Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (44)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Patricia nu sunt foarte ingrijoratain legatura u greutatea. Deocamdata piticii iau bine in greutate. Dr meu e foarte multumit. Si mama cand a fost insarcinata cu mine nu a putut sa manance nimic. Dupa ce ma nascut pe mine era mult mai slaba ca inainte de a ramane gravida. Eu am avut 3,900 la nastere.

Moniland azi ajung in Ikea. E gata camera asa ca mergem sa cumparam mobila. Cat despre lenjerii mi-a ramas gandul la www.babycomfort.ro/produse/235-saltele-lenjerie/261-lenjerie-leagan/1111-lenjerie-leagan-nou-nascuti---rabbit-blue-6p.html" target="_blank">asta si la www.babycomfort.ro/produse/235-saltele-lenjerie/261-lenjerie-leagan/1112-lenjerie-bebelusi-pentru-leagan---rabbit-rose-6p.html" target="_blank"> asta dar costa destul de mult.
Sa vedem cum mai stam cu bugetul. Imi plac la nebunie si sa nu zici ca sunt plictisitoare ca aleg roz si albastru dar imi plac ca sunt foarte fine si se potrivesc cu camera.
Vreau sa merg sa le vad. Poate sambata il car pe al meu sot pana la ei.

elena +27 Ana Maria & Matei Stefan
Burtica mea la 22 sapt
Lucrusoare bebelusi

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Elena sunt super lenjeriile deloc plictisitoare....dar vezi ca sunt de leagan si nu de patut.
Si eu tot de la baby comfort o sa ma uit de potectie de patut si poate lenjerie caci de acolo luam patutul si are dimensiuni diferite de cele din Ikea.

28+ Eva

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

Uite astea ca sa vede-ti ca nu mint si sunt foarte mare http://picasaweb.google.ro/meleea9/28Saptamani?authkey=Gv1sRgCLvF9rvqh8Mq#

Meleea 28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

buna

vad ca vb de lenjerii pt bebelusi, eu la Cezar am avut 2 cearceafuri de la carefour din ala cu elastic, materialul este gen tricou , am avut unul albastru si unul galben foarte bune si au fost ieftine in jur de 10-15 lei , nu stiu daca se mai gasesc dar puteti sa va uitati la raionul de bebelusi, daca aveti drum in carefour
am mai avut un set de aparatori cu 2 fete luate din magazinul obor mi-au placut ca acopereau tot patutul, (la inceput am folosit doar 3 aparatori ca sa-l vad pe bebe) setul contine: pilota, sac pentru pus diferite lucruri , cearceaf, 2 aparatori lungi si 2 pt lateralele scurte si o pernita mica pe care n-am folosit-o ca n-am avut la ce si parca toate astea au fost 200 lei

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 31+ Anastasia Ioana
AMR 9 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

meleea asa am si eu burtica, imesaaaa, eu una abia ma misc, abia astept sa scap, ma dor toate

fac si eu o poza acum si o pun sa vedeti

despre kg mi-e si frica sa va spun cate am...cand va aud pe voi cate kg ati luat sincer mi-e rusine, eu sunt cat o purcica....sincer ma asteptam sa iau tot ca la Cezar dar acum sigur depasesc 20 kg pana la sfarsit...oricum nu-mi fac griji de dat jos sigur le dau
sincer nu stiu de unde am luat asa mult, adica 16 pana acum, pt ca mananc pe jumatate cat mancam la prima sarcina, dulciuri aproape deloc, sa zic asa 1 data pe saptamana, atunci mancam zilnic ....atsa e, bine ca bebelusa e sanatoasa si eu la fel

_
AMR 9 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine

Mergi la inceput

moniland foarte frumoase si perdeluta si covorasul

elenada sunt superbe aparatorile si lenjeria , cam scumpute dar merita

_
AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Blanca stiu ca sunt pt leagan si nici ei pe site nu dau dimensiuni de aia vreau sa merg la ei la showroom sa ma lamuresc ce si cum. Patuturile au 60cm latime si 120cm lungime. Sa vedem ce gasim si ce ne permitem.

Meleea nu esti chiar atat de mare pe cat te lauzi. Ne sperii degeaba. Arati foarte bine. Esti o graviduta frumoasa. Daca vrei silueta dupa ce nasti ai tot timpul sa te ocupi si de asta. Acum bebe sa fie sanatos.

elena +27 Ana Maria & Matei Stefan
Burtica mea la 22 sapt
Lucrusoare bebelusi

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galarina spune:

Patricia, nu am avut nici o intentie rea si sper ca m-ai inteles. Doar ca nu mi se pare normal sa te infometezi in perioada sarcinii pentru a te lauda presei ca ai luat 6kg in sarcina (vorbeam de cazul celor 2). Sincer nu stiu cat a luat fiecare in greutate. Atata timp cat manancam normal si echilibrat organismul stie ce sa ia si cat sa puna pe tine. Se stie ca depinde mult de la cate kg pleci. Am auzit si de cazuri in care mamicile aveau aceeasi greutate la nastere ca inainte de a ramane insarcinate. Elenada ne-a confirmat Sunt sigura ca nu te-ai suparat

Pups!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Patutul pe care l-am luat noi are :

Dimensiuni pat: 133x75,5x107H cm
Suport de saltea: 127 x 65 cm
Saltea: 120 x 60 cm

asa ca trebuie sa gasesc pe dimensiunile astea aparatorile de pat. Stiu ca ei au dar poate gasesc si in alta parte.

28+ Eva

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

Elenada ,multumesc esti f draguta... !
dar pt minee cam greu si cu spatele si cu toate ,cel mai tare ma distrez cand nu apreciez bine distantele sa pot trece printre 2 obstacole ca eu am impresia ca pot dar ma blochez

Meleea 28

Mergi la inceput