Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (44)
Raspunsuri - Pagina 17
blanca000 spune:
Deci Pooh..dupa explicatiile lui Rallu (care are dreptate) trebuie sa schimbi iar semnatura cu ....s33..........ce sa mai rad de lesin..doar ca sunt la birou si trebuie sa nu se vada
28+ Eva
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
alinutza78 spune:
Patricia chiar sunt din Iasi, din oras. Acum 3 ani am venit in Bucuresti..cica temporar...si aici am ramas. M-am acomodat in Bucuresti si probabil aici o sa raman..sunt si alte oportunitati ..evident si un alt stil de viata. Insa din punctul de vedere al beneficiilor de sanatate ptr bebe, regret foarte mult orasul Iasi. Desi s-a schimbat mult fata de aminitirile tale (e si acolo un trafic infernal si poluare pe masura) nu se compara totusi cu Bucuresti. Ehh...asta e..cu Dumnezeu inainte
Stii care e treaba cu nasterea naturala? Imi este frica sa nu-mi pierd controlul, sa nu clachez pe masa de travaliu...si nu mai e vorba de mine (adica sa ma dau jos si sa spun "gata nu ma mai joc..plec acasa") e vorba si de bebe. Si mi se pare o responsabilitate foarte mare. Am o prietena care a patit-o...care avea un prag al durerii destul de ridicat (a facut si extractii de nervi pe viu...ce mai, era tare)...si tot oscila intre nastere naturala si cezariana. Si dupa multa documentare de pe net, de prin carti de specialitate...a ales sa nasca cu peridurala. Numai ca a avut nesansa sa se dilate f greu...dupa 5 ore de travaliu incredibil de dureros de-abia se dilatase 4..si medicul inca nu era de acord sa-i puna peridurala. A facut o cadere psihica...a luat medicul de gat, gata sa-l omoare daca nu-i pune peridurala in momentul acela. A nascut intr-un final...ideea este ca bebelusul are 2 ani, dar ea si acum isi aduce aminte cu groaza de momentul nasterii. Si nu as vrea sa fie si ptr mine o amintire de groaza. Si orice sfat, orice curs de pregatire, orice informatie nu poate garanta ca nu o sa patesc acelasi lucru
Alinutza 26+ viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru
Moniland spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pooh Ati auzit ieri la stiri ca mamicile care opteaza pt CIC la 85% a veniturilor,n-ar mai primi alocatia de 200 roni? Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 32+ AMR 9 Sapt. |
Nu pot sa cred asa ceva.
Cum o sa ma descurc cu doi copii daca o sa iau cu 400 ron mai putin in fiecare luna. Pai e discriminare in toata regula.
28+Laura Ioana Irina Maria
alinutza78 spune:
lucialu ce ma bucur ca ai aparut
e super bine ca "pupa" e bine si miscacioasa. apropo de vergeturi...ele intr-o prima faza sunt de culoare rosiatica-vinetie...si in timp se schimba in alb. Asa ca....cu cremuiala inainte
elenada vrem si noi pozici de la camera bebeilor
Alinutza 26+ viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru
CRIXIA spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Moniland
Nu pot sa cred asa ceva. Cum o sa ma descurc cu doi copii daca o sa iau cu 400 ron mai putin in fiecare luna. Pai e discriminare in toata regula. 28+Laura Ioana Irina Maria |
Ce sa mai zicem in cazul tau!!!????
Astia chiar sunt nebuni de legat!!! Nu toata lumea are acel 85% la nivelul a 2000, 3000 RON!!! Indiferent ce salariu are mamica, e dreptul copilului!
Am vazut ca au mai modificat o lege in ultimii ani! Exista acea alocatie suplimentara, inainte de anul 2000, care se acorda daca aveai +2 copii, netinand cont de alte venituri. Aseara cautam sa vad daca se mai acorda si am constatat ca se da sub forma de ajutor suplimentar, celor care au venituri sub sal mediu pe economie, celor care primesc ajutor social.
Asa vor face probabil si cu legea alocatiei de stat, baga o mica modificare, cu precizarea daca ai optat pt 85%...pauza 200 ROn!
Urat!
Cri mami de Ale ( 2003) & +24 sapt
pooh spune:
Bueeeey,voi sa nu mai radeti de semnatura mea.....Am mai schimbat-o,e la fel,cum era initial....dar jur ca azi n-o mai schimb.....Daca ceva nu e in regula,va dau parola s-o schimbati voi.......deci am 32 de saptamani implinite,au mai ramas 8....corect?Nu gasesc in toata casa un calendra de anu' trecut....is dusa rauPooh,mami de Timea(15.06.05) si 32+AMR 8 Sapt.
lucialu spune:
Elena no asa vorbim. Nu conteaza in kile decat daca ajungi la extreme ori prea-prea ori foarte -foarte...slaba/grasa.Important e sa ai niste vitamine din papica sau supimente care sa deie combustibil organismului.Eu am de gand sa continui cu vitaminele si dupa nastere.Macar Elevitul si Omega 3.Felicitari pt camera BBilor!
aaaa ati mai vb parca si de mameloanele de silicon.Si eu mi-am luat standard de la Avent.Daca tot am trusa cu tot cu sticlutze si bbiberoane de la Avent, am mers pe toata gama inclusiv suzete din silicon de la ei.
Si am mai facut o tampenie acum cateva zile...m-am speriat de numa!Mancam si printre alimente aveam si niste sunculitza de casa taiata marunt cu tot cu soric si m-am inecat cu el.Nu a mai vrut sa se duca nici inainte nici inapoi,mai aveam si gura plina...eram singura,n-am mai putut respira,am incercat sa stau calma dar cand am vazut ca nu reusesc nimic am inceput sa intru in panica...in fine!pana la urma am reusit cu chiu cu vai,sa nu va spun cum am stat pana am simtit-o pe BBlina mea,de teama ca ii taiesem aerul .
Alinutza deci inca nu am!Mi-e frica sa ma mainifest mai intens sa nu ma autodeochi
"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine
dariaioanaxx spune:
Blanca-deja ma simt mai bine, o sa stau in concediu medical o saptamana si apoi mai vedem; partea buna a lucrurilor este ca desi placenta este previa, colul este lung de 4,40 si orificiul intern era inchis;incerc sa nu mai conduc zilele acestea si sa stau mai mult in pat, poate se mai ridica si placenta
tuturor
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit... sapt.25 cu Daria Nichola Miriam, INIMA, A INIMII MELE!
pooh spune:
Vai,Moni,tu si Elena o sa pierdeti din start 400 de roni????daca e adevarat ce s-a anuntat,atunci in cazul meu nu are rost sa optez pt. 85% din salar....merg pe minim 600+ 200 alocatiaPooh,mami de Timea(15.06.05) si 32+AMR 8 Sapt.
elenada spune:
Alinuta voi face poze cu camera lor dar sa terminam de aranjat mobila. Deocamdata e si ea pusa la intamplare in camera.
Daca nu mai dau alocatia copilului sunt terminata.
E mare porcarie. Pana acum au sustinut clar ca indemnizatia de crestere a copilului e a mamai si de aia nu se dubleaza in cazul sarcinilor multiple si ca doar alocatiile sunt a copiilor. Eu toata sarcina am stat CM. Indemnizatia mea va fi chiar mica. Cum sa cresc doi copii si sa mai contribui si la venitul casei in conditiile astea. Astia sunt nenorociti rau. Eu oricum intentionez sa ii dau in judecata.
elena +27 Ana Maria & Matei Stefan
Burtica mea la 22 sapt
Lucrusoare bebelusi
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!