Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (44)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alinax

mi-a zis doctorul sa nu mai mananc toate prostiile si ca m-am ingrasat cam mult ( 6 kg in 6 luni)

Asta e mult, dar cat e normalul atunci?????!!!!! Toate cartile zic 1 kg/luna in primele luni si apoi 1,5 kg/luna in ultimele luni. S-a impus o noua moda de cand Monica Columbeanu s-a ingrasat 6 kg in toata sarcina? Si atunci ce sa mai zic de Nicoleta Luciu cu ale iei 30 kg puse in sarcina. Sigur dr. din Ungaria nu i-a zis ca s-a ingrasat prea mult.
Ce m-am enervat.

28+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

ALINAX eu cred ca doctorul tau asa spune la toata lumea.sarcina mea a fost si este cu amenintare de avort din saptamana 6.am facut tratament hormonal de mentinere si am luat 18 kg pana acum.Sunt urmarita de un medic foarte bun si care a dus pe lume sute de copii chiar si pe nepoata lui......e bunic tanar de 54 de ani
Nu mi-a spus ca m-am ingrasat mult pentru ca stie ce probleme am avut.Bebitza e super ok,weu nu mai am dureri de nici un fel...urc patru etaje fara sa suflu si culmea placenta e tot grad 0 de maturare....se apropie de 1 dupa parerea doctorului.Gradul de maturare mai mare nu e de la sase kg.La mine la 18 ce ar fi trebuit sa fie...parerea mea mai consulta un doctor..ca nu se supara nimeni

Madalina 24+Eva-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Eu nu cred ca Monica Columbeanu a luat doar 6 kg in toata sarcina..asa ziceau si de Adelina Chivu ca a luat doar 8 ca acum cateva zile sa citesc intr-un ziar ca Adelina a slabit cele 20 kg luate in perioada sarcinii....so...ziarele scriu numai prostii si exagerari.

Nu zic ca nu sunt si persoane care iau putin in sarcina..dar chiar 6 kg....of fi..nu stiu

28+ Eva

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

alinax , stai linistita ,eu ce sa mai zic ca sunt cea mai mare de aici am luat peste 20 sigur ca nu m-am mai suit pe cantar si nici pe doc nu l-am lasat sa ma cantareasca sa nu fac soc , i-am zis sa-l cantaeasca pe sot ca eu nu vreau.

Meleea 28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

cand am fost la spital ,ma intrebau alea daca am venit sa nasc!? si mai sunt nesimtit care imi zic vai ce mare te-ei facut dar o a-i intreb daca nu au alta treaba decat sa faca aprecieri la adresa femeilor gravide, ca de kg in plus scapi dar nesimtirea si prostia din capul lor nu are leac..

Meleea 28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Madalina, ma bucur ca sunteti bine amandoua.
Blanca, ce ai mai facut in camera? Ai perdea? Eu m-am gandit sa iau tot de la Ikea ca se potriveste la culorile alese de noi . La www.ikea.com/fr/fr/catalog/products/40124032" target="_blank">aceasta m-am gandit. Si www.ikea.com/fr/fr/catalog/products/50132828" target="_blank">covorul acesta cred ca s-ar potrivi. Tu ce variante ai gasit?
Anemona, gata camera?

28+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

si eu m-am ingrasat mult la prima sarcina,30 kg,dar nimeni nu mi-a zis nimic,nu m-a pus sa mananc mai putin sau nus` ce.
chiar...ce are daca ne ingrasam mai mult in sarcina? niciodata nu am stiut motivul.nu poti naste sau ce?

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

am uitat sa mentionez ca pana acum am luate 10 kg,dar nu mi-a zis nimeni nimic,totul e bine si frumos.
eu cred ca depinde de fiecare om,de organismul lui etc
nu mi se pare o tragedie asa mare ca te ingrasi,oricum scapi usor de kg in plus repede dupa ce nasti...

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Hello dragutelor.

Cmera piticilor nu e inca gata dar azi sigur va fi gata s daca e asa maine mergem sa luam mobila. Abia astept.

Si eu merg des la baie parca mai des ca inainte dar si piticii imi maseaza vezica de zor

De cateva zile ma tot doare burtica, Nu incontinuu si nu in acelas loc. Uneori ma iau si niste junghiuri. Piticii zici ca se muta in burta. se sucesc se invart ca nu stau locului o clipa. Doi agitati are mama.

Unii doctori sunt ciudati rau cu kg astea. Dr cumnatei mele i-a zis ca la 5 luni jumatate de sarcina a pus prea putin 4,5 kg si sa faca bine sa se mai ingrase. Cred ca daca m-ar vedea pe mine dr ei ar inebuni. Eu nu pun nimic. Totul merge la bebei cred. De la 64 de kg la debutul sarcinii am 65 acum si de vreo doua saptamni mai se arata din cand in cand 500 de grame in plus.
Atata timp cat copii sunt bine cresc iau in greutate nu inteleg care e problema cu greutatea.

Fetelor ce lenjerii de patut luati. Unele au un materia asa aspru ca nici mie nu mi-ar place sa dorm in el. Am vazut ca la toate scrie ca sunt 100% bumbac si totusi unele sunt aspre rau. Voi ce cumparati?

elena +27 Ana Maria & Matei Stefan
Burtica mea la 22 sapt
Lucrusoare bebelusi

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

buna fete!

eu pe ana am infasat-o uneori, si mai mult piciorusele. si asta pentru ca dadea asa tare din manute si picioruse incat se speria si incepea sa planga. iar daca dormea se trezea. asa ca o infasam larg, sa se poata misca dar sa nu faca miscari prea largi si asa era mai linistita. asta in primele saptamani ca apoi nu a mai fost nevoie. s-a mai obisnuit si ea cu mediul inconjurator

cat despre kilograme...cred ca fiecare medic are parerea lui. eu la prima sarcina am luat in total 13 kg si medicul meu ma tot apostrofa ca nu iau destul in greutate. dar cand o masura pe bebelina imi zicea ca totul e ok si ca e bine crescuta.

acum am luat deja 12 kg, la 29 de sapt. deci sigur voi depasi 15 pana la nastere. asta e. doar ca ma misc eu cam greu.
cica ar exista riscul sa faci hipertensiune daca iei prea mult in greutate. acum cred ca depinde de fiecare.

si eu il simt pe bebe sughitand, si o simteam si pe ana. cica inghit lichid amniotic si exerseaza respiratia si de asta ar incepe sa sughita.

astazi merg la doctorita mea sa imi faca o eco. vreau sa vad daca mai are cordonul in jurul gatului si sper sa se fi intors, ca statea de-a curmezisul. impropriu spus statea ca la cata activitate are si ziua si noaptea...uneori am impresia ca o sa sara din burta. asa a fost si ana...si acum este la fel. deci dupa ce se va naste si piciul, o sa ne manance urechile amandoi.

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si cu Tudor Petru

Mergi la inceput