Strumfi de iul-aug 2007 (139)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Georgi, super, frate, dar mi-ar fi placut sa vaz mai multe, inclusiv cu mutritza ta! foarte misto a iesit! Sa-ti fie de bine!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Iaca...am aparut si eu! Vad ca intre timp am incaltat un avertisment pentru jignire si atac grav la persoana....mdaaaaaaa....ce nasollll..foarte grav atacul meu, mai ales dupa "noroiul" pe care l-am inghitit eu de la userul respectiv...da de' astept si eu sa vad cat de "fair" sunt moderatorii si ce masuri iau impotriva atacurilor userului respectiv..... Oricum, gata, am rarit-o cu interventiile mele pe DC...mai stau doar cu voi la o vorba 10, 20....

Dragele mele....o iau in ordine...
Luna, La multi ani feiriciti si imbelsugati! Scuze intarzierea...apropo...n-ar trebui s afacem si noi o lista publica cu datele de nastere...ca la copii? Asa, sa stiu si eu cand sa spun frumos omului LMA!

Vio...ar vrea sufletelul meu sa mai arat ca la 20-23 de ani (nu ca la 15 ca eram tare grasuna!)...da' eu ma apropii de o varsta rotunda...din aia de spui la nenea doctoru... 33
Super poza sotului...uite cine-si permite sa poarte pantaloni albi...ca de' are silueta de asa ceva...te invidiez!Data viitoare da ochelarii jos sa vedem si noi ochii!. Ne vedem saptamana viitoare?
Nma...avem fete cochete mai...ce sa zic? Cat despre pozatul meu...lasa ca sunt satula de cate poze imi facea sotul cand nu exista Catinca...acum e randul ei la chinuiala!
Cristina e superba Ingrid si cocheta foc....va invidiez ca aveti atat de multe activitati de facut acolo!
Carla, spre norocul meu...Catinca nu a ajuns inca la "pasiunea" pantofi...ca daca era asa ma nenorocea....eu sunt tare damblagoaica cu pantofii mei...
Georgi sa-ti traiaca parul! Superrrrrr tare ...superrr misto ti-a iesit! Ce lucios este! Ptiu sa nu te deochi (am ochii verzi!). Vorba lu Vio, mutrita de ce nu o vedem?
Pup fetele ca ma cheama datoria...aia mica cu codite!

Oana siCati mica (1 an si 8 luni)

CATI POZE NOI

Povestea iepurasului Bocanila

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Oana, esti de groaza!! Se vede ca esti jurnalist ; la care din subiecte ai incaltat avertismentu'? Ne vedem saptamana viitoare, sigur! Da-mi pm cand poti si eu vin.
Chiar, chestia cu lista e tare, ma gandisem si eu da' mi-a fost rusine sa zic, pt ca am crezut ca este si nu stiu eu
Cu ochii am vrut io, da batea soarele si ieseam nashpa; oricum, am sub ochi niste de-alea de mi-au iesit in timpul sarcinii (xantelasme) si sunt amarata ca imi strica fixonomia fetii, da' nici sa le operez nu prea imi da mana, ca am psoriazis si mi-e frica sa nu-mi apara in loc alta nefacuta Las ca mi-i observi live sunt albastri infinitzi

poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Bai frate ce viteza aveti!

Ma chinui iar sa va prind din urma dar am renuntat. Citesc ultimile doua paginute si raspund asa din amintiri.

Am vrut sa zic ca am vazut poze frumose rau, cu vile de prin grecia, cu fete din regatul printeselor, acum a vazut-o si pe Vio ce frumoasa e, si copii lui Anto care semana leit numai ca unul e blond si unul brunet. Frumosi foc toti. Am mai vazut poze, dar na, daca facui treij'de ani m-a lasat neuronul gata.

Va multumesc de urari, merg sa mai citesc sa vad ce mai faceti toate, repede pana se trezeste terorista.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Oanamada ce frumoasa esti. De Catinca nu mai zic ca se stie.

Cristina am vazut filmuletele cu Ingrid si mai sa pup ecranul la calculator. Nu mai veniti pe aici? Ca tare mi-e dor de voi.

Caferuta poze o sa pun zilele astea dar e situl ijn lucru ca mi l-a reparat prietenul nostru pe cel initial (cu domeniul nostru) si incarc pozici mai vechi acum. Cred ca ultimile pozici sunt astea pe care le-am incarcat.

O sa incarc si de la ziua mea cand am fost o mama nesimtitoare si mi-am luat barbatul si am plecat pentru o zi la mare in Brighton doar noi doi sa ne destrabalam fara pampersi si "vreau vreau vreau".

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna ziua la strumfarie,

Sunt si eu pe aici, tot racita...azi sunt parca un piculet mic mai bine, am putut sa gatesc ceva la familie, ca ieri am mancat pizza hut.
Din pacate cred ca i-am captusit si pe Sonia si pe sotz, asa ca ne asteapta un weekend mucios.

Alina.a, fata cuminte si emotiva.

Azi m-am delectat si eu cu poze de strumfi, e o activitate f placuta.

Ioanaiub, ti-am admirat puiutii, flori printre flori, Mara e dulce foc si are niste ochi superbi, iar David e scumpic si pare f serios in unele poze. Pofticioasa cum sunt am admirat si cratitile aburinde.

Cafera, intradevar ai doua printese, frumoase si delicate, iar pozele cu Ilinca la ghiveciul de flori m-au omoarat. Ce frumos e la Istria.

Nico, chiar ca arati ca sora mai mare de la liceu alaturi de frumosii tai.
Ai doua minuni de copiii, iar poza unde dorm amandoi in masina e criminala.
Eu i-am cam ciopartit bretonul fetei de data asta, ca se tot misca, de cate ori ma uit ma minunez ce aiurea i l-am tuns. Sper ca Andra sa stea cuminte la tuns. Imi place tare mult ca mergeti des in excursii cu copiii.

Oanamada, ce bine ca vrea sa tina clamele in par Catinca. E o frumoasa si cocheta, o adevarat domnisoara.

Sonia nu suporta nimic in par sau pe cap, nu tu clame, elastice, iar palariile rezista numai cele care se leaga sub barbie reista si nici alea prea mult.
M-am distrat intr-o zi cand i-am facut codita si apoi nu am scapat de Victor sa-i fac si lui "un motz cum are Sonia". Asa a rezistat si ea cu elasticul in par vreo 15 minute, sa apuc sa-i fac o poza.

Cristina, e superba Ingrid si isteata foc, stie asa de multe lucruri. Ce bine ca e vremea asa frumoasa unde locuiti, sa o poti imbraca in rochite si bluzite subtiri.

Violeta, tu esti zana rau de tot, si daca tot eram acolo l-am admirat si pe Laurash dragalash, cum se preocupa de casa si de gradina, e tare gospodar si frumusel, sa va traiasca.

Luna, La Multi Ani! Sanatate si iubire!
Hai, vino sa ne povestesti cum ai petrecut de ziua ta.

Pup fetele, weekend placut,

Poze 2009

Poze 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Luna, ce tare, pana sa trimit eu mesajul ai scris tu.
Sa-ti fie de bine iesirea cu sotul, so roooomantic .
V-am admirat in poze, tot frumosi sunteti, iar cea in care Adelise miroase o floare e minunata.

Georgiana, dupa asa un efort e bine-meritat rasfatul tau, ti-a iesit f bine parul, sa-ti fie de bine. L-am admirat si pe Mihnea, e un pui blond, frumos si dulce.

Poze 2009

Poze 2008

Mergi la inceput

Luna, multumesc tare mult!! Doamne, ce frumos e acolo!!! Super privelisti. De copii nu stiu ce sa mai zic! Pur si simpu dementiali si se vede absolut clar cat se iubesc!!! Iar poza cu sarutul in prim plan e de belea! Sa va fie de bine iesirea! Bravo, frate!
Anto, multumesc si tie!

poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Vaiiiiiiii, Luna, ce frumosi suntetiiiiiiiiiii!!!!!
Sa ramaneti asa. A fost o incantare sa vad pozele. Ai doi copii frumosi care vad ca se iubesc din tot sufletul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

vio,te pup..o sa-ti scriu un pm.
oanamada,mi-a iesit lucios caci e facut cu vopsea profesionala,se vede diferenta...oricum,schimbarea e mare caci m-a si tuns.poze cu mine nu pun caci am un pitic pe creier
antoanela,multumesc mult.

Mergi la inceput