*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (255)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Naty, si Stef a papat rosie cruda, i-am dat-o in mana si a mancat din ea, a supt zeama , la fel si ardei capia si morcov

Kya, wow, ce super amr-ul tau! La mine AMR aproape o luna
Si...nu stiu, fata, ce facem cu raceala asta

Vlad e mai bine, n-a mai facut febra, Doamne Ajuta!
Eu mi-am luat un sirop din muguri de pin si e atat de buuun , la gust adica, sa vedem cat de eficient e!

A venit soacra-mea la mine in dupa-amiaza asta si am iesit juma de ora pana la farmacie si la supermarket. Si zic sa-l iau pe Stef, sa scoata si el nasul la aer. Si era cald si frumos. Si cobor si cand sa iau carutul (ca-l tin intr-o boxa la parter)- nu era acolo, e la randunoi in portbagaj . Si ce sa fac...am plecat de manuta! maaai, cat de incantat era, a mers o gramada de manuta, s euita la toata lumea care trecea pe langa noi, vorbea pe limba lui cu toti, radea, era asa incantat !

Cami, la multi ani, sa fiti fericiti in continuare!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Nu mai rezist cu mucii astia... febra a fost 39,2 la ultimul puseu... Apropo, fain termometrul, rapid, cu varful flexibil... Cat mai dureaza, ca o iau frumusel pe aratura...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

se pare ca lucrurile nu-s asa de simple...sunt tare trista...acum vreo ora jumate, il tineam in brate pe Muf si de-o data, m-a atins pe sani..si cred ca si-a amintit, ca desi l-a luat mama, a inceput sa planga si sa se agite..l-a dus repede la baie, l-am spalat eu, l-am imbracat de nani, si cand sa-i dau bibele, nu a vrut..a plans iar si se agita, si isi dadea cu mainile pe fata suparat..cand l-a preluat mama, a luat si bibele si in max 10 min a adormit...cred ca nu ma vrea! mi se pare ca e suparat pe mine...si mi-e tare aiurea, oare ma mai simte, simte laptele?? daca nu vrea lapte din biberon de la mine, ce fac??? sunt destul de dezorientata si eu, am impresia ca s-a lipit prea mult de mama si ca vrea mai mult la ea decat la mine, desi e destul de normal, cred, in conditiile date...offf, Doamneee...
Naty, mai mult decat am spus nu am inteles nici eu...cica se monteaza de catre gineco, apoi se schimba la 3 saptamani, dar o poti face tu acasa, important e sa te duci prima data...si cica hormonul se descarca local, nu mai ajunge la ficat ca la pilula..asta este http://www.nuvaring.com/Consumer/index.asp

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Puppa spune:

Luny la mine Amalia s-a intarcat singura. Cand m-am dus la serviciu, o mai alaptam seara si dimineatza dar la un moment dat nu a mai vrut...Eu vroiam si ea nimic. Cred ca era suparata pe mine ca nu mai stateam cu ea. Intr-o saptamana ea a uitat, dar eu tot am ramas cu un sentiment ciudat, parca mai vroiam sa mai fim asa apropiate. Si acum, cand mai plange sau cand se trezeste noaptea de la cine stie ce vise, as vrea sa o pun la san sa o linistesc. Dar cred ca daca il lasi in pace nu o sa mai vrea singur...Am o colega al carei baietel si acum la 2 ani e alaptat si se chinuie saraca sa il convinga sa se opreasca :(

http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Puppa, la mine este cu totul alta discutie...eu am ales sa-l intarc ptr ca nu se mai putea asa...eu etern nedormita, cu mari dureri fizice de la dormit in pozitii nasoale noaptea ca sa-l mufez, manca prost, tragea de mine de 100 ori/zi etc, plus ca era extrem de tzatzodependent, nu a vrut nimic altceva in loc!...Mufa e deja intarcat, de vreo 10 zile si nu se pune problema sa-l las sa se intoarca la san...ma rog, e poveste lunga si nu-s in stare sa fac un rezumat mai pe inteles acum, ca nu-s in apele mele..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Puppa spune:

Am inteles. Stiu de la alte mamici ca, uneori, e intarcatul e dureros. Ce sa iti zic?! Bafta multa!

http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Luny nu-i asa , nu te respinge Si nu s-a atasat mai mult de mama ta decat de tine ..nu, nu, nu...astea sunt doar in mintea ta, sunt temerile tale pe care le vezi aievea ....mi se rupe sufletul cand te aud Mi-e dor mie de Mufa, daramite tie Dar o sa treaca, eu nu cred ca si-a adus aminte el de lapte sau ca-l simte, pur si simplu te-a atins si tu te-ai speriat...si pur si simplu e numai pentru ca tu stii ca l-ai intarcat pentru ca ai vrut tu , nu el...pentru ca nu ai avut o problema reala, ca sa trebuiasca sa faci asta (ca nu mai ai lapte sau ca trebuie sa iei medicamente) si te tot autoinvinovatesti.Nu trebuie sa faci asta, gandeste-te ca pur si simplu trebuia sa faci un tratament sau ca pur si simplu nu mai ai lapte. Si cred ca poti sa incerci sa-l iei acasa de acum, sa vezi ce se intampla...macar o zi ! Multi pupici pentru voi

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Luny nu fi trista sa stii ca mai dureaza, e ca si cum ai tine tu regim si ai lucra la cofetarie...e greu pt el. Si desi tie ti-a fost greu ca i-ai simtit lipsa atatea zile, el nu percepe timpul ca noi. E curand inca, dar se va rezolva. Cred ca ti-e tare greu, dar sa stii ca tot pe tine te iubeste ca esti mami si asta nu se egaleaza cu nimic. Nu-ti mai face sange rau degeaba, e puiul tau si te iubeste mai mult decat pe oricine. Si nu te simti vinovata, nu ai gresit cu nimic, ai vazut ca-i merge f bine, incet-incet te vei obisnui si tu. Poate esti tu prea incordata ca ai emotii si ii transmiti nelinistea ta.

Bubu imi pare rau sa aud de Vladut, la fel am patit eu in toamna cu Antonia. Nu i-am dat antibiotic din prima si am intins raceala o luna. Sa va faceti bine repede si tu si baiatul.

Rami l-am vazut pe micul gradinar, tare e dragut!

Am avut niste zile mai aglomerate, Luki e tare dependent de program, daca schimbam ceva se da cu totul peste cap, e si agitat de la dinti, ca nu mai ies, ii curg balele ca la robinet, si are momente cand isi baga degetele in gura si trage tare si urla mititelul...Poate ma trezesc deodata ca i se umple gura de dinti, ca e umflat peste tot.
In rest e bine, nu se omoara cu mancatul, mai ales dimineata, dar nici in greva nu mai e. Si lui ii place sa manance singur si am noroc ca ii plac pastele cu legume fierte, fara nimic altceva, si cand ii dau il las singur si e foarte fericit. Problema e ca se mai musca de degete si se sperie si plange.
Are momente cand vorbeste foarte mult si se vede ca vrea sa spuna ceva, repeta (in sfarsit) ce ii spun uneori, si incepe sa numeasca tot mai multe obiecte, dar si noi (eu si Antuca) vorbim tot timpul cu el, si cand mergem cu carutul, chiar daca il imping din spate vorbim tot timpul Se cam uita lumea ciudat pe strada, dar lui ii place. Daca va fi vorbaret ca Antonia trebuie sa ne luam dopuri de urechi, altfel nu rezistam. Cel mai distractiv e ca stie ale cui sunt hainele din cuier/casa, lucrurile Antoniei mai ales si i le da -poate asa invata si ea sa le stranga - . Se vede ca e mai mare, daja sunt copilasi, nu mai sunt bebei, parca maine se face vremea de gradinita.

Sanatate puilor bolnaviori, ma duc sa mai citesc putin din urma si mai revin.

catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Da, asa e, intarcatul e dureros de cele mai multe ori...imi pare rau Luny, or sa mai fie faze din astea sa sti, dar nu dispera...usor, usor or sa treaca si totul o sa reintre in normal. Multa putere ca ai nevoie, sunt alaturi de tine ca stiu ce greu e.

Kya, ce fain, suna bine rau vacanta voastra la Paris. O sa fie SUPERB pentru voi .

Bubu, ma bucur ca sunteti mai bine.

Ramo, ce bine doarme Andru tau ziua. E super, 3 ore fara frichineala si fara tine. La noi, si ziua si noaptea trebuie sa fiu langa ea.

Naty, si Rebecca a mancat dupa 1 an rosie cruda...mie mi-a zis pediatra sa ii dau cate-o feliuta de rosie fara samburi si fara pielita. Ea mananca far probleme, ii place.

Nico, eu am tot Omron si e super. Aaaaa, am vazut ca ai luat Chicco, e foarte bun cu siguranta. Multa sanatate puiului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Salutare, stol.

Azi am reusit si noi sa reparam calculatorul (dupa 3 incercari esuate). Am rasfoit ultimele 2 pagini si am aflat vestea ca Sovi va avea fetitza!!! Ana Miruna..F frumos.

Eu ma simt bine, Maria e si ea bine, merge f bine, are 5 dinti, stie de toate, recunoste o groaza de cuvinte si actiuni, zice doar mama, tata, papa, pa, ne pupa daca ii cerem si are chef, ne imbratiseaza, ne indica in fotografii, danseaza cand aude muzica, face onomatopee, cand o intreb cum face broasca scoate niste sunete, ceva ce am invatat-o noi acum 3 zile,...ceva ce seamana cu gagaitului lui Donald ratoiul.
Cu siguranta ca le stiti si voi deja pe toate ca toti puiutii fac acum de-astea dar nu stiam ce sa va zic.
Bebele e bine si el numai ca la 7 saptamani la eco m-a diagnosticat cu un hematom chiar intre sarcina si peretele uterin de 8-9 mm. Din pacate la 10 sapt cat am acum, hematomul a crescut si e ca un triunghi de 15/11/20 mm. Din fericire insa, restul e perfect, bb creste foarte bine, e cu 4 zile peste varsta clinica, e un bb normal cu tot ce ii trebuie, deci se hraneste corespunzator.
Eu trebuie sa nu fac efort, nu o mai ridic pe Maria si ma straduiesc sa stau mult in pat (dar nu-mi iese mereu ca nu am stare si-mi gasesc de lucru ce cred eu ca e nesolicitant dar sera ma cam resimt cu greutate la burtica.) Mama soacra si mama fac cu schimbul la mine zilnic. Iau dim si seara cate 2 duphaston si 1 no-spa si bineinteles acidul folic.
Sotul a inceput alt servici de o luna si sunt f mandra ca e director si sunt bucuroasa ca si veniturile i-au crescut.
Cam asta despre noi.

Sper ca si voi sunteti bine cu toatele. Va pup dulce si ma duc sa mai citesc in urma sa vad ce mai faceti. Luny, ma bucur ca ai intarcat in sfarsit si va doresc sa uite cat mai repede desi mi-e mila de el si imi imaginez ce greu iti e sa-l vezi asa.
Am aruncat o privire scurta si la prima pag la mamicile de nov-dec si am vazut-o pe Simonette acolo..cu bb 3. Stiati?

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele

www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput