Strumfi de iul-aug 2007 (139)
Raspunsuri - Pagina 20
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cristina26/cristina26.jpg)
cristina26 spune:
Timi07
multumim mult.
tu ce faci? cum e viata de mamica a doua printese?
pupici la Maria si sarah. Vrem poze
Ingrid;
www.youtube.com/watch?v=dU7FTyFUzjw" target="_blank">VACANTA DE VIS
www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
cafera spune:
Bunaaaaaa!
Wawwwww, Lunaaaaaaaaaa!!!!!!!!!
Fugim in parc si la 16 la circ.
Pupam fete frumoase.
musso17 spune:
buna ziua
noi..noapte alba cu impachetari,asteptam cele 24 de ore sa vedem efectul antibioticului.
luna,nu ma supar de petit si nici fii-miu,cu asa fata..sunt superbe pozele cu pisica si cea in care adelise are acea bluzita-rochita roz cu umerii la vedere...si mihnea are o pasiune pentru animale in special pentru caini dar cred ca i se trage de la catelul nostru.
violetan spune:
Neatza fetele!
Oanamada, sigur va fi ok, trust me! Ai sa vezi! Doamne ajuta ce veste buna! Sora mea geamana sta in paris demult si nu s-ar intoarce. Are deja f multi prieteni si prietene fff bune!
Timi si luna, the cutzu si dogu??????? Si nu papatzi ma fetitze asa destepte si dulci????
Anto,
Georgi, offf multa sanatate puiului frumos!
Cafera, mychy,
Brazuka?
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
cafera spune:
Olarioooooooooooooo!
Noi am fost in parc si la zoo, acum suntem frante si incantate, sa vedem deca mai avem puteri sa mergem la circ, ca bilete am luat.
Alina, pupam fata ambitioasa care a avut puterea sa coboare in gradina. Poate pui niste poze.
Musso, sanatate multa!
Cristina, m-am uitat pe pozele cu Ingrid si imi placea cea in care fiecare sunteti cu decapotabila ei. Superrrrrrrr!
oanamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui violetan Neatza fetele! Oanamada, sigur va fi ok, trust me! Ai sa vezi! Doamne ajuta ce veste buna! Sora mea geamana sta in paris demult si nu s-ar intoarce. Are deja f multi prieteni si prietene fff bune! Timi si luna, the cutzu si dogu??????? Si nu papatzi ma fetitze asa destepte si dulci???? ![]() Anto, ![]() Georgi, offf multa sanatate puiului frumos! ![]() Cafera, mychy, ![]() Brazuka? Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007 poze Laurash |
Pai mai, draga mea...la Paris as sta si eu si nu m-as mai intoarce
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Da acum, daca tot ajung la Bru...dau o fuga si pana la Paris ca nu e departe...vreo 3 ore parca...asa ca...
Oricum sunt de parere ca nimic nu se compara cu Parisul si Coasta de Azur ca tip de viata si ca estetica si ca lux si nimic nu se compara cu Roma ca frumusete...ala da oras in care as vrea sa traiesc tot restul viatii mele!
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
Oana si
![](zana.gif)
CATI POZE NOI
Povestea iepurasului Bocanila
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
cafera spune:
Buna fete frumoase!
Ieri am colindat si noi in parc, la zoo. A fost tare placut. Am pierdut spectacolul de circ de la orele 16 pentru ca Ilincuta s-a incins la un somn asa de profund incat nu am reusit s-o trezesc. Noroc ca nefiind toate biletele vandute la specatacolul de la 19, ne-au lasat sa intram atunci. Ilinca a fost incantata, a aplaudat animalele, s-a bucurat; tare bine a reactionat. Ajunse acasa a inceput sa "povesteasca" cum faceau animalele.si au adormit amadoua in timp ce eu le pregaream baia.
.
Oanamada, daca ar fi sa-mi aleg un loc unde sa traiesc, ar fi pe o insula (nu chiar pustie, eventual sa stau la o taverna si sa privesc cum apune soarele-n mare; cred ca as ocoli orasele. Dar ca sa mai rup frumoasa monotonie, as opta si pentru un zbor lunar la Barcelona. Cum ti se pare?
Mi_a, tu ne mai citesti?
Musso, ce faceti cu febra?
Timi, ce faci? Cand vin ai tai sa te mai ajute si sa vada nepotica?
cafera spune:
Danaaaaaaaaaaaa! Eaca nu mai ai timp sa scrii, poate intri si ne pui niste poze sa vedem si noi ce mai face Dariuta.
Alina, azi ce mai face burtica? E cuminte?
X-ray spune:
mai caferutzo ca sa fie burtica cuminte ar trebui sa fie si posesoarea....cum m-am simtit mai bine binenteles ca am inceput sa umblu,mai papica,mai calcat si ieri dupa-amiaza eram la orizontala chircita in pat
...e fff greu sa fac repaos total cu un copil care nu intelege de ce mami nu o ia in brate,de ce nu mai poate face"di di caiutule" cu mami,careia ii trebuie mancare cat de cat sanatoasa,plus un sotz total neglijat
....in fine azi stau in pat pana la 16 cand se trezeste elisa apoi asta e....
luna frumosi foc mai sunteti
alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) .....si hapy
8+
povestea noastra...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mychydutza/mychydutza.jpg)
mychydutza spune:
neatza.............
alina.a, cand ai zis ca ti-e mai bine, chiar am vrut sa-ti zic sa stai cumintzica! asta e! 9 luni stai calma si dupa aia te destrabalezi.............
luna, dispari tu, dar si cand iti faci aparitia in fortza, ne dai pe spate! poza aia a lui adelise cu matza, e dementiala!
musso, si andrei se incinge repede de la febra, dar am norocil ca scade pe moment cu antitermice, nu pt mult timp insa.......sper ca sunteti mai bine. are piticul tau niste ochi.....de te baga-n boala!
[b]oanamada[/b, sora mea e la Brux. nu s-ar m-ai intoarce-n veci! o sa vedeti voi ce veti face in continuare...........habar n-ai cum se intoarece roata vietii!
andrei e in perioada lui "niu,niu, niu, niu..........." am fost ieri in parc si m-a zapacit cu "nu". cred ca a zis "nu" de cel putin 100 ori. si-a gasit un stalp de lumina si ......cand sa-l luam de acolo ....nu,niu, niu, niu si niu. n-am putut sa-i fac macar o poza, pt ca, cum vedea aparatul, incepea sa urle sa i-l dau si ......niu, niu, niu, niu......!. daca il intreb: vrei sa papi? niu! vrei sa dormi? niu!mergem afara? niu!
.oare trece repede perioada asta??????
* "Romania, the land of choice".......of going anywhere else in the world*