lumanarea de la botez

lumanarea de la botez | Autor: dia73

Link direct la acest mesaj

vreau sa stiu ce semnificatie are daca se rupe lumanarea de la botez, stiu ca nu e bine, insa nu stiu exact ce inseamna, practic nu e rupta de tot doar ceara de jur imprejur, firul a ramas intact, si ce trebuie facuta cu ea, am tot auzit ca trebuie aprinsa, si lasata in fiecare zi pana se consuma, asa e? fetita mea are 2 ani si 4 luni, deci e ceva timp de la botez

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ploscariu spune:

Mie mi-a spus preotul sa o aprind cand copilasul e nelinistit sau este bolnavior. Am aprins-o de fiecare data cand era mai plangacios, si s-a terminat inainte de a implini Ionut 1 anisor. Nu stiu ce inseamna daca s-a rupt...

POZE RECENTE , poze de la serbare ,
poze de la intalnirea cu Mosu' ,party la gradinita
poze cu Ioana si Ionut

www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Nici eu nu stiu de vreo semnificatie nefasta a ruperii lumanarii,normal ca si ale mele s-au rupt doar Robert are 13 ani,insa asa am facut si eu ca si Ploscariu am aprins-o in momente de cumpana sau cand copiii erau bolnavi.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia73 spune:

multumesc pentru raspunsuri, m-am mai linistit putin asa voi face atunci si eu o voi aprinde din cand in cand

Mergi la inceput