Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (44)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

pooh suntem toate de acord ca esti in saptamana 32. Numai ca la semnatura e problema...probabil ori treci s32, ori treci 31+. Cred ca 31+ inseamna 31 saptamani implinite plus cateva zile din saptamana 32. Cam asa...

Alinutza 26+ viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

`,eata si de la noi.
poftiti la

anemona,misto tare camera,ai sa te saturi de spiderman si ceilalti dupa aia,pastreaza camera curata acum cat mai ai timp nu se stie ce razboie urmeaza

felicitari fetelor care ati fost la eco si v-ati vazut bebelushii,numai grasunei la noi la odisee
bafta celor care merg la eco

eu mai am 10 zile pana sa imi vad printesa,abia astept

e inceput de weekend,asa ca va doresc sa aveti aveti parte de unul insorit si linistit

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Am intrat in luna 8?Wooooow!!!!Numai ca am ramas in ceata,nu mai stiu in ce saptamana sunt,31 sau 32?M-au ametit fetele de dimineataPooh,mami de Timea(15.06.05) si 32+AMR 8 Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Poohin cazul meu 28 + inseamna : 28... + 1 zi, ...+ 2 zile. Cand devine 28..+ 6 zile atunci am intrat in 29...deci nu am 29 implinite ci 29 abia intrate. Si deci nu pot pune 29 + daca eu abia termin 28. Sper ca m-am facut inteleasa.

Noce e adevarat si ce zici tu cu mamele noastre..dar eu consider si ca acum 10-15 ani nu existau atatea chimicale cu care se hranesc acum animalele care ne dau lapte/oua. Si poate acum 10-15 ani nu se stia despre ce probleme pot provoca acestea..oricum nu continui sa nu se creeze iar polemica de prin noiembrie in legatura cu alimentele interzise in sarcina. So.. si pofta mare

28+ Eva

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pooh

Am intrat in luna 8?Wooooow!!!!

Numai ca am ramas in ceata,nu mai stiu in ce saptamana sunt,31 sau 32?M-au ametit fetele de dimineata

Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 32+
AMR 8 Sapt.

32

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

mi-am modofocat semnaturaPooh,mami de Timea(15.06.05) si 32sAMR 8 Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pooh

Am intrat in luna 8?Wooooow!!!!

Numai ca am ramas in ceata,nu mai stiu in ce saptamana sunt,31 sau 32?M-au ametit fetele de dimineata

Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 32+
AMR 8 Sapt.

Hai sa te mai zapacesc...ai intrat in luna a 8 a dar cand te intreaba cineva cate luni ai zici : 7 luni incheiate (sau 7 luni si o saptamana) deci nu 8 ...hahahaha...

Nu mi-o lua in nume de rau dar rad si eu un pic de (cu) tine...

28+ Eva

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

In legatura cu Magne B6, cred ca mie mi-a zis sa iau pana in iunie pt ca ar fi o perioada suficient de lunga. Am intrebat-o in martie cate zile sa iau si mi-a zis sa iau linistita si eu am insistat cat timp si atunci mi-a zis pana in iunie, probabil pana la controlul din iunie cand, daca mai aveam carcei mi-ar fi zis sa mai iau. Nu m-am gandit prea mult la asta, v-am spus ca am luat doar doua pastile, poate mai iau saptamana viitoare una, pt ca pleaca sotul in delegatie si sa nu ma apuce carceii noaptea cand sunt singura.

28+ Filip
Minunea Sfantului Nectarie

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

Patricia da recunosc...mare rasfat cu sportul asta. Dar merita fiecare leut...ma simt bine fizic, nu am dureri de spate, de articulatii, de ligamente...iar psihic nu mai spun. Uite, de exemplu, luni am avut o zi agitata la minister..mi se intarise burtica tare. Seara, dupa o ora de masaj si una de yoga, parca eram in al noulea cer. I-am spus sotului ca tine loc si de sex
Altfel nu stiu cum m-as fi descurcat..toata ziua ori cu fundul pe scaun ori cu fundul in masina.

Cat despre cezariana...nici eu nu sunt convinsa ca este cea mai buna solutie de nastere. Din acest motiv ma duc si la cursurile pregatitoare de nastere..sa fiu eu in sinea mea convinsa ca am luat decizia in cunostinta de cauza si nu am apelat la cezariana din lipsa de informatii

Alinutza 26+ viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Mergi la inceput

Blanca,am inteles!Nici nu as fi indraznit sa zic ca sunt in luna a 8-a,odata trebuie sa ma pregatesc psihic Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 32sAMR 8 Sapt.

Mergi la inceput