Strumfi de iul-aug 2007 (139)
Raspunsuri - Pagina 18
oanamada spune:
Buna seara dragele mele! va pup pe toate
Am sa incep cu vestea: Plecam! Adica nu stiu daca e de bine sau de rau! In seara asta i-a venit sotului oferta pentru postul de la bruxelles...si pe 16 iunie trebuie sa inceapa! Pe mine deja m-a luat frica rau de tot ...numai cand ma gandesc incep sa tremur! Am atat de multe de facut...sa caut casa...sa-i fac ROR Catincai, sa-mi termin dintii (+o extractie), sa fac bagaje ca sa plece Cristi cu o parte din ele....sa-i fac fetei pasaport...ma ia durerea de cap! Pe de o parte sunt disperata, pe de alta parte sunt foarte fericita pentru noi ca familie, pentru sotul meu care a muncit mult de tot pentru chestia asta.....mda...cam asta...
Vio, o sa razi...avertsimentul l-am luat la diversificare...da ce mai conteaza....n-are a face jurnalismul cu lipsa unora de......nu mai zic nimic ca iar imi baga cartonas!
Va trebui sa-ti vad repede ochii tai albastri, pana plec...sa vedem cum ma organizez
Luna...multumim amandoua pentru laude!
Am vazut si eu pozele...sunteti o familie foarte, foarte frumoasa....iar poza in care Adelise miroase florile este geniala!
Hai ca am trimis din greseala mesjul fara sa termin...asa ca editez pentru a-l termina.
Antoanela..tie iti dau PM ca deja sunt trepidata...am nevoie de inca niste sfaturi....si mai mult ca sigur ne vom intalni cand ajungem si noi acolo!
Georgi si eu tot cu profesionala ma fac...si asa e, se vede diferenta. Si lasa piticiii.....
Ma duc sa rumeg in liniste vestea si sa incerc sa-mi fac un plan de bataie....
Va pup
Oana siCati mica (1 an si 8 luni)
CATI POZE NOI
Povestea iepurasului Bocanila
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
Antoanela23 spune:
Buna seara,
Oanamada, felicitari, sa fie intr-un ceas bun.
Chiar am vrut sa te intreb azi daca ai vesti, dar m-am luat cu altele si am omis.
E a doua faza similara azi, ce-o fi cu mine, oi fi vreo mama Omida asa mai "light".
Somn usor la strumfarie,
Poze 2009
Poze 2008
cristina26 spune:
Cafera multumim draga mea, sunt asa de dulci cei mici. Ce iti mai fac printesele tale frumoase?
mychydutza multumesc mult! Faina gluma ta.
violaten mutumesc mult. Se pare ca ai un sot tare bun, nu are importanta cat este de grabit iti indeplineste toate dorintele. Vio, esti tare frumoasa, iti sta superb in pantalonii aia albi. In ceea ce pirveste articolul, nici eu nu am vomitat nici macar o data cu Ingrid
alina.a multumim draga. ce faci tu ? Vrem poze cu burtica (chiar daca nu se vede inca nimic) si cu Eli.
musso17 sanatate multa lui Mihnea. Aveti copil frumos, catel frumos, poze frumoase…
oanamada multmim! Imi pare rau ca ai primit avertismentul. Ii superba Catinca, mai vrem poze noi cu ea. Sa va fie intr-un ceas bun mutatul!
Luna1 ce ma bucurrrr sa te “vaddddd “. Ce mai faci tu draga mea? V-am admirat pe toti 4. Sunteti frumosi foc cu toti. Adelise e asa de mare si frumoasa, mi-ar place mult sa o vad, cine stie, poate o sa ajungem si in Anglia anul acesta si o sa va vedem.
Antoanela23multumim, v-am admirat cat de frumosi si mari sunteti. Multa sanatate!
Sfarsit de saptamana placut!
Ingrid;
www.youtube.com/watch?v=dU7FTyFUzjw" target="_blank">VACANTA DE VIS
www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul
cafera spune:
Oanamada, iti tin pumnii! M-a emotionat vestea ta. Cred ca vei avea multe trebuiri de rezolvat, dar poate ne mai tii la curent cum merg pregatirile. Si...sa ne scrii si de acolo.
Oare Fianna ce mai face? Fiannaaaaaaaaaaaa!!!!!!
Valen, te-ai operat cumva? Ce faceti?
Merg la nani si multi pupici.
Aaaaa, Alina, ce face burtica?
CarlaV spune:
Oanamada, felicitari! Hai ca o sa fie bine, stiu ca sunt multe de rezolvat inainte, dar cand o sa te vezi acolo o sa fie super. N-ai cum sa te astepti la moderatori sa fie fair, sunt si ei oameni cu ale lor... mai multe iti zic in particular daca esti curioasa . Violeta are o minune de ochi, cand verzi, cand albastri.
Georgi, foarte frumoasa si tunsoarea si culoarea.
Carla, s.34 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
X-ray spune:
luna la multi ani!!!sa traiesti o mie de ani langa o familie asa frumoasa
georgiana ff frumoasa combinatia la par,iar e duuulce foc.
oanamada bravo pt pasul inainte.te vei acomoda imediat,nu ai cum sa-ti fie greu in lume civilizata,parcuri curate,locuri de joaca fara numar.....
eu sunt muuult mai bine,DD ajuta sa o tin tot asa.adevarul e ca de marti abia ieri seara am coborat in curte,am stat numai in pat...
alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) .....si hapy 8+
povestea noastra...
musso17 spune:
neatza
multumesc fetele..carla,cristina,alina
oanamada,nu te panica,daca asta e bine pentru voi capu' sus si curaj,o sa fie bine.
eu sunt suparata foc,fii-miu a facut si febra iar acum la 12 mergem la dr..azi e si ziua nasului si trebuia sa mergem la padure,abia asteptam dar noi doi stam acasa..chiar acu doua zile eram in parc si mihnea s-a dus la un copil care pe 22 de grade avea caciula groasa in cap si chiar ii spuneam sotului..acu banui ca avea ceva
mychydutza spune:
musso esti neserioasa.....doar poze cu spatele ne pui???????oricum arata fain freza ta! si sa scapati de muci......si de febra!
oanamada, felicitari. sfatul meu: fa-ti o viata acolo si nu te mai intoarce .........
alina, ce ma bucur pt vestile bune...........doamne ajuta sa o tii tot asa!!!!!
* "Romania, the land of choice".......of going anywhere else in the world*
Luna1 spune:
Fetelor va multumesc de complimente. Am pus cateva pozici si din Brighton aici pentru cine vrea sa vada.
Oanamada felicitari pentru vestea cea buna si mai ales felicitari sotului pentru reusita lui. De adaptat o sa te adaptezi, mai greu o sa fie la inceput pana iti faci ceva prieteni si intri in comunitate insa apoi sigur veti fi ok.
De cand visez la o intalnire internationala.... Anto stie...Poate vara asta, daca mai e cineva prin preajma.
Mada ne mai citesti vreun pic?
Cristina ar fi asa frumos daca ati veni in Uk. Sora ta mai e aici? In orice caz daca nu veniti voi anul asta, anul viitor planuim noi o vacanta in Florida la Disney, stiu ca nu e aproape dar poate veniti acolo.
Eu am pierdut pozele cu Musso si as vrea sa-i vad macar spatele.
Fie-mea se plimba cu sutientul prin casa (al meu) il pune la piept si se plimba. Imi place ca a inceput sa articuleze cuvintele in engleza la fel ca in romaneste, azi a vazut un catel si tipa disperata "dogu'"
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Timi07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Luna1 Fetelor va multumesc de complimente. Am pus cateva pozici si din Brighton aici pentru cine vrea sa vada. LA MULTI ANISORI!!! Faina vreme ati avut.... V-am admirat si pe voi (pe tine si sotiorul tau) dar mai ales puiutii vostri frumosi. Fie-mea se plimba cu sutientul prin casa (al meu) il pune la piept si se plimba. Imi place ca a inceput sa articuleze cuvintele in engleza la fel ca in romaneste, azi a vazut un catel si tipa disperata "dogu'" Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007) |
Vio felicitari, arati superCarla si tu la fel.
Musso felicitari pt examene si freza. Nu trimiti piticii in vacanta si pui poze asa cum trebe? si mai ales cu Mihnea
N-am putut sa scriu dar mi-a facut deosebita placere sa le admir pe fetele Caferei, pe Ingrid, Tudor, nma si copilasii ei
Ghinetz sa-ti fie de bine excursia,asa o pofta de vacantza mi s-a facut si mie dar deocamdata imi pun pofta-n cui...
Oanamada feicitari sotului tau! Spor la impachetat si adaptare usoara in Belgica. Mmmmmm ce m-as grabi sa impachetez si eu numa sa ne mutam din Irlanda (chiar daca vremea e aprope la fel de "faina"), unde mai pui ca salivez numa cand ma gandesc la gauffre, praline, cioco, bere cu cirese si alte bunatati belgiene...uauuu mi s-a facut fomica. Sarcina mi-a trecut da obsesia pt mancare nuuuuu.
Alina esti ok?
Anto ti-ai mai revenit? Victor si Sonia cum sunt?
Weekend placut strumfarie!
Timi si fetele ei Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)