Strumfi de iul-aug 2007 (139)
Raspunsuri - Pagina 15
cafera spune:
Cristina, am vazut-o pe Ingrid si imi plac tareeeeee mult activitatile la care participati. Ingrid e o frumoasa si o delicata si desteapta nu mai spun. Pentru tine, mamico,
mychydutza spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui cristina26
Ha, si eu care credeam ca aveti 21. |
21 p-un picior acushica................
* "Romania, the land of choice".......of going anywhere else in the world*
mychydutza spune:
cristina, ingrid e o dulce! faine filmuletele
violetan spune:
Buna dimi, fetele!
Deci:
1) Georgi, pui poze cu mutritza noua?
2) Cristina, e frumoasa rau ingrid si e atat de dulce si cumintzika! Ce frumos se joaca ea cu mingia si ce activitatzi haioase!!!
3) Asta-s io, nico, azi dimineata, intr-o poza artistica executata de sotu' meu care se grabea sa plece si io l-am retinut : http://family.webshots.com/photo/2443840980103213776EZYonS
4) Ia uitati-va ce articol enervant, pt noi alea fara greturi dar super tare pt carla, de exemplu : http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Incredibil/129994/Greata-in-timpul-sarcinii-semn-ca-bebelusul-va-fi-destept.html
Hai, gata, ca tre sa ma apuc de treaba. Revin mai incolo. Pup, strumfarieeee!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
X-ray spune:
cristina e superba ingrid,plina de energie,ati amenajat tare frumos si curtea pt copii.si sunt tare impresionata de ce alternative aveti pt a petrece timpul cu copiii,suuuuper!
vio arati betoooon!Doamne cred ca abia peste 5 ani mai indraznesc sa port pantaloni albi,sper.oricum incepe sa se vada ca vegetez ca o leguma toata ziua.....
alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) .....si hapy 8+
povestea noastra...
mychydutza spune:
alina.a, vegeteaza acolo linistita.........lasa ca ne dai tu clasa dupa ce nasti.
vai tu, vio, ce sexoasa esti!!!!!!!...cat despre articolul ala, inseamna ca fiimiu e "tuta" rau!
cafera spune:
Wawwwwwww, Vio, s-a mai dus sotul la servici?
Incepe vichendul?
Trimite-i mesaje, pana ajunge acasa, il faci praf.
mychydutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cafera Wawwwwwww, Vio, s-a mai dus sotul la servici? |
de vreme ce vio era deja la servici, nu cred ca ramas sotzul acasa. ca ce sa faca singur????????
violetan spune:
Fetele, multumesc frumos!!! Sunteti super tari, ce-am mai ras!! Stiti ce-ar face vali (sotul) acasa? Ar munci la gradina aia de dimineata pana seara si tot n-ar termina si tot nu i-ar ajunge. Da' ma bazez ca s-ar opri oleaca si pt mine
Dimineata i-am zis: valii, te rog io fa si mie o poza in curte. La care el, cica: si ce sa se vada? Curtea sau tu? Zic: io, ca curtea o pozam si singura!
Se minuna ce m-a apucat de ma pozez in roua diminetzii cand intarziam la birou amandoi
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash