturile

laura - DPN-ul meu (8 dec.) ar veni aproape de Sf. Nicolae, insa problema e ca nu-mi place numele de Nicoleta, iar de Nicolae nici nu mai vorbesc

eu mai aveam de slabit 3 kile pana sa ajung la greutatea dorita (adica 55 kg), insa daca am ramas nu mai pot sa slabesc, din contra, o sa pun pe mine...
insa am incredere 100% ca dupa nastere o sa slabesc cat vreau. daca am reusit 8 kg in 3 luni, inseamna ca se poate

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com

Mergi la inceput

Ramonika si eu sunt ca tine cu parul vopsit blond platinat si radacinile cresc saten inchis.. Inca nu se vede extrem de urat, intr-adevar aspectul e neingrijit cum ai spus, mai ales ca eram obisnuita sa imi decolorez radacinile la 4 saptamani aproximativ.

Si eu ma gandesc foarte serios ce as putea face, o sa vorbesc luni si cu ginecoloaga, dar eu henna nu pun ca am avut experiente neplacute cu ea in trecut.

p.s. si chiar daca e naturala usuca parul. Mie mi s-a uscat pielea pentru ca faceam dantela cu henna pe maini, adica decoratie ca un fel de tatuaj.. nu stiu daca stii la ce ma refer..

Dar asa cum spui si tu nu avem prea multe optiuni, chiar nu stiu cum voi face...

Mergi la inceput