Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (177)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Neata. sunt la serv

sa zic si eu una din ciclul "cioara" - a mea stie care e piciorul stang si dreptul, stie sa baga singura piciorul in incaltari,sa le inchida, ieri invata sa se descalte singura; le desface si impinge calcaiele unul in altul sa iasa ghetutele;
sunt prin zona

despre tzatzi - vreau si eu unele noi si frumoase, ca in tinerete! cred ca dupa BB2, cand o fi el!

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna dimi!
va ofer cu drag!
sunt cu nervi la pamant....Ana mea nu mai vrea laptic...cred ca am ajuns in faza in care voi incerca sa-i dau lapte de vaca....
ieri am fost si la ginecolog cu ea ....mi-a zis sa stau linistita si sa revin la ctrl de Mos Nicolae....a carait putin pt. ca s-a speriat dar a trecut repede
andrabell....Evei ...o papusa, ce mai !
uberbax...nu v-am uitat......am vazut si pozele voastre...scumpa foc fata ta!ma bag si eu cu un raspuns...eu comand la babypoint si comanda vine la mine, nu la posta!
abramburika, fetei tale..sa treaca buba!e o dulce cu palarioara!
dany26, Ana a mancat si ou si carne in aceiasi zi si nu a avut nici un fel de problema vizibila!
cristi07, am vazut poze...e adorabil !
ellis...eu in locul tau as fi "fugit" la doctor,nu mai sta asa.....cat despre Ana deja se incalta cu incaltarile mele cu toc..e fascinata....ii ia ,ii aseaza unul langa altul langa un punct de sprijin si se "urca" in ei
iuli-ana...ai o fata draguta draguta...chiar mananca carnita aia sau e doar pt. pictorial?...fata mea nu vb in somn...nu prea vb nici cand e treaza...fain program de concediu ...asa vroiam si eu dar cred ca pana la urma pitica nu va pleca nicaieri anul asta
bb, deci s-a indurat sotul si mergi la sedinte de intretinere?cu ridicarea mai asteapta...dupa bb2...pt. Yasmi
eladea...trai si veselie la voi,da?!
acum ca v-am ajuns din urma ...ma duc sa lucrez si eu ceva azi!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

In rest ce sa ma mai plang ..Timp aproape deloc...Fetita asta a mea e tot dupa mine.... nu pot sa suflu fara sa nu ma vada...Si e o concurenta acerba deja intre cei 2 pt bratele lui mami si a lui tati ...Si Cecilia cat e ea de mica ...imediat se razvrateste daca Raul e la mine ... si cand e ea la tati ...atunci sa vedeti scandal cu Raul ..

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

ce bine stiu.... la noi dragaseala de tinut in brate are loc pe jos pe covor, eu pe spate cucata si cele doua peste mine, sau stau jos pe covor in fund si se pun calare peste picioarele mele amandoua, sau fiecare pe un picior .....altfel ecu suparare si cu gelozie

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

Neata. sunt la serv

sa zic si eu una din ciclul "cioara" - a mea stie care e piciorul stang si dreptul, stie sa baga singura piciorul in incaltari,sa le inchida, ieri invata sa se descalte singura; le desface si impinge calcaiele unul in altul sa iasa ghetutele;
sunt prin zona

despre tzatzi - vreau si eu unele noi si frumoase, ca in tinerete! cred ca dupa BB2, cand o fi el!

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

si Tustele sunt maestre in descaltat si scos sosete, cu incaltatul doar partial ne descurcam... la niste slapi/andalute care nu necesita inchidere

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

Buna dimineata tuturor!
ELLIS,tre' sa fii mandra de fata ta,stie atatea...
LAVI...important e ca fata cere sa fie imbracata,mai rau era invers...
BIANCA,pozele nu sunt pictorial,a mea nu stie sa pozeze,ideea e sa fiu cu aparatul pregatit...Si carnita de pui ii place la nebunie,de regula ii dau o bucatica de leguma si una de carne,dar ea scoate legume si papa carnita...
Apoi isi ia ce vrea,dar intotdeauna carnea se termina prima...
Dar de ce vi se pare ciudat sa pape ea un copanel,voi nu le dati copilasilor vostri copanelul in manuta???Sincer...tre' sa fiu atenta sa nu muste prea mult,sa poata mesteca...Multumim pe compliment!
ANCUTZO...de cand nu te-am mai ...citit...Mi-era dor de tine!
Si eu vreau o ridicare de sani...si multe altele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uberbax spune:

Citat:
citat din mesajul lui popbianca

buna dimi!
va ofer cu drag!
sunt cu nervi la pamant....Ana mea nu mai vrea laptic...cred ca am ajuns in faza in care voi incerca sa-i dau lapte de vaca....
ieri am fost si la ginecolog cu ea ....mi-a zis sa stau linistita si sa revin la ctrl de Mos Nicolae....a carait putin pt. ca s-a speriat dar a trecut repede
andrabell....Evei ...o papusa, ce mai !
uberbax...nu v-am uitat......am vazut si pozele voastre...scumpa foc fata ta!ma bag si eu cu un raspuns...eu comand la babypoint si comanda vine la mine, nu la posta!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
Multumesc frumos!
o sa sun azi sa vad ce se intampla....
ma bucur ca Ana e bine,ca stiu de problemuta voastra!sanatate multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

PUSSI,
Unde iti vad si eu fetele???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uberbax spune:

Ellis am sunat acum la ei si imi zice ca "accesul la acest numar a fost limitat".....cum sa dau de ei ca sunt imposibili....le-am dat si mail ieri si nu raspund......imi da si mie adresa de unde se ridica coletele...si daca stii ce program au?
Multumesc frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui iuli-ana

LAVI...important e ca fata cere sa fie imbracata,mai rau era invers...

Ana,mami de Daria-Elena,26.12.2007
http://picasaweb.google.com/state.ana/PozeDaria
\

heloo

invers o face singura...... pana si pampersul il da jos... numa o gasesc in funduletul gol...

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Lavi si eu merg joi seara la chirurg ortoped cu amandoi.Din pacate Tepeneu nu e ...si nu stiu cand vine si mi-am facut programare la Vasilie.Cu Raul merg ca are un chistulet de grasime deasupra ochiului drept din nastere.Mi sa zis ca nu ii face nici un rau... dar vreau eu sa fiu sigura de asta mai ales ca zona e urata..intre ochi si spranceana ..
Iar pe marmotica ...asa la un control general sa vedem daca bazinul e in ordine

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

la ce ora?? noi la 19 avem programare, tot la vasilie.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput