Burtici fericite de septembrie-octombrie (51)
Raspunsuri - Pagina 4
techila spune:
kiki, am mers acum 2 ani la o nunta cu o mireasa foarte insarcinata, avea o stralucire aparte si era fermecatoare. e adevarat ca a fost cam grea cand a trebuit sotul meu sa o aduca inapoi in brate dupa ce a furat-o
alex25 spune:
Vedeam ca vorbiti despre arsuri, eu intelesesem ca se poate lua Rennie, voi ce stiti?
18+ se pare ca fluturasul va fi
Da Doamne sa ne nastem sanatosi
kiki_cri spune:
Techila, cred ca pe mine nu ma fura nimeni la cat sunt de mare...
Cristina,multumesc pt compliment! O sa pun oricum poze sa ma vedetei....Imi pare rau ca se simt Andrei rau si ca e racit...sa aveti grija de voi!
KIKI 18+ cu
selen80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kemsy Panda, felicitari pentru piciulina!!! Simt asa prin burta ca niste balonase de aer care se sparg, sub buric. Asta-i el, bebe, l-am prins !!!!! Gianina 19+ bebe surpriza |
Exact asa i-am explicat si eu unei prietene care m-a intrebat cum o simt pe beblina in burtica! ca niste bule de aer care se sparg
22+ cu ursulica noastra
nunta
9 luni
Roxxy80 spune:
Ba da, se da lapte praf, dar ideea e sa incerci cat mai mult cu sanul. Daca ii umpli stomacelul cu laptic praf, el e satul si nu mai are nici un interes sa traga de la san. Eu il chinuiam cu sanul meu gol (fiind convinsa ca asa vine lapticul), copilul urla infiorator vreo ora si pe urma treceam tot la lapte praf.Si uite asa s erepeta chestia asta de n ori pe zi: eu transpirata, plangeam, el plangea, ma mulgeam si cu pompa si de abia ieseau 10 ml la 2 sapt de la nastere etc.
Citat: | ||
citat din mesajul lui Iulika29
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 21+ |
Påi daca nu ai lapte nu se da lapte praf ..din primele zile?
Iulika, cea mai fericitå 23+cu Bruce Nicholas
[/quote]
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 21+
cristina_ana spune:
Vroiam sa va mai zic ca am vazut astazi la C&A costume de baie de gravide, superbe! Costau 100 RON si erau exact asa cum cautam, adica ceva de genul:
http://www.elady.ro/articole/Moda/Costume-de-baie-pentru-gravide.html
Nu mi-am cumparat inca, pentru ca astept sa vad cat mai imi creste burta pana plec la mare (sper sa plec la sfarsitul lui mai!)
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 21+ cu ( Emma Ioana )
POZE
techila spune:
interesant subiectul cu lapticul, ma pun maine la curent ca acum plec acasa, e ora 6, am muncit destul. va doresc o seara linistita!!
techila, actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica de 2 oameni 21+
mariaanna spune:
Ca de obicei, eu ajung cand e alt capitol, adica scriu cam o data pe capitol.Asta e, daca voi scrieti asa cu spor....
Dar o sa vina ziua cand o sa va intrec pe toate,sac!...Cand o sa intru in vacanta!!!!!
Am intrat si eu in saptamana 19, bebe e saltaret si mi-am cimparat si pern aceea de care tot vorbeati voi mai demult, special pentru gravide.Diseara o probez.Am ramas dezamagita cand am vazut ca e umpluta cu....bilute de polistiren .
Am citit totul, sunt la curent cu noutatile.O felicit si eu pe Madalina pentru sarcina si curaj, pe Kiki pentru nunta, pe Roxy pentru noutati....pe toate va pup si credeti-ma ca mi-ar placea sa sta toata ziua cu voi, daca as putea.....
Va pe toate!
Mariaanna
17+
Mamica de si in asteptarea unui
kiki_cri spune:
Roxxy, si eu am ramas shocata cand am citit ce ai scris legat de lapte...mi-am dat seama cate lucruri nu stiu despre sarcina si copilasiNu am stiut ca iti da bebele si daca nu ai lapte...si ca laptele nu vine instantaneu odata cu nastereaSaraca de tine cred ca a fost destul de nasol sa va chinuiti voi 2 asa...
Cristina e super costumul de baie!
Mariana, eu sunt dependenta de forumul acestasper sa ai si tu mai mult timp sa ne scri mai des.
KIKI 18+ cu
delia79 spune:
salut fetele
va citesc de la munca si am intrat in cea mai mare viteza ca sa raspund Madalinei ca si eu am virusul hepatitei B inactiv in sange. Mie doctorita mi-a spus ca voi alapta fara probleme (daca voi avea lapte evident ). Trebuie insa sa i se faca copilului un vaccin special in primele minute de viata. Intereseaza-te de pe acum ca din cate am mai citit eu la alte subiecte pe forum e destul de greu de procurat.
am fugit ca simt rasuflarea in ceafa
pupici
18+
in curand mamy de bb scump