Vitamine romanesti in Germania (23)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

Morgen

pe mine m-a prins o ploaie cand m-am intors de la gradi,toata am fost uda nu stiu cum va fi vremea maine avem familienausflug cu kiga la padure.

claudia pune-i la punct pe colegi dar se poate asa ceva sa nu salute auzi la ei .

da chiar ce mai stiti de Miriluta?nu a mai dat nici un semn sper ca nu e nimic grav.

tumpi ALELUIAAA m-am trezit

mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Neatza

La mine nu ploua

Ioana, dupa amiaza vin cu vesti
Codruta, sunt ok

O zi buna sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Vai sunt un car de nervi.

Facusem c-da pe Lautaru si printre vinuri care erau si pt facut maine cadou, aveam si carne de mici, soseste DPD-ul azi, imi spune curierul este nachname, stit, da?Da stiu, nu-i pb, dau sa iau banii, cica:stati ca este o problema.Pe tzidula de pe pachet scrie suma de 75E,(ok corect) dar pe Quittung-ul lor 750.Zic, nu are cum, va scot o copie dupa c-da facuta.Zice, nu sun la dispo, ok.Suna la dispo aia pai scaneaza vezi ce-ti apara pe scnaner.Scaneaza omu, aceasi suma:750.
Rezultat: imi pare rau tb sa il duc inapoi,revin luni.Stai asa zic eu, acolo am un cadou pt maine si mai e si mancare.Imi pare rau, sunati la DPD.
Acum tb sa-i sun pe astia , nu ma intereseaza cum, dar eu pana maine vreau pachetul si am sa sun si la Lautarul(desi nu e vina lor ci a idiotilor de disponenti de la DPD) sa sune si ei sa fac reclamatie.
Sunt un car de nervi.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noiembrie spune:

Mai , fetelor , eu cred ca este stare generala , cu nemultumirea asta a noastra ! Da , si eu sint in aceeasi situatie, am trimis nu stiu cite C.V -uri , si nu am primit nici un raspuns, zici ca in tara asta nu mai lucreaza nimeni , nimeni nu are nevoie de forta de munca , offf, si vaiii.!Consider ca pot sa fac mai mult decit treburi casnice(eu zic ca astea poate sa le faca oricine , cu un pic de vointa!) , si vreau sa fac , sa cunosc lume , sa socializez , si nu in ultimul rind , sa cistig , si bani dar ....nu-i !
Ma gindesc ca va veni si soarele , ca nu poate fi mereu doar furtuna , nu-i asa ?
Am facut o paine , astept sa creasca si sa o coc . Si Matei are astazi zi de padure , si ma gindesc cu groaza pe unde-i duce si cum va veni , dar ....
Si intre timp mi-am facut o masca , m-am rasfatat un pic , o baie , un peeling , asa ca sa m-ai simt ca traiesc un pic !Ar trebui sa fac mai mereu lucrul asta , ca iti da alta incredere in tine , dar ...timpul ...vai de mama mea!Si sa stiti ca , chiar ma simt mai bine!Ar trebui sa va satisfaceti cite un mic capriciu , asa in fiecare zi ..face bine , la suflet .
Cred ca si rosiile pe care le-am plantat pe balcon , au intrat in greva cu vremea asta -au facut niste flori timide iar frunzele s-au rasucit ca lina la tors. Cu vremea asta , cred ca va fii foarte bine , cu ele m voi pune gogonele la toamna!
Hai mai fetelor , nu stati triste , stiu ca e greu , dar ce sa facem , trebuie sa mergem inainte !
Cui doreste , mai am inca si ma gindesc , dupa -amiaza sa modelez , o praji.Asa ca va invit !

Mergi la inceput

tumpi pe mine m-au tzepuit de la lautarul de 2 ori nu mai comand niciodata la ei nimic,is impotriva lor ,se poate sa fie si vina lor.

suna sa te interesezi unde s-a incurcat.
e suma mare ce ti-au bagat ei acolo.

www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

Mergi la inceput

Tumpi , stai calma!
Crezi , ca daca esti un car de nervi , rezolvi ceva ? O fi fost vreun obosit pe acolo , si cine stie ce a scris!?
Iti tin pumnii , sa iasa asa cum doresti , sa rezolvi , si sa treaca nervisorii !Numai bine .
MIki , ma bucur sa aud asta !

Mergi la inceput

sau poate ti-au trimis si-un lautar...

Dennis-puiu

Mergi la inceput

Gata, mi-au trecut nervii, asa ca va servesc cu un ness Amigo.

S-a intors nenea, probabil ca a sunat iara la disponenti, cert e ca am platit doar 75 e.Vai mama mea ca nu aveam 5 e, noroc ca am tot timpul maruntis si i-am dat de cate 50 centi , 20, 10 chiar vro 2 monezi si 5 centi.Dar daca eram mai a naibii, pt faza asta tb sa-i dau numai de 2 si 5 centi.

Tocmai eram cu mana pe telefon cand a sunat iara la usa.Norocul lor.Dar am sa vb cu al mei sa vad ce zice si el.Ca astia scanasera deja pachetul ca dat ca dupa ce i-am dat banii am vrut sa semnez pe scaner si omu meu deja o facuse in locul meu.No bun, vad eu.

Oricum daca nu veneau azi cu pachetul il returnam, ca daca mai stateau micii inca 5-6 ore se dezghetau complet.

Miki, noi am mai comandat de la ei vinuri acu cativa ani si nu am avut pb.Oricum au fost promti, am dat comanda pe 6 seara si azi deja a venit.Termenul de livrare era 48 ore.

Ma bucur de vin ca voiam sa facem cadou duminica.Zici ca sunem drojdieri, mi-am comandat 6 sticle de vin numai pt noi, da acum am sa ma rasfat cu vinuri romanesti la masa.
Gata faug in treburile mele ca m-am linistit.

Mergi la inceput

Fetelor , eu sint pe linga drum!Cine sint astia despre care vorbiti?

Mergi la inceput

Miha-ha, lautar nu era inauntru,numai multa harite tocata printre sticlele incartonate.

Codruta, uite aici: www.lautaru.de

Vad ca iese soarele f bine ca altfel ma deprimam si mai mult mai ales ca nu mai am energizant in casa, da acum am ness

Mergi la inceput