Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (44)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elenada

Blanca am luat patuturile si un dulap ca ale lui Moniland si o comoda cu 4 sertare. Am vrut sa luam si o canapea micuta extensibila de doua locuri dar tocmai a retras-o producatorul din magazine ca ar fi avut ceva probleme. Asteptam noua colectie poate vom gasi acolo ceva interesant.

elena +27 Ana Maria & Matei Stefan
Burtica mea la 22 sapt
Lucrusoare bebelusi

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Super...sunt f frumoase...sa le stapaniti sanatosi si sa ne arati poze cu camere bebicilor ..imi si imaginez..peretii mov si mobila alba..cred ca e deosebit

28+ Eva

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Cum se calculeaza CIC-ul? 85% din media veniturilor pe ultimele 12 luni.....asta-i salarul net,sau gresesc?Si eu sunt in concediu din februarie......oricum am avut un salar destul de mic,lucrez in invatamantPooh,mami de Timea(15.06.05) si 32+AMR 8 Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Citat:
citat din mesajul lui Motana
noce, chiar citeam despre produsele pasteurizate, atat de recomandate, cum se fapt laptele pierde enzime esentiale in acest proces si se recomanda cel de vaca, dar verificat sanitar si de preferinta vaca de aia care paste, nu hranita cu resturi si cereale.

De fapt citeam despre HOMEMADE FORMULA, ca alternativa la prostia de lapte praf care cica e varza rau de tot, bietii copii!

bye!

29+ Daria Alessia

"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)

"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld

Asa am citit si eu o gramada de chestii, cum se pierde din calciu la pasteurizare, toate chimicalele care se adauga. Mai nou, ultima chestie pe care am citit-o este ca de fapt producatorii din Romania, taranii care isi vindeau laptele marile producatori industrializati, nu mai au cui sa vanda, pt ca lapte de fabrica se face dintr-o materie prima importata sub forma de praf, probabil lapte praf, ca asa apare in autorizatiile lor.
Eu cand vad ca laptele din comert are garantie minim o saptamana (al meu de la tarani, gras, fiert se acreste in 2-3 zile), iaurtul - o luna (al meu facut in casa tine maxim o sapt) mi se pare ceva necurat in ele. Plus, scandalurile cu prea multa guma de guar scapata in iaurt.
Ar mai fi faptul ca taranii nu-si permit sa cumpere atatea chimicale pt animale (cum nu prea folosesc nici la legume) si speranta ca vacile si gainile lor cresc in curti sau pe camp, nu in custile alea de ferme, stresate si chinuite.
Si nu in ultimul rand instinctul care imi spune ca-s mai bune. Poate si teama ca intr-o zi poate nu vom mai fi in tara, cine stie pe unde ne duc joburile, si nu vom mai avea parte de asa bunatati. Am gustat laptele si branza din America, niste chestii albe fara gust deloc, nu ca la noi. Ei saracii n-au alternativa, noi macar avem aceasta sansa.

28+ Filip
Minunea Sfantului Nectarie

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Neata si de la mine,acum beau si eu cafeaua
Noce sa inteleg ca iti fai planuri de mare inainte de nastere?

Blanca nu e mica,cred ca asa pare in poza,am luat salteluta de infasat si am probat-o,e perfecta.

Elena abea astept sa vad camera bebicilor tai.

31+Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Citat:
citat din mesajul lui anemona27
Noce sa inteleg ca iti fai planuri de mare inainte de nastere?

31+Alex

Da, ma tot uit pe site-urile meteo. As vrea sa merg prima saptamana din iunie, ca pe 8 trebuie sa fiu la dr. Dup-aia, daca ma simt in stare, poate mai dau o tura. Numai ca n-as vrea sa-si ia sotul prea multe zile de concediu ca sa aiba dupa nastere, asa ca la a doua tura m-as duce singura. As sta la mama, dar m-as duce singura zilnic la plaja, oare cum o fi?

Apropo de concedii, sotii vostri isi iau cele 5 zile de concediu pentru cursuri de puericultura? Am auzit ca se iau pe baza de adeverinta de la medic de familie. Voi ce stiti?

28+ Filip
Minunea Sfantului Nectarie

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Fetele, ma uit www.accuweather.com/world-forecast-15day.asp?partner=accuweather&traveler=0&locCode=EUR|RO|RO010|BUCHAREST&metric=1" target="_blank">aici si vine caldura....gata arunc toate hainele si ma dau la rochite...cat am asteptat-o...

28+ Eva

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Intreb fetele care nu sunt la prima nastere ( nu neaparat): V-ati gandit la legarea trompelor, daca veti face cezariana?? Ce stiti despre asta? Efecte, pareri, cunoasteti persoane care au decis asta la nasterile ulterioare??

Cri mami de Ale ( 2003) & +24 sapt

Mergi la inceput

Crixia,eu nu mi-as lega trompele sub nici o forma....mi se pare o metoda drastica.....si cochetez cu ideea de a avea 3 copilasi.....ha-ha-ha,sa vad odata cum e cu 2Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 32+AMR 8 Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Buna dimineata la zmeurici
Pot sa zic ca de 2 zile a venit caldura mare si pe aici,30-31 de grade si deja nu mai vreau,pentru ca s-a si incalzit in casa ,asnoapte nu am putut sa dorm mai deloc si am fost la baie din 2 in 2 ore,deja se apropie momentul cu pasi repezi.
Pooh ai dreptate suntem in saptamana 32 si au mai ramas 8 saptamani.

Dienuta 32+ Eduardo

Mergi la inceput

Dienutza si fetele,care aveti sarcinile mai avansate....la voi se misca la fel de mult ca inainte?Eu de cateva zile am observat ca-i mai lenes,nu mai face tumbe si salturi,nu mai danseaza asa intens......Sper sa fie din cauza ca a crescut si nu mai are asa loc mare in burtica,si sa nu fie altceva.Nu mai tin minte cum a fost in prima sarcina,cand a devenit lenesa fiica-meaMartea viitoare merg la dr, abia astept.Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 32+AMR 8 Sapt.

Mergi la inceput